canım spinal sezeryanda uyutmuyolar genel anestezi almıyorsun spinal yani belden iğne ile belden aşağısını uyuşturuyolar tabi bu arada heyecanlanırsan uyanık olacağın için sakinleştirici yapıyorlar çok konforlu.. bebeğini doğar doğmaz görüyosun ve uyuşukluğun 3-4 saat geçmediği için ağrın hemen başlamıyor bebeğini emzirebiliyosun ben kesinlikle spinalden yanayım ve belden iğneden korkma sakın çok ince bi iğne tel gibi.. ben hemşireyim ayrıca kesinlikle tavsiye ederim olan arkadaşlarım çok memnun.. bu arada istanbuldayım ben.. dediğim hastane bahçelievlerde.. yaşam hastanesi.. dr um ertuğrul bey çok şeker çok ilgili bi dr ... çapa mezunu ayrıca.. eğer ist daysan bi muayene ol bi gör hastaneyi derim sormak istediklerin olursa cevaplarım cnm Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın..
Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah..
Jokerde 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki var yılbaşına kadar bizim çok işimize yaradı bakın isterseniz
günaydınlar kızlarr;
bende dün bebeğimin odasını aldım şubatta gelicek inşallah Rabbim içinde uyuduğu günlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)
Amin canım hayırlı olsun bebişinin odası, sağlıkla büyüsün odasında.
canım yaşam hastanesini çok tavsiye ediyolar, ben de hastane fiyatlarından dolayı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, yaşamda normal, sezeryan ve isteğe bağlı sezeryan fiyatları nedir biliyor musun, paylaşabilir misin...
Evet dün ben de hem hello baby hem joker hem e-bebek i gezdim bebek arabası için, hala bi karar verip alamadık ama hello baby de her 250 tllik alışverişe 100 tl hediye çeki var ve 1 yıl içerisinde kullanabiliyosun, jokerde her 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki var ve yıl sonuna kadar kullanabiliyosun, e-bebekte de 250 tl ve 250 tl üzeri alışverişere sadece 50 tl alışveriş çeki var ve çeki aynı gün yapılan alışverişlerde kullanamıyorsun... Mothercarede de her 150 tllik alışverişe 50 tl alışveriş çeki var bilginiz olsun...
Güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde... Resmini paylaş biz de görelim...
selamlar arkadaşlar....yeni katıldım aranıza....20 haftalığız biz henüz))
yalnız daha hiçbirşeyini almadık, ne alacağımı ya da almam gerektiğini bilmiyorum...hem yenidoğan için hem de hastane çantası için neler lazım oluyor bana yazar mısnız????
Hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına bebeğini. Cinsiyeti ne?
tşk ederim cnm.. baktım bursada da varmış şubesi... en kısa zamanda gideceğim inşallah... artık tamamlamak istiyorum eksiklikleri...Bu arada, internet sitesinde ürünlerin çou tükenmiş, mağazasındaki kadar çeşit yok, aldıklarımın 1-2 sini bulabildim sadece. Mağazası varsa ilinizde oraya gidin. :)
cnm inşallah her sey yolunda gider ve vaktinde gelir yavrularımız... rabbim hayırlısını versin inşallah... sen olumlu düşün sürekli.. hatırlayamadım neden erken doğum riskin vardı cnm?selam kızlar, erken doğum riskimiz olmasına rağmen ancak başladık bişeyler bakmaya biz.çantayı hazırlamak için herkes yardımcı oluyor çok şükür.beşik baktık bugün.karar veremedik tam olarak.geçen hafta ciğer geliştirici iğneyi oldum 1 gece yattım 4 serum aldım.ayrıca proluton diye bi iğne daha vuruldum.çarşamba ikinci dozunu olacam.bir kaç hafta daha dayanabilirsek çok iyi olacakmış..kasılmalarım devam ediyor.merak ettim sizde var mı kasılması olan.karnımın belli yeri taş gibi oluyor ve rahatsız hissediyorum.umarım her şey yolunda gider...
doğuştan bir fenerbahçeli geliyor galibaEki Görüntüle 586608 Eki Görüntüle 586609 Eki Görüntüle 586610 Eki Görüntüle 586611 bunlarda bizim cicilerimiz
doğuştan bir fenerbahçeli geliyor galiba
selam kızlar, erken doğum riskimiz olmasına rağmen ancak başladık bişeyler bakmaya biz.çantayı hazırlamak için herkes yardımcı oluyor çok şükür.beşik baktık bugün.karar veremedik tam olarak.geçen hafta ciğer geliştirici iğneyi oldum 1 gece yattım 4 serum aldım.ayrıca proluton diye bi iğne daha vuruldum.çarşamba ikinci dozunu olacam.bir kaç hafta daha dayanabilirsek çok iyi olacakmış..kasılmalarım devam ediyor.merak ettim sizde var mı kasılması olan.karnımın belli yeri taş gibi oluyor ve rahatsız hissediyorum.umarım her şey yolunda gider...
teşekkür ederim canım ilginize, cinsiyeti kız dedi doktorum ama, hayırlısı artık. zaten bu benim üçüncü gebeliğim, bi kızım bi de oğlum var, on yıl aradan sonra aynı heyecanı yeniden yaşıyorum, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)
Maşallah, sağlıkla gelsin ve büyüsün. İnşallah canım, rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
selam kızlar, erken doğum riskimiz olmasına rağmen ancak başladık bişeyler bakmaya biz.çantayı hazırlamak için herkes yardımcı oluyor çok şükür.beşik baktık bugün.karar veremedik tam olarak.geçen hafta ciğer geliştirici iğneyi oldum 1 gece yattım 4 serum aldım.ayrıca proluton diye bi iğne daha vuruldum.çarşamba ikinci dozunu olacam.bir kaç hafta daha dayanabilirsek çok iyi olacakmış..kasılmalarım devam ediyor.merak ettim sizde var mı kasılması olan.karnımın belli yeri taş gibi oluyor ve rahatsız hissediyorum.umarım her şey yolunda gider...
canım biz 28+0 olduk ama bazı geceler henüz çok nadir kasılmalarım oluyor artık yavaş yavaş vücudumuz alışmaya çalışıyor ee 3 ay kaldı surda :)
Maşallah, sağlıkla gelsin ve büyüsün. İnşallah canım, rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?