2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

evet canım yaa, aynı şikayetleri ben de yaşıyorum, çabucak doğsun da bu şikayetler bitsin istiyoruz ama, daha sonra da yorgunluk ve uykusuzluktan yakınacağız galiba:) neyse hayırlısıyla sağ salim doğsunlar da bebişler...umarım doktor kontrolün de iyi geçmiştir.

merhaba annecikler
bugün saglık ocağına gittim ayagımda ödem oluşmuş idrar testinde ve tansiyonda bişey yok ama ilerde olabilir dedi bide enfeksiyon var idrarda kontrole gidince ilaç yazsın dedi doktor
bi kaç gündür yürüyemiyorum kalçamın agrısından kalsiyuma başladım inşallah iyi gelir daha hiç hazırlık yapmadım karalar bağladım fıttır fıttır geziyodum ne güzel şimdi acı çekiyorum yürürken

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda ağrın geçer. Ama doktora gitmek için ağrının geçmesini bekleme enfeksiyon bende de var erken doğum riski oluşturduğu için hemen müdehale edilmesi gerekiyor.

cnm kasılma dediğin nasıl bişey
tam tarif etsene,baya baya hissediyomusun
neye benziyo

valla bende tam bilmiyorum ama interrnette yazılanları okuduğumda anlşadım gece yattığımda mesela sağdan sola dönemiyorrum sanki karnım taş gibi oluyor ve harekeet ettikçe ağrım artıyor

valla bende tam bilmiyorum ama interrnette yazılanları okuduğumda anlşadım gece yattığımda mesela sağdan sola dönemiyorrum sanki karnım taş gibi oluyor ve harekeet ettikçe ağrım artıyor

dönerken karnın yanlarına saplanan ağrıyı diyosan o rahim duvarı aniden gerildiği için batan bi ağrı

nasıl bişey ki bu iyice kafam karıştı olduğunda anlaşılıyomuş ama dimi
içten olan hissiyatsız bişey değil sanırım

elini karnına koyduğunda sanki bir tarafa toplanıyormuş hissi veriyo ki nitekim öylede bi bakmışsın küçük bi tepecik oluşmus karnının bir tarafında kasılma bu oluyo işte

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda ağrın geçer. Ama doktora gitmek için ağrının geçmesini bekleme enfeksiyon bende de var erken doğum riski oluşturduğu için hemen müdehale edilmesi gerekiyor.

teşekkürler canım dün akşam yürümek imkansızdı benim için ama bugün daha iyi kalsiyum işe yarıcak galiba birazda dinlendim
kontrolum yakında zaten ilaca başlar sanırım

canım biz 28+0 olduk ama bazı geceler henüz çok nadir kasılmalarım oluyor artık yavaş yavaş vücudumuz alışmaya çalışıyor ee 3 ay kaldı surda :)

aaaaaa demek bu zamnlarda kasılmalar başlıyor. amman doğuma az kaldı negüzelya,rahimde hazırlanıyor tabii... Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

elini karnına koyduğunda sanki bir tarafa toplanıyormuş hissi veriyo ki nitekim öylede bi bakmışsın küçük bi tepecik oluşmus karnının bir tarafında kasılma bu oluyo işte

bende olmamış demekki bundan :)
tşk ederim artık karnımı daha çok kontrol edicem

günaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir..ben bu aralar pek nete giremiyorum çünkü evde kalamıyorum doğalgaz hala açılmadı annemde idare ediyorum bu aralar..biraz alışveriş yaptık park yatak,hastane çıkışı,pijama takımları bebek takımları falan aldık..hala baya bi eksiğimiz var al al bitmiyo :)

Merhaba canım:)
Aynı tarihlerde kısmetse doğum yapacağız gibi duruyor..
Şimdilerde çok şükür iyiyim.
Akşamları yatmadan ılıksüt içiyorum.
Belki de o beni rahatlattı.
Kontrolümüz çok şükür ki iyi geçti.
Biraz benim kilolarım sıkıntı..
65 kilo ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum..
Hergün 20 dakikalık 2 sefer yürüyüş verdi..
Bebişimle15 ocak'da bir daha randevumuz var..
Allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin..

merhaba arkadaşlar hepinize,umarım herkes iyidir...o sertleşmeler demek kasılma bende de oluyor bu aralar sık sık yıl başı dönüşü kont.var o zaman soracağım doktoruma nasipse.bu arada kızımı da çok özledim iple çekiyorum randevumuzu.biz geçen hafta sonu kızımızın arabasını aldık Allah'ım inşallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cicilerimizi hepimize tabi ki.buhar makinemiz,termometremiz haricinde artık pek eksiğimiz kalmadı sayılır.hafta sonu da kuzenim ve annem gelecekler çantamızı hazırlayacağız inşallah

iyi olmana sevindim canım, evet seninle doğumumuz aynı zamana denk geliyor kısmetse, ben daha kilolu hamile kaldım, üstüne biraz da hamilelik sürecinde aldım, ondan mıdır bilmem bana yürüyüş iyi gelmiyor, çok yoruluyorum, kasıklarımda falan ağrılar oluyor, oyüzden çok yürüyemiyorum...bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor, malum vakit yaklaştı, hastane çantanı hazırladın mı?

sağol canım inşallah:) cibinliği dediğin gibi ikeadan 30 lirayaaldım tatlım. Harfleri ise eminönünden tanesi 1,5 liraya aldım.harf dışında çiçek,yıldız,ay vb şekillerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…