2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Bu arada, internet sitesinde ürünlerin çou tükenmiş, mağazasındaki kadar çeşit yok, aldıklarımın 1-2 sini bulabildim sadece. Mağazası varsa ilinizde oraya gidin. :)

iyi akşamlar herkese

bu gün doktordaydım yine
iki gündür tansiyoum yüksek
haftabaşı muayenede gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişti
dünden beri tansiyonum 16-10 a çıkınca bu gün tansiyon hapına başladık
fibronektin diye erken doğum testi yaptırmıştım zaten çarşamba 4 ocak sonucunu alıcam
şu an için her gün tansiyon hapı,perhiz ve iki günde bir doktorumu arayıp bilgi vericem
ödemim çok vardı üstüne de tansiyon eklendi,şimdilik idrarda protein gözükmüyo,normal değerler içerisinde.
lütfen düzenli olarak tansiyonunuzu kontrol edin.
ödeminiz varsa ısrarla doktorunuza söyleyin

Evet canım çok haklısın, bende Konyadayım ve ürünlerden de fiyatlardan da çok memnun kaldım. Bende açıkcası piyasa araştırması yapıyorum. En çok hoşuma giden orası. Tek sıkıntım beşik modelleri yetersiz geldi. Sen oradan mı alacaksın, bir de Fatih bebeyi duydum oraya sırf beşik bakmak için gideceğim.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde normal süreçte tamamlarsın hamileliğini.

mutlaka paylaş resimlerini, güle güle kullanın inşallah hepsini...

çok geçmiş olsun, böyle şeyler okudukça üzülüyorum gerçekten, bundan sonrası sıkıntısız sorunsuz geçer inşallah...

Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş inşAllah

Fatih bebeyi duymadım neredeymiş ki? Benim bu tarzda minik bir sallanan beşiğim var zaten, il aylar uyurken kımıldamazken bunda yatırırım diye düşünüyorum. Yatağa doğduktan sonra bakacağım inşAllah

Oda almayacağım zaten, evimiz epey geniş ve ben fazla eşya sevmediğim için evin dolapları da hep boş, istediğim birini bebek dolabı yapacağım, yatağın da acelesi yok dedim beşik olunca ve ilk aylar bizim odamızda yatacak olunca.(Arkadaşımın çocuğu 4 yaşına geldi, bir kere bile bebek odasında uyumamış-gereksizdi boşa almışım heves edip dedi)

Hatta ben ilk etapta bebek arabası bile düşünmüyorum. Pek gezmeye gitmeyi sevmem, okul-ev çoğunlukla hayatım. Annemle de bitişik apartmanlarda oturuyoruz, bebeği ona bırakmam gerektiği zaman kucağıma alıp gitmem yeterli. İleride ihtiyaç duyarsam alırım bebek arabasını diye düşündüm. Burada çoğu annenin alışverişi abarttığını düşünüyorum açıkçası. Ama heves te oluyor tabii bebiş gelecek olunca :)

Kulenin arkasındaymış, henüz bende gitmedim. Alışverişimi şubat ayı gibi yapacağım ben ama beşik olarak yatak odama küçük bir beşik alacağım, zaruri olan şeyleri alacağım sadece. Malum bebekler özellikle ilk 6 ay çok çabuk gelişiyorlar abartıp doldurmaya gerek yok, seninle hem fikirim alışverişin abartılmaması konusunda. Heves oluyor tabi ama kendimi tutuyorum :)

selamlar arkadaşlar....yeni katıldım aranıza....20 haftalığız biz henüz ))
yalnız daha hiçbirşeyini almadık, ne alacağımı ya da almam gerektiğini bilmiyorum...hem yenidoğan için hem de hastane çantası için neler lazım oluyor bana yazar mısnız????

Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde normal süreçte tamamlarsın hamileliğini.

Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş inşAllah

çok teşekkür ederim,inşallah sağ salim alırım bebeğimi kucağıma

spinal sezaryen nedir acaba?ben de 1.sezaryen old.için 2.doğumda sezaryen olacak.birde hangi şehirdesin canım.fiyatlar çok uygun geldi.bu arada bebişinede maşallh.güzel büyümüş.

canım spinal sezeryanda uyutmuyolar genel anestezi almıyorsun spinal yani belden iğne ile belden aşağısını uyuşturuyolar tabi bu arada heyecanlanırsan uyanık olacağın için sakinleştirici yapıyorlar çok konforlu.. bebeğini doğar doğmaz görüyosun ve uyuşukluğun 3-4 saat geçmediği için ağrın hemen başlamıyor bebeğini emzirebiliyosun ben kesinlikle spinalden yanayım ve belden iğneden korkma sakın çok ince bi iğne tel gibi.. ben hemşireyim ayrıca kesinlikle tavsiye ederim olan arkadaşlarım çok memnun.. bu arada istanbuldayım ben.. dediğim hastane bahçelievlerde.. yaşam hastanesi.. dr um ertuğrul bey çok şeker çok ilgili bi dr ... çapa mezunu ayrıca.. eğer ist daysan bi muayene ol bi gör hastaneyi derim sormak istediklerin olursa cevaplarım cnm Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın..

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.. ben alışverişime çıtçıtlı body ile başladım ama sana tavsiyem 3-6 aylık olanlardan daha fazla al. o-3 aylık olanlar çok küçük oluyor bol bol pijama takımı al ayağı kapalı olanlardan.. bende 20 takım olmuştur rahat.. battaniye al ev için çok kalın alma incelerden al dışarıya çıkınca sarmalamak için daha kalınlardan ve büyüklerden al.. ceket süveter ördür bol bol.. önlük ağız mendili çorap ve havlu çoraplardan al.. ben atlet kilot almadım çıtçıtlı body daha kullanışlı.. bi takım hastane çıkışı alabilirsin eldiven şapka al mesela 10 ar tane felan.. tulum al kadife tulumlar da çok kullanışlı ama dediğim gibi sakın çok küçük alma.. çok çabuk büyüyorlar çünkü.. uyku seti alabilirsin be bgn aldım yorganı nevresimi koruyucu yatak pedi içinde var.. yedek 2 tkm nevresim al.. şimdilik bunlarla başla alışveriş yaptıkça usta oluyosun zaten sen de keşfedersin neye ihtiyacın olacağını cnm haydi alışverişee

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al bebeğini. Daha vaktin çok zamanla eksikleri belirlersin. Ben henüz alışveriş yapmadım ama kafamda belirlediklerimi yazayım, sana da fikir olur belki. Öncelikle doğum yapacağın hastanenin imkanlarını öğren derim. Mevsime göre alacaklarını belirlemen avantaj olur. Benim ki kış bebeği olacağı için ben uzun kollu 3-5 zıbın, 2 tane patikli tulum, biri penye biri peluş iki battaniye, en küçük numara çocuk bezi, 10 civarı ağız mendili, pamuklu ufak boy iki havlu, şapka, eldiven, çorap, bir adet hırka veya yelek. Hastane çıkışı olarak set alırsan tulum, battaniye, eldiven ve şapka adetini azaltabilirsin. Bunların yanı sıra bebek için bakım ürünü olarak sadece pişik kremi almayı düşünüyorum, diğer şeyleri ve nefresim tarzı gerek duyulan ihtiyaçları hastane karşılıyor zaten.

bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım, faydalı olacağına inanıyorum, 30. haftamdayım nasipolursa ben de mart annesi olacağım, Rabbbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah..

Jokerde 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki var yılbaşına kadar bizim çok işimize yaradı bakın isterseniz

Hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına bebeğini. Cinsiyeti ne?

sağol canım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.evet canım bebişlerimiz için herşeye sabretmeliyiz.şimdiden fedakar anneye bağladım.yılbaşı hediyesi olarak bile bebeğe bişeyler istiyorum.eşim olmaz kendine bişey iste diyo:)) ben hiçbişeyi kesmiyorum.senin kilon iyiymiş.ben de inşallah 80 lerde kalırım doğuma kadar.evlenirken(2010) 52 kilo olan biri için 80ler 90lar çok astronomik rakamlar gibi geliyor ama napalım...:)))

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, test sonucun iyi çıkar inşallah, sağlıkla geçirirsin şu son aylarımızı da..

günaydınlar kızlarr;
bende dün bebeğimin odasını aldım şubatta gelicek inşallah Rabbim içinde uyuduğu günlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…