2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

çok teşekkür ederim canım paylaştığın bilgiler için ben de görüşüp karar verince yazarım...

günaydın güzel anne adayları...
ben bu ara evde fazla oturdum sanırım sürekli düşünüyorum doğumda n'olcak, mevlidde n'olcak, hastane odasında n'olcak vs vs...
hatta dün liste oluşturmaya başladım, doğum çantam, hastane ikramları, süslemeler vs..
mesela öncelikle hastanede yapıcaklarıma tam olarak karar vermiş durumdayım. inşallah eminönünden süslemeler alıcam kapı için, sonra üzerinde bebek olan çikolatalar var ya onlardan ikram edicem şık bir minyatür beşiğin içinde, son olarak da lohusa şerbeti takımı alıcam şerbeti hastanede de ikram etmeyi düşünüyorum...
sizler de düşündünüz mü?

bende lohusaşerbeti için kadeh bardak aldım kadehin ayak kısımlarına pembe tüller aldım süslemek için kapı süsü ve daire kapıma tül aldım fiyonk şeklinde yapacağım. Kızımın kapısına adını oluşturan hafler aldım yapıştırmak için. ama evde durdukça senin gibi doğumda ne olacak kuranda ne olacak sonra ne olacak diye düşünüp duruyorum...

Gunaydin guzel anneler..

Süt kuzum yorula yorula geçiyor günler annen bugün 2. Tetanoz aşısını oldu eve gidip uyumak istiyor ama çalışmak zorunda...

Cok güzel canım bende Eminönü'ne gidip karar vericem çeşitler icinden

Kadeh bardak cok iyi fikir havalı olur

Selam kızlar, biz de dün bebeğimize oda takımını, halısını ve ıvır zıvırlarını aldık.çok güzel bir duygu.kendime aldığım hiçbirşey bu kadar mutlu etmiyor beni...

Gunaydin guzel anneler..

Süt kuzum yorula yorula geçiyor günler annen bugün 2. Tetanoz aşısını oldu eve gidip uyumak istiyor ama çalışmak zorunda...

bugün ben de tetanoz aşımın 2.sini oldum geldim, ilki hiç ağrı yapmamıştı inşallah su sefer de olmaz... sana da geçmiş olsun canım, ve de kolay gelsin...

Gunaydin guzel anneler..

bugün ben de tetanoz aşımın 2.sini oldum geldim, ilki hiç ağrı yapmamıştı inşallah su sefer de olmaz... sana da geçmiş olsun canım, ve de kolay gelsin...

Selam kızlar, biz de dün bebeğimize oda takımını, halısını ve ıvır zıvırlarını aldık.çok güzel bir duygu.kendime aldığım hiçbirşey bu kadar mutlu etmiyor beni...

allah hayırlısınla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım. bizimlede paylaşsana aldıklarını bizde oda aldık ama halı vetülde çok kararsız kaldım.

allah hayırlısınla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım. bizimlede paylaşsana aldıklarını bizde oda aldık ama halı vetülde çok kararsız kaldım.

Amin canım, teşekkür ederim .Allah hepimize bebeklerimizle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. oda takımını beyaz-fıstık yeşil kombinasyonu yaptık. halısı da fıstık yeşili altı kaydırmaz olanlardan. ama perdede ben de kararsızım şu an. yeşilli beyazlı desenli bir şey mi yoksa sade beyaz güzel bir tül mü alıyım diye. henüz perdeye bakmadım. bakınca birini uydururum heralde odaya...

Kızlar merhabalar, size birsey soracağım. Doktorum iki hafta önce 2. Düzey renkli ultrason istemişti. Bu haftaya kaldı. İnternette bakiniyorum, telefon görüşmeleri falan en uygun 220 tl ye buldum. Acaba yaptırmasam mı diye de düşünüyorum. Onu o halde görmek çok guzel bir duygu tabi ama bir sorun varsa Allah korusun, müdahale şansı ne kadar? Bir de o stresle doguma kadar beklemek zor olur. Sanırım 22. haftaya kadar yapılıyormuş zaten gecti de. Acaba şimdiden sonra da yapılsa olur mu? Doktoruma da ulaşamadım, soramadim. Size sorayım dedim. Önce beni de aranıza alıp sonra cevap da verirseniz çok sevinirim :) öptüm siziii.

ben çikolata ikram etmeyi ve bebek şekeri yapmayı düşünüyorum sadece
lohusa şerbetini ablamın doğumunda hastane ikram etmişti ama çok içilmiyor
hem garip bir adet gibi geliyor bana :)

cnm aldıklarının resmini çeksene fikir olur bizede

Canım ikea dan aldık eşyalarını. demonte halde.inşallah eşim bu akşam kurmaya başlıcak. fikir olsun diye aldığım kıyafet vs.lerin fotolarını da çekmiştim daha öncesinde ama kendimi görmemişin oğlu olmuş tutmuş herşeyin fotosunu koymuş gibi hissedip koyamadım:))) ikea stuva serisinden aldık, şu 3 aşamalı olanlardan yatağı. bebek küçükken en üstte, biraz büyüyünce alta indirilen, çocukken de yatağın bir kenarını kaldırıp normal yatak haline getirilenlerdensen aldın mı canım oğluşuna bişiler?

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam,
sizde karnınızın çevresinde çürük ağrısına benzer yada bi çeşit ağrı işte
öyle bişey oluyomu?
böyle çember şeklinde karnımın etrafında hareket ettikçe garip bi ağrı oluyo
büyüyo diye geriliyo falan diye düşünüyorum ama....
birde gece sağ sola dönmek işkence oldu artık,canım hep acıyor,rahat edemiyorum,uyuyamıyorum
ve daha önümde 3.5 ay var.
çömelemiyorum,eğilemiyorum,çorap,ayakkabı çok zor giyorum....
ayy napçaz biz ya

bendede oluyor bazen canım böyle batma hissi gibi ama geçiyor hemen .. Artık bende dönerken kalkarken yürürken çok zorlanıyorum bunlar normal sanırım

iyi akşamlar annecikler
ben uzun zamandır giremiyorum eşim trafik kazası geçirdi 1 ay önce onunla ilgileniyorum arada da bilgisayar tamire gitti fırsat bulamadım yazmaya
ben egilip kalktıktan sonra iş yaptıktan sonra karnım taş gibi oluyo alt tarafı sanki gaz sancısı gibi ağrıyo sizde de oluyomu ben mi dikkat etmiyorum çünki bütün işler bana kaldı evde çok zorluyorum kendimi galiba

slm cnm oda güzel fakat ev krun mbilyası pek kaliteli değil tahtası sunta mutlaka bi yerinde gör derim ben. birde eğer istanbuldaysan ataşehirde fetih mobilyacılar çarşısı var oraya git , ben tüm mobilyamı ordan aldım modokoyla kalite ve ürünler aynı hatta ürünleri bunlar yapıp oraya veriyormuş . ayrıca istediğin herhangi bir yerden beğendiğin mobilyayı da yaptırabilirsin . cnm herşey gönlünce olsun sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini :)

cnm geçmiş olsun insallah iyidir şimdi... benimde aksamları tas gibi oluyor karnım çok rahatsız ediyor.. ama nedenini bilmiyorum.. çok dikkat et cnm kendine..

cnm eşin nasıl oldu ayaklanmadı mı daha
ayağı kırılmıştı dimi.
yokmu akrabalardan yardım eden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…