2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Sağol canım benim. Evet dediğin gibi benim tez canlı olduğumu biliyor, o da inadına rahat. O yüzden işler bana kalıyor :) Yok ben bugüne kadar asla onun yüzüne çıkıp bir şey demedim zaten, o kadar problem oldu ben yine de yüz göz olmadım. Olmak da istemem. Eşimm garibim yine o kalacak arada ama yapacak bir şey yok.

cnm,ben doktorumdan çok memnunum.Zaten kendisi o hastaneye geçti diye oraya gidiyorum.Doktorum nerdeyse bende ordayım yanı :)
ismi Prof.Dr.Rehat Faikoğlu

bizdimki tup bebek oldugundan gec dollenme gibi birsey soz konusu degil. Geriligin nedenini bilmiyorlar, hersey normal gorunuyor bebegin kucuk olmasindan baska.. Simdilik beklemekten baska caremiz yok. Ancak bebisimize kavusunda icimiz rahatliyacak.

Hehe ben kopegi disari cikarmak zorundayim hergun o yuzden birazda olsa tembelligimi aliyor :) Simdilik keyfini cikar Mart'tan sonra popomuzun ustune pek oturamicaz :)

Tatlım ben hastaneye gidip birebir fiyatlandırma bölümü ile görüştüm. Fiyatları zaten ilk baştan da normal doğum 550 sezeryan 1250 diye söylediler. 2013 de değişeceğini ama hastanede kalırsak doktoruna devam edersek bu fiyatların geçerli olması için kayıt yaptırdım. Doktorum Belgİn hanım kendisinden memnunum inşallah herşeyde yolunda gider. Perşembe günü şeker yüklemem var tekrardan fiyatlandırma bölümü ile görüşeceğim.

bunlar sanırsam normal fiyatları.ben illaki sezeryan olucam dersen,keyfi yani doktor kararı olmadan isteğe bağlı sezeryan 2950 idi sanırım sorduğumda.bana çok gelmişti.fazladan 1500-2000 vereceğime bebeğime daha güzel şeyler alırım diyorum.

cnm,ben doktorumdan çok memnunum.Zaten kendisi o hastaneye geçti diye oraya gidiyorum.Doktorum nerdeyse bende ordayım yanı :)
ismi Prof.Dr.Rehat Faikoğlu

çok teşekkür ederim canım, sanırım yaşar hastanesine gidip yüzyüze görüşmekde fayda var fiyat için, doktorun da prof. sonuçta, bana da yakın o yüzden bu hastaneyi düşünebilirim...

bana verdikleri fiyatlarlar çok farklı, bu ay olabileceğini düşündüğüm bikaç hastaneyle yüzyüze görüşüp ona göre bi karar alayım artık, senin için de herşey yolunda gider inşallah canım, şeker yüklemende de iyi sonuçların olsun...

ama bana normal doğum için de verdikleri fiyat çok farklı canım, neyse bi görüşücez artık bakalım, size de haber veririm...

sağol canım inşallah güzel haberler veririm. Sen medipolun hangi mail adresine mail gönderdin canım adresi bana yazar mısın?

ama bana normal doğum için de verdikleri fiyat çok farklı canım, neyse bi görüşücez artık bakalım, size de haber veririm...

cnm şöyle bişey,ben sezeryan olmak istiyorum.hastanelerde şöyle bir durum var.takip oluyosun dimi doktora,senin duruumuna göre normal yada sezeryan diye doktor karar verirse hastanenin ssk ile anlaşma oranına göre normal veya sezeryan ücretini uyguluyor.

mesela türkiye hastanesinden fiyat almıştım
normal doğum 1100tl
sezeryan 1250 tl
isteğe bağlı sezeryan 3000tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…