2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Benimde yatakta saga sola donerken oluyor arasira.. Karninin etrafindaki ligament'ler genisleyip buyudugu icin oluyor cnm tehlikeli birsey degil

o tarz bi ağrı sabah kalktığımda tüm karnımda oluyo, ben de eğilirken çok zorlanıyorum mecbur da kalıyorum zaman zaman çünkü evde yalnızım genelde, sonra da acaba bebeğe zararı oluyo mu diye kafama takılıyo... uyku problemi bende de var 3e 4e kadar uyuyamıyorum sonra da bi kaç saat sonra da uyanıyorum zaten eşim işe giderken, yan yatamıyorum bebek yan yatınca yattığım tarafa vuruyo sanki rahatsız oluyomuş gibi hissediyorum sırtüstü yatıyorum o zaman da belim ağrıyo, öyle işte daha kilo aldıkça 3 ay napıcam bilmiyorum ama uykusuzluğa alıştım gibi bikaç saat uykuyla geziyorum hergün, bazen gündüzleri tv izlerken uyuyakalıyorum 1-2 saat :)

geçmiş olsun canım, karnımın alt tarafında benim de gaz sancısına benzettiğim ama çok hafif bi his oluyo zaman zaman, ama o an karnıma baktığımda bebeğimin oraya toplandığını gördüm, bazen karnımın sağına ya da soluna toplandığında da aynı his oluyo ve o bölgede kabartı oluşuyo ...

cnm geçmiş olsun insallah iyidir şimdi... benimde aksamları tas gibi oluyor karnım çok rahatsız ediyor.. ama nedenini bilmiyorum.. çok dikkat et cnm kendine..

ecemcim benim de akşamları çok daha gergin ve sert oluyo karnım gündüzleri ise çok daha rahatım, ama bu forumda çok kişiden bunu duyunca normal olduğunu düşündüm sanırım çoğumuzda oluyo...

günaydın fıstıklar..her zaman yazamıyorum bu aralar pek giremiyorum nete..dün kontrole gittik oğluşumu gördüm baya büyümüş :) Allah a şükür bi problemimiz yok..bu hafta içi erken gidip şeker yüklemesi yaptırcam..bademciklerim şiştiği için antibiyotik kullanıyorum bir de afedersiniz ishal yaptı beni bu ilaç 5 gündür mahvoldum drum da devam edip bitirmemi söyledi..bu ay 1,5 kilo almıştım onu da bu hafta vermişim toplamda 2 kilo almış oldum ama çok halsizim bademcikten çok bu mahvetti beni..aman hasta olmayın kızlar dikkat edin kendinizee ben ne kadar dikkat etsemde sınıfta çocuklar hep hasta mutlaka bulaşıyor..

canım sen bağcılar medipol hastanesi cevap attı demişsin ama yanlışın var senin mail gönderdiğin ve cevap veren hastane koşuyolu medipol hastanesi bende seninle aynı mail adresine mail yazıp fiyatları sordum birol bey diye biri cevapladı ve sana verilen aynı fiyatları vwerdi banada. Bağcılar medipol hastanesinlede tekrardan görüştüm ben orada benim dediğim gibi normal doğum 550 tl sezeryan 1250 tl

cnm eşin nasıl oldu ayaklanmadı mı daha
ayağı kırılmıştı dimi.
yokmu akrabalardan yardım eden sana
daha iyi eşim ama iki ay daha raporlu kaval kemiği oldugu için zor iyleşirmiş herkes var ama kimse yok yinede herkes kendini düşünüyo gelip yemek yiiyip gidiyolar daha beter yük yani annemde uzak ta bazen gelebiliyolar o zaman rahat ediyorum biraz

herkeste bi agrı oluyo demek ben egilip kaltıgım için ok oluyo belkide

selam kızlar herkes bişeyler almış ne güzel.hiç hevesim yok benim niyeyse hala, korkuyorum bir şeyler ters gidecek diye sanırım.progestana devam ediyoruz 200mg a çıkarttı doktor.erken doğum riskimiz varmış hala.galiba doğuma kadar geçmeyecek diken üstündeyiz hep(..kasılmalarım fazlalaştı,ağrılarımda çok var...merak ediyorum göbek deliği çıkan oldu mu hiç??

Merhaba kızlar
Biraz önce hastaneden geldim yine. Bebek toplamış kendini dedi doktor ama bu sefer de suyum çok azalmış. Nedenini anlayamadı birtürlü.Yarın yine gideceğiz hastaneye. Çok korkuyorum kızlar erken doğum olmasından.Dua edin lütfen.

riskin varya ondan korktuğun için alamıyosun heralde.boşver alma hele bi sağ sağlim al kucağına sonra nasılsa kolay olacak
bi düşünsene sadece 12 hafta kaldı.çoğ gitti azı kaldı,40 tan başladık saymaya 12 ne ki,sık dişini yat dinlen hiç bişey yapma

niye çağırdı ki yarın cnm,
ne yapacakmış.su az olunca bi tedavisi varmıymışki

Kızlar bunu aldık geçen hafta
380 lira
sıfır aydan 18 kiloya kadar
3 yaşa kadar götürürü bizi rahat :)
anneannemizin hediyesi Koraya :)

aklına kötü şeyler getirme canım allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. bende daha hiç bişey almadım, burda bazı annelerimiz ellerini çabuk tutmuş ama bende en azından 7 ayını doldursun diye bekliyorum az kaldı, sayılı gün çabuk geçermiş.. bu arada benim de göbek deliğim çıktı.

rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek cnm aklına kötü bir sey getirme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…