2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cnm ilacı kullanmanı uygun gördülerse kullan bence daha kötü olmasın ilerledikçe.
bebeğin kilosunu söyledilermi kaç okkaymış :)

Günaydın hayırlı cumalar herkese hepimiZin duaları kabul olsun inşallah..

Canımın parçası oğlum anneni durdurmak mümkün değil oradan oraya işler hazırlıklar bitmek bilmiyor hava kötü diye bugün evdeyiz.. 3hafta daha işe gideceğiz az kaldı inşallah tabi birde eve gitmesi var kuzum benim..

günaydın... geçmiş olsun cnm... nasıl tedirgin oluyoruz değilmi ilaç kullanırken.. bende idrar yollarımdan dolayı 2. kez antibiyotiğe basladım.. doktoruma güveniyorum tabi ama yinede bir tedirginlik oluyor...

evet canım aynen..geçmiş olsun sana da.. aman ben idare ederim bebeğe bi zararı olmasın diye çoğunlukla kullanmıyoruz.ben eczaneye gelen hamile bayanlara mümkün olduğunca ilaç kullanmayın diyorum,bitkisel çay filan almaya kalkıyorlar sakın diyorum...siz kullanmıyorsanız ben de kullanmam deyip almıyorlar yada..:)))

Günaydın kızlar, yatış pozisyonundan dolayı uykusuzluk çeken var mı? Artık geceleri çıldırmaya ramak kalıyor, üstelik büyük bir karnım da yok. Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum

çok geçmiş olsun...

Günaydın kızlar, yatış pozisyonundan dolayı uykusuzluk çeken var mı? Artık geceleri çıldırmaya ramak kalıyor, üstelik büyük bir karnım da yok. Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum

bacaklarının arasına yastık koyabilirsin bildiğim tek öneri bu bende bu sabah sağa dönük uyandım sola yatıyorum ama olduğu kadar artık

cnm ben en çok şöyle rahat ediyorum.
yan yatıyorum.
üstte kalan bacağımı kırıp karnıma doğru çekiyorum,altına da bir yastık koyuyorum.
altta kalan kolumu yastığın altından geçirip yukarı uzatıyorum
üstte kalan kolumla da kocama sarılıyorum süper oluyor:)
yastık bacağımı yükseltip karnıma baskı yapmamı engelliyor

böyle rahat ettim bende bir çok denemeden sonra :))))

Merhaba anne adayları benım de dün kontrolum vardı bebısın 1390gr 30.haftaya uyumlu gidiyormuş tosunum benımbu aralar alt karınbolgemde ağrı var yaa gaz sancısıymıs gıbı sureklı karnımı ovma ıhtıyacı hıssedıyorum sızde de böyle rahatsızlık var mı? Bu arada bu ay 3,5kılo aldım bebek ağır mı gelmiyor acaba ondan mı ağrıyor ;(

herkese günaydın..iyi bir haftasonu olsun bitirilecek bütün işlir bitsin bütün gezmelere gidilsin güzelce dinlenilsin inşallah

günaydın oğlumm annen bugün kitaplarını okumaya başladı yeni doğan bakımı ile ilgili..

canım geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişine de sana da..
Son 2 ay diyorum ben zorlandığımda geceleri uykusuzluklarla,baş ağrılarıyla
2 aycık :))
Sende sık dişini bebeğinde yardım eder annesine
Kİlo meselesinde ben 56 ile kaldım 71 geliyorum (
Ekmeği kestim umarım doğuma kadar 75 i geçmem diyorum (
İyi haftasonları

ay bayıldım yatış pozisyonuna süpersin :)

aynısı bende de var bebek büyüdüğü için rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takipteyim sizleri:) bebeklerin eşyalarını tamamlamışsınız neredeyse benim oğlum daha 21 aylık olduğu için beşiği yepyeni duruyor ve dolabımız da var o yüzden yeni beşik almıycam bu bebeğim kız olduğu için yeni elbiseler almak istiyorum ama 1 ay sonra başlıycam alışverişe daha bir şey almadım diğer hamileliğimde bel ağrısı çok çekmiştim bunda öyle bir şey yok çok şükür inşallah böyle devam eder sadece 3 kilo alabildim bende neyse ki bebeğin kilosu tam haftasına göre uyumlu.şimdi doğum yapıcağım hastaneyi araştırıyorum daha karar veremedim hem evimize de yakın olsun istiyorum bakalım istediğim gibi bir yer bulabilicekmiyim

merhaba arkadaşlar hepinize uzun zamandır yazamıyordum sizlere arada bir okuya biliyordum ama çok kaçırdığım şey oldu farkındayım...herkes iyi dir umarım tabiii bebişlerimizde...önümüzde sayılı günlerimiz kaldı artık miniklerimize kavuşacağız Allahımın izniyle inşallah...sizler gibi bizim evimizdede tatlı bir telaş bi koşuşturmadır gidiyor...ben bu arada doğum yapacağım hast.ve dr umu değiştirdim şükür artık kafam rahat...en son 2 hafta önce kont.vardı bebişim 1116 gr olmuş sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza...geçen haftada alışverişimizi yaptık artık yavaştan çantamızı hazırlamaya başlayacağız inşallah...uyku sorunu bendede var ve uyandığımdada ya sırt üstü buluyorum kendimi yada sağa dönükbu arada şuanda plasantam önde gidişat neyi gösterir bilinmez...böyle olursa normal olamayacak sanırım...

Kızlar size bir yer tavsiye edeceğim, bebek alışverişi için varsa ilinizde mağazasına, yoksa internet sitesine mutlaka bakın: Civil bebe

Google a yazsanız çıkar, alışveriş kısmına tıklayarak fiyatları da görürsünüz. Bugün oradan alışveriş yaptım (Konyada mağazası var) 187 liraya aldığım şeylere inanamazsınız, o kadar çok ve o kadar kaliteli şeyler aldım ki, çok mutlu oldum :)

Çok yere bakıp pahalı pahalı görünce umutsuzluğa kapılmıştım açıkçası, maddi olarak sıkıntıdayız biraz,burayı keşfettim ya acayip sevindirik haldeyim şu an. Bir ara 187 liraya aldığım şeylerin fotoğrafını çekip gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…