spinal sezaryen nedir acaba?ben de 1.sezaryen old.için 2.doğumda sezaryen olacak.birde hangi şehirdesin canım.fiyatlar çok uygun geldi.bu arada bebişinede maşallh.güzel büyümüş.merhaba güzel anneler.. nerdeyse 1 saattir geçmişi okuyorum çok düzenli giremiyorum nete..
çok yoğun çalışıyorum ve ewe geldiğimde çook fena bel ağrısı yaşıyorum kızlar..
bugün kontrolüm vardı dr umu ve hastanemi değiştirdim yeni dr um çok ilgilendi çok memnun kaldım
bebeişim 1000 gr olmuş herşey yolunda çok şükür ilk kez yüzünü gördüm çook güzel bi duygu..
Allah hepimizin bebeişlerine sağlık versin kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin
iyice heyecan sardı beni.. bie de bişe sorcam kızlar doğum şekline karar verdiniz mi?
ben spinal sezeryan olmak istiyorum dr uma da söledim o da istersen yaparım dedi
fiyatları da çok uygun geldi bana muayene ücreti sigortalılara 12 tl sezeryan 500 tl
normal dğm sanırım 300 tl
benden böyle kızlar, ha bi de mide yanmam oluyo çoook şiddetli
umarım sizlerde de herşey yolundadır
hepinizi öpüyorum
:
bugün benimde kontrolüm vardı bana da 1 ay sonrasına randevu verdi. bebişimiz allaha şükür iyiymiştoplamda 9 kg aldım ve çok çok dikkat etmemi hatta diyetisyene bile gitmemi tavsiye etti ona biraz moralim bozuldu.kendim dikkat etmeye çalışacağım diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum.birazda kanım düşükmüş demir ilacını günde 2 tane iç dedi.
bizimde haftaya kontrolumuz var cnm bakalım bundan sonra ne kadar sıklıkta çağırıcak. Bu arada nerde oturuyorsun? Ben bursadayım burdaki bikaç özel hastaneye fiyat sorduk 1000 tl'nin altında yok yılbaşından sonra da zam gelicekmiş birde. Ailem ist.da onlara soruyorum normal doğum 500 falan diyorlar burda niye bu kadar yüksek fiyatlar anlamadım.
bilmiyorum canım nasıl başardım ama normalde kilo almaya çok elverişli biriyim nekadar uğraşsamda veremezdim hamileliktede almaz oldum. gerçi 24. haftaya kadar kusmalarım devam ediyordu.
şu isteğe bağlı sezeryanı da hiç anlamıyorum he
ha sen istedi ha doktor ne fark ederki
boyuna fiyatıvarttıracak yer arıyolar
Eki Görüntüle 581972 Eki Görüntüle 581970 Eki Görüntüle 581973 Eki Görüntüle 581976 Eki Görüntüle 581977
prensesimize bu akşam aldıklarımız:)
benim bulantım ve kusmam en başından beri hiç olmadı ondan belki hiç iştahım kesilmeden yedim içtim aldım kiloları, kilo alsam da bulantım olmadığına şükrediyorum, ama senin gibi az kilo alanlara da imreniyorum maşallah :)
güzel günlerde kullanın canım çok tatlı çok da yakışıcak bebişe eminim. Ben de fenerbahçeli almak istiyorum ama eşim gsli valla aldığını görürsem hiç acımam yırtarım diyorEki Görüntüle 581972 Eki Görüntüle 581970 Eki Görüntüle 581973 Eki Görüntüle 581976 Eki Görüntüle 581977
prensesimize bu akşam aldıklarımız:)
O zmn avantajlısın bu konuda ufak bi araştırmayla bütçene uygun bi yer bulman mümkün cnmistanbuldayım ben, yazdığım fiyatlar da bahçelievler hizmet hastanesinin fiyatları, istanbulda seçenek çok fazla evet, çok daha uygun yerler de çok daha pahalı yerler de bulmak mümkün...
aynen benim durumda böyle 62 ile kaldım şuan 75'im...
ben de fb.liyim benimki de gs abimleri tembihliyor sakın fb-bjk li takım getirmeyin diyegüzel günlerde kullanın canım çok tatlı çok da yakışıcak bebişe eminim. Ben de fenerbahçeli almak istiyorum ama eşim gsli valla aldığını görürsem hiç acımam yırtarım diyor
O zmn avantajlısın bu konuda ufak bi araştırmayla bütçene uygun bi yer bulman mümkün cnm
ben Allahtan 10 kg vermiştim de öyle hamile kaldım yoksa ne olurdum acep58,5 tum ben de ilk muayenede, son muayene 74 :)
Haftalık ölçüm yapmıyor musunuz kızlar, muayenede çok fark ediyor benim ki. Malum kış ayı fazladan 3 kilom çıkıyor :) Ben 61 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum, çok şükür bebeğimin kilosu da gelişimi de bir hafta önde. Ayın 25 ine randevumum var, bakalım doktorumuz neler diyecek, özledim oğluşumu gideyimde bir göreyim :))))
maşallah gerçekten çok iyi kilon bebeğin de öyle... ben hiç takip etmedim kendim, sadece doktor muayenesinde tartıyo...
Canım ben her pazar sabahları aç karnına tartılıp takip ediyorum kilomu, doktorumun tavsiyesi. Aşırı bir artış ya da düşme durumunda sadece onu bilgilendiriyorum o kadar. Ama ben iki kere düşük tehlikesi yaşadım, o sıra 3 kilo verdim toplamda 7 kilo almış oluyorum anlayacağın. 70 kilo ile doğum yapsam benim için ideal olur :)
inşallah istediğin gibi olur, benim de hedefim 80 :) umarım geçmez...
günaydın... geçmiş olsun cnm... nasıl tedirgin oluyoruz değilmi ilaç kullanırken.. bende idrar yollarımdan dolayı 2. kez antibiyotiğe basladım.. doktoruma güveniyorum tabi ama yinede bir tedirginlik oluyor...Günaydın kızlar, dün kontrolüm vardı. bacağımdaki kaşıntılı kızarıklıklar için cildiyeye yönlendirdi.ekzemaymış.kortizonlu bir krem verdi.ama mecbur kalmadıkça kullanmıycam ben.bebişim ve suyu iyiymiş.normal doğum-sezeryan diye sordum. şimdilik bebğin eşi rahim ağzını kapatmadığı için ve bebeğin kafası aşağıda olduğu için normal görünüyor ama henüz net değilmiş.bebeğin ve eşinin durumu değişirse veya bebek çok kilo alırsa sezeryan olurmuş.ama bebek biraz aşşağıdaymış.80 kilo olmuşum, bu ayda 3 kilo alarak.ama dr.um gebelikte rejimi kesinlikle önermiyorum sadece sana zararlı şeylerden uzak dur diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?