fiyatlar gerçekten çok iyi, yeni ve temiz bi hastane bi de... ama bana niye çok daha yüksek fiyatlar verdiler acaba, hem de bu fiyatların ocak ayından sonra değişeceğini de yazmış, sen konuşurken ilk bu fiyatları mı verdiler yoksa bi indirim falan mı oldu konuşunca, biz de bi yüzyüze mi görüşsek... sen doktorundan hastaneden memnun musun... ben doktorumdan memnunum ama fiyatları biraz yüksek duyuyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama bi forumda sezeryan için 3800 yazmışlardı hizmet hastanesinde, doğru da olabilir çünkü 2 sene önce 2500 e bi arkadaşım sezeryan olmuştu orda, bi dahaki randevumda yüzyğze görüşücez artık... ama başka bi hastaneyi de düşünebilirim hem güvenebileceğim bi hastane hem de daha uygun olursa, çünkü doktorumun haricinde hizmet hastanesinin de çok da bi artısı yok benim için, son gittiğimde tadilat da vardı herşeyin yeri değişmiş karışmış, eski ve orta sınıf bi hastane aslında,sanırım memorial grubuna bağlı olduğu için ve bahçelievlerde olduğu için fiyatlar yüksek... neyse canım, başka hastanelerden de fiyat alanlar olduğunda mutlaka paylaşalım, artık yavaş yavaş karar vermemiz gerekiyo, doğum için hangi hastaneye karar verirsek de onun doktoruna bi an önce geçmekte fayda var...