2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
meraba kızlar.. bende 24+2 haftalık hamileyim.. 3. bebeğimi dünyaya getiricem inşallah.. Diğer ikisi normal oldu ama bunu kendi isteğimle we bazı nedenlerden dolayı sezeryan istedim.. Bugün kontrolüm wardı annemde yanımdaydı we doktora nolursa olsun sakın bu kızı sezeryan yapma deyip durdu oda tmm dedi:)) ilk çocuğumdada aynısını yapmıştı eşim tam imza atcktı izin wermedi :)) anlicanız bi normal daha yapcam.. bebeğim 648 gr.. Allah herkesi bi avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğimiz sağ salim kucamıza gelsin.

maşallah kuzucuğuna. bizimde yrn kontrolümüz var bakalım kaç gr olmuş oğluşum.

günaydın canım Allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin hepimize evlatlarımızı ben izmirdeyim o yüzden bilemiyorum istanbuldaki hastaneleri inşallah herşey gönlünce olur :)

canım sen dr.a nereye kime gidiyorsun?bende izmirdeyim. kordon tıp merkezine gidiyorum.

merhaba güzel anneler.. nerdeyse 1 saattir geçmişi okuyorum çok düzenli giremiyorum nete..
çok yoğun çalışıyorum ve ewe geldiğimde çook fena bel ağrısı yaşıyorum kızlar..
bugün kontrolüm vardı dr umu ve hastanemi değiştirdim yeni dr um çok ilgilendi çok memnun kaldım
bebeişim 1000 gr olmuş herşey yolunda çok şükür ilk kez yüzünü gördüm çook güzel bi duygu..
Allah hepimizin bebeişlerine sağlık versin kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin
iyice heyecan sardı beni.. bie de bişe sorcam kızlar doğum şekline karar verdiniz mi?
ben spinal sezeryan olmak istiyorum dr uma da söledim o da istersen yaparım dedi
fiyatları da çok uygun geldi bana muayene ücreti sigortalılara 12 tl sezeryan 500 tl
normal dğm sanırım 300 tl
benden böyle kızlar, ha bi de mide yanmam oluyo çoook şiddetli
umarım sizlerde de herşey yolundadır
hepinizi öpüyorum

oy maşşallah tosunuma
benim oğlumsa onun yarısı kadardı geçen pztsi 682 gr.dı
ve biz 1 hafta geriden gidiyoruz...inş.toplar ileride kendini...

minicik bir oğlan desene :)
hiç tahma kafana cnm,normal bunlar toparlar mutlaka

benim bir akrabam 1800gr doğurmuştu oğlunu hiç te bişey olmadı

cnm benim ilk bebeğim olacak inşallah,
3 cü çocuğa nasıl karar verdin
ben daha şimdiden ikinciyi yapamıycam gibi geliyor

canım bende 29. haftaya girdim. benimdde 24. haftada 800 gr dı :) önde gidiyo bizim kızda bakalım yarın kontrolum var ne kadar büyüdü çok merak ediyorum :) tuza çok dikkat et canım bide bol bol su iç.

canım sen dr.a nereye kime gidiyorsun?bende izmirdeyim. kordon tıp merkezine gidiyorum.

canım merhaba;
ben bornova da ekadom var orada ahmet akkocaya gidiyorum zaten aşılamamı ve tedavimide onda görmüştüm çok memnunum inşallah bir sıkıntı olmazsa doğumumuda o yatırıcak :9

sadece 3 kilo almayı nasıl başardın :) dün doktora gittik biz de, toplamda 16 kilo almışım ben :) 2.5 kilosu bu aydan...

dün doktora gittik, kızım iyiymiş çok şükür... bi sonraki randevuyu yine 4 hafta sonraya verdi doktorum, bundan sonra kontroller sıklaşıcak diye okumuştum, sizin kontrolleriniz ne sıklıkta... bi de hastanedeki doğum fiyatlarını sordu, çok yüksek geldi, bir iki hafta içinde başka hastaneleri de araştırıp karar vericez sanırım... normal için 2200 sezeryan için 2800 isteğe bağlı sezeryan için 3300 epidural farkı olarak ilave 600 tl dediler...

:

bugün benimde kontrolüm vardı bana da 1 ay sonrasına randevu verdi. bebişimiz allaha şükür iyiymiş toplamda 9 kg aldım ve çok çok dikkat etmemi hatta diyetisyene bile gitmemi tavsiye etti ona biraz moralim bozuldu.kendim dikkat etmeye çalışacağım diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum.birazda kanım düşükmüş demir ilacını günde 2 tane iç dedi.

Son düzenleme:
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

bizimde haftaya kontrolumuz var cnm bakalım bundan sonra ne kadar sıklıkta çağırıcak. Bu arada nerde oturuyorsun? Ben bursadayım burdaki bikaç özel hastaneye fiyat sorduk 1000 tl'nin altında yok yılbaşından sonra da zam gelicekmiş birde. Ailem ist.da onlara soruyorum normal doğum 500 falan diyorlar burda niye bu kadar yüksek fiyatlar anlamadım.

sadece 3 kilo almayı nasıl başardın :) dün doktora gittik biz de, toplamda 16 kilo almışım ben :) 2.5 kilosu bu aydan...

bilmiyorum canım nasıl başardım ama normalde kilo almaya çok elverişli biriyim nekadar uğraşsamda veremezdim hamileliktede almaz oldum. gerçi 24. haftaya kadar kusmalarım devam ediyordu.

şu isteğe bağlı sezeryanı da hiç anlamıyorum he
ha sen istedi ha doktor ne fark ederki
boyuna fiyatıvarttıracak yer arıyolar

hanımlar allah göstermesin bir gün doktorunuz gebelik zehirlenmesi ile ilgili Fibronektin diye bir test isterse sizden
yeditepe ünv hastanesi ssk anlaşmalı olarak bu testi 65 liraya yapıyor.
alınan kan yurt dışına gidiyor ve 7 gün sonra sonucu çıkıyor.

bu hafta kontrolümde fazla ödem olduğu için doktorum bazı testler istedi benden
karaciğer enzimleri ürik asit kan sayımı ve Fibronektin.
hastanemde hepsini yaptırdım fakat Fibronektin testinin önce ankaraya gitmesi gerektiğini söylediler
sonra orada olmadığını ancak yurt dışında olabildiğini fiyatının 250 lira olduğunu ve sonucununda 1.5-2 ayda geldiğini söylediler.
zaman uzun geldi bende başka yerler araştırdım.
bu perşembeyi kaçırdığım için 2 hafta sonra alıcam sonucumu.

bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…