- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Kızlar size bir yer tavsiye edeceğim, bebek alışverişi için varsa ilinizde mağazasına, yoksa internet sitesine mutlaka bakın: Civil bebe
Google a yazsanız çıkar, alışveriş kısmına tıklayarak fiyatları da görürsünüz. Bugün oradan alışveriş yaptım (Konyada mağazası var) 187 liraya aldığım şeylere inanamazsınız, o kadar çok ve o kadar kaliteli şeyler aldım ki, çok mutlu oldum :)
Çok yere bakıp pahalı pahalı görünce umutsuzluğa kapılmıştım açıkçası, maddi olarak sıkıntıdayız biraz,burayı keşfettim ya acayip sevindirik haldeyim şu an. Bir ara 187 liraya aldığım şeylerin fotoğrafını çekip gösteririm.
Kızlar size bir yer tavsiye edeceğim, bebek alışverişi için varsa ilinizde mağazasına, yoksa internet sitesine mutlaka bakın: Civil bebe
Google a yazsanız çıkar, alışveriş kısmına tıklayarak fiyatları da görürsünüz. Bugün oradan alışveriş yaptım (Konyada mağazası var) 187 liraya aldığım şeylere inanamazsınız, o kadar çok ve o kadar kaliteli şeyler aldım ki, çok mutlu oldum :)
Çok yere bakıp pahalı pahalı görünce umutsuzluğa kapılmıştım açıkçası, maddi olarak sıkıntıdayız biraz,burayı keşfettim ya acayip sevindirik haldeyim şu an. Bir ara 187 liraya aldığım şeylerin fotoğrafını çekip gösteririm.
iyi akşamlar herkese
bu gün doktordaydım yine
iki gündür tansiyoum yüksek
haftabaşı muayenede gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişti
dünden beri tansiyonum 16-10 a çıkınca bu gün tansiyon hapına başladık
fibronektin diye erken doğum testi yaptırmıştım zaten çarşamba 4 ocak sonucunu alıcam
şu an için her gün tansiyon hapı,perhiz ve iki günde bir doktorumu arayıp bilgi vericem
ödemim çok vardı üstüne de tansiyon eklendi,şimdilik idrarda protein gözükmüyo,normal değerler içerisinde.
lütfen düzenli olarak tansiyonunuzu kontrol edin.
ödeminiz varsa ısrarla doktorunuza söyleyin
iyi akşamlar herkese
bu gün doktordaydım yine
fibronektin diye erken doğum testi yaptırmıştım zaten çarşamba 4 ocak sonucunu alıcam
şu an için her gün tansiyon hapı,perhiz ve iki günde bir doktorumu arayıp bilgi vericem
ödemim çok vardı üstüne de tansiyon eklendi,şimdilik idrarda protein gözükmüyo,normal değerler içerisinde.
iyi akşamlar herkese
bu gün doktordaydım yine
Evet canım çok haklısın, bende Konyadayım ve ürünlerden de fiyatlardan da çok memnun kaldım. Bende açıkcası piyasa araştırması yapıyorum. En çok hoşuma giden orası. Tek sıkıntım beşik modelleri yetersiz geldi. Sen oradan mı alacaksın, bir de Fatih bebeyi duydum oraya sırf beşik bakmak için gideceğim.
Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş inşAllah
Fatih bebeyi duymadım neredeymiş ki? Benim bu tarzda minik bir sallanan beşiğim var zaten, il aylar uyurken kımıldamazken bunda yatırırım diye düşünüyorum. Yatağa doğduktan sonra bakacağım inşAllah
Oda almayacağım zaten, evimiz epey geniş ve ben fazla eşya sevmediğim için evin dolapları da hep boş, istediğim birini bebek dolabı yapacağım, yatağın da acelesi yok dedim beşik olunca ve ilk aylar bizim odamızda yatacak olunca.(Arkadaşımın çocuğu 4 yaşına geldi, bir kere bile bebek odasında uyumamış-gereksizdi boşa almışım heves edip dedi)
Hatta ben ilk etapta bebek arabası bile düşünmüyorum. Pek gezmeye gitmeyi sevmem, okul-ev çoğunlukla hayatım. Annemle de bitişik apartmanlarda oturuyoruz, bebeği ona bırakmam gerektiği zaman kucağıma alıp gitmem yeterli. İleride ihtiyaç duyarsam alırım bebek arabasını diye düşündüm. Burada çoğu annenin alışverişi abarttığını düşünüyorum açıkçası. Ama heves te oluyor tabii bebiş gelecek olunca :)
Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde normal süreçte tamamlarsın hamileliğini.
mutlaka paylaş resimlerini, güle güle kullanın inşallah hepsini...
çok geçmiş olsun, böyle şeyler okudukça üzülüyorum gerçekten, bundan sonrası sıkıntısız sorunsuz geçer inşallah...
Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş inşAllah
spinal sezaryen nedir acaba?ben de 1.sezaryen old.için 2.doğumda sezaryen olacak.birde hangi şehirdesin canım.fiyatlar çok uygun geldi.bu arada bebişinede maşallh.güzel büyümüş.
selamlar arkadaşlar....yeni katıldım aranıza....20 haftalığız biz henüz))
yalnız daha hiçbirşeyini almadık, ne alacağımı ya da almam gerektiğini bilmiyorum...hem yenidoğan için hem de hastane çantası için neler lazım oluyor bana yazar mısnız????
selamlar arkadaşlar....yeni katıldım aranıza....20 haftalığız biz henüz))
yalnız daha hiçbirşeyini almadık, ne alacağımı ya da almam gerektiğini bilmiyorum...hem yenidoğan için hem de hastane çantası için neler lazım oluyor bana yazar mısnız????
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım, faydalı olacağına inanıyorum, 30. haftamdayım nasipolursa ben de mart annesi olacağım, Rabbbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişine de sana da..
Son 2 ay diyorum ben zorlandığımda geceleri uykusuzluklarla,baş ağrılarıyla
2 aycık :))
Sende sık dişini bebeğinde yardım eder annesine
Kİlo meselesinde ben 56 ile kaldım 71 geliyorum(
Ekmeği kestim umarım doğuma kadar 75 i geçmem diyorum(
İyi haftasonları
iyi akşamlar herkese
bu gün doktordaydım yine
günaydınlar kızlarr;
bende dün bebeğimin odasını aldım şubatta gelicek inşallah Rabbim içinde uyuduğu günlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?