cnm şöyle bişey,ben sezeryan olmak istiyorum.hastanelerde şöyle bir durum var.takip oluyosun dimi doktora,senin duruumuna göre normal yada sezeryan diye doktor karar verirse hastanenin ssk ile anlaşma oranına göre normal veya sezeryan ücretini uyguluyor.
mesela türkiye hastanesinden fiyat almıştım
normal doğum 1100tl
sezeryan 1250 tl
isteğe bağlı sezeryan 3000tl idi
günaydın güzel anne adayları...
ben bu ara evde fazla oturdum sanırım sürekli düşünüyorum doğumda n'olcak, mevlidde n'olcak, hastane odasında n'olcak vs vs...
hatta dün liste oluşturmaya başladım, doğum çantam, hastane ikramları, süslemeler vs..
mesela öncelikle hastanede yapıcaklarıma tam olarak karar vermiş durumdayım. inşallah eminönünden süslemeler alıcam kapı için, sonra üzerinde bebek olan çikolatalar var ya onlardan ikram edicem şık bir minyatür beşiğin içinde, son olarak da lohusa şerbeti takımı alıcam şerbeti hastanede de ikram etmeyi düşünüyorum...
sizler de düşündünüz mü?
ben bu ara evde fazla oturdum sanırım sürekli düşünüyorum doğumda n'olcak, mevlidde n'olcak, hastane odasında n'olcak vs vs...
hatta dün liste oluşturmaya başladım, doğum çantam, hastane ikramları, süslemeler vs..
mesela öncelikle hastanede yapıcaklarıma tam olarak karar vermiş durumdayım. inşallah eminönünden süslemeler alıcam kapı için, sonra üzerinde bebek olan çikolatalar var ya onlardan ikram edicem şık bir minyatür beşiğin içinde, son olarak da lohusa şerbeti takımı alıcam şerbeti hastanede de ikram etmeyi düşünüyorum...
sizler de düşündünüz mü?
bende lohusaşerbeti için kadeh bardak aldım kadehin ayak kısımlarına pembe tüller aldım süslemek için kapı süsü ve daire kapıma tül aldım fiyonk şeklinde yapacağım. Kızımın kapısına adını oluşturan hafler aldım yapıştırmak için. ama evde durdukça senin gibi doğumda ne olacak kuranda ne olacak sonra ne olacak diye düşünüp duruyorum...
Gunaydin guzel anneler..
Süt kuzum yorula yorula geçiyor günler annen bugün 2. Tetanoz aşısını oldu eve gidip uyumak istiyor ama çalışmak zorunda...
Gunaydin guzel anneler..
Süt kuzum yorula yorula geçiyor günler annen bugün 2. Tetanoz aşısını oldu eve gidip uyumak istiyor ama çalışmak zorunda...
Selam kızlar, biz de dün bebeğimize oda takımını, halısını ve ıvır zıvırlarını aldık.çok güzel bir duygu.kendime aldığım hiçbirşey bu kadar mutlu etmiyor beni...
allah hayırlısınla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım. bizimlede paylaşsana aldıklarını bizde oda aldık ama halı vetülde çok kararsız kaldım.
sizler de düşündünüz mü?
Selam kızlar, biz de dün bebeğimize oda takımını, halısını ve ıvır zıvırlarını aldık.çok güzel bir duygu.kendime aldığım hiçbirşey bu kadar mutlu etmiyor beni...
cnm aldıklarının resmini çeksene fikir olur bizede
kızlar bişey sorcam,
sizde karnınızın çevresinde çürük ağrısına benzer yada bi çeşit ağrı işte
öyle bişey oluyomu?
Böyle çember şeklinde karnımın etrafında hareket ettikçe garip bi ağrı oluyo
büyüyo diye geriliyo falan diye düşünüyorum ama....
Birde gece sağ sola dönmek işkence oldu artık,canım hep acıyor,rahat edemiyorum,uyuyamıyorum
ve daha önümde 3.5 ay var.
çömelemiyorum,eğilemiyorum,çorap,ayakkabı çok zor giyorum....
Ayy napçaz biz ya
Arkadaşlarrr !!! bebişime oda beğendim bugün aradığım ve bütçemize uygun bir takım bulduğum için çook mutluyum.Sizinle de paylaşıyım dedim çünkü bir çok ilde mağazası varmış oldukça kaliteli duruyor bizzat gördüm.İl seçip mağaza adlarını görebilirsiniz.
Sitenin linkini veriyorum bakabilirsiniz. Formini
Ben çok beğendim evkur mağazasında gördüm.3 kapılı dolap,şifoniyeri ve beşik 1600 24 ay taksit yada 1300 nakit yada kredi kartı 12 ay taksit çok uygun ve dolap istediğim boyutlarda büyük ve kullanışlı ve rengi de çok hoş benim bebeğim erkek o yüzden Fora modelini beğendim.Bu markanın şöyle bir artısı var aynı takım genç odası da olabiliyıor yatağı,çalışma masası var hatta 2.bebek için ranzası da :)
Ben 5 yaşından sonra yatağını alırım diyorum o yüzden büyüyen beşik almıycam nprmal beşik fiyata yatak da dahil.İnternet sayfasına göre gatey iyi bir marka garantili.Bence düşünebilirsiniz.diğer bebek odalarını dolapları genelde küçük ve yüksekliği az oluyor bu oldukça iyi.Benim beğendiğim modelin resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.Eşim daha görmedi ama ben karar verdim gibi :)Öpüyorum hepinizi
cnm geçmiş olsun insallah iyidir şimdi... benimde aksamları tas gibi oluyor karnım çok rahatsız ediyor.. ama nedenini bilmiyorum.. çok dikkat et cnm kendine..iyi akşamlar annecikler
ben uzun zamandır giremiyorum eşim trafik kazası geçirdi 1 ay önce onunla ilgileniyorum arada da bilgisayar tamire gitti fırsat bulamadım yazmaya
ben egilip kalktıktan sonra iş yaptıktan sonra karnım taş gibi oluyo alt tarafı sanki gaz sancısı gibi ağrıyo sizde de oluyomu ben mi dikkat etmiyorum çünki bütün işler bana kaldı evde çok zorluyorum kendimi galiba
iyi akşamlar annecikler
ben uzun zamandır giremiyorum eşim trafik kazası geçirdi 1 ay önce onunla ilgileniyorum arada da bilgisayar tamire gitti fırsat bulamadım yazmaya
ben egilip kalktıktan sonra iş yaptıktan sonra karnım taş gibi oluyo alt tarafı sanki gaz sancısı gibi ağrıyo sizde de oluyomu ben mi dikkat etmiyorum çünki bütün işler bana kaldı evde çok zorluyorum kendimi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?