iyi olmana sevindim canım, evet seninle doğumumuz aynı zamana denk geliyor kısmetse, ben daha kilolu hamile kaldım, üstüne biraz da hamilelik sürecinde aldım, ondan mıdır bilmem bana yürüyüş iyi gelmiyor, çok yoruluyorum, kasıklarımda falan ağrılar oluyor, oyüzden çok yürüyemiyorum...bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor, malum vakit yaklaştı, hastane çantanı hazırladın mı?
cnm aldıklarını ii günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş.... bende internetten alışveriş yapmayı sevenlerdenim.. daha rahat karar veriyorum.. mağazada ise çok çeşit arasında kafam karışıyormrhaba güzel anneler,
bizde de hazırlklar bitmedi hala ve aldıklarımı memnun kaldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
eşim köy okulunda görevli bende bebekten dolayı bu yıl çalışadım evdeyim ve istanbula
uzak bir köydeyiz gidiş gelişimiz zor olduğu için alışverişleri hep internetten yaptım
Ve inanın bir çoğu mağaza fiyatlarından çok daha uygun hem de aynı kalite ürünler
Özelcanbebe.com dan avvio bebek bakım çntası(50 tl),bebefox emzirme sütyeni(13 tl),bbefox emzirme atleti(17 tl) ve milkway lohusa külotu 3lü(9 tl) aldım.
Lohusa külotu kullanışlı gelmedi bana diğerleri çok hoş,en uygun fiyat nette oradaydı
Civilim.com dan 0-3 ay penye yelek (6 tl),johnson şampuan 800(8 tl) ve 3 llü ıslak mndil (7 tl),0-1 yaş külotlu çorap(4.50 tl)
bebek havlusu biri 14 tl diğeri 9 tl idi.14 tl lik olan çok güzel çift kat. ve bebek battaniyesi peluş (20 tl)
Vip dükkanda günlük kampanyalar oluyor orada kargo bedava ve uygun fiyatlarla body ve takım aldım
Ateş ölçeri dijital weewell aldım gerekirse kulaktan ya da alından ölçer alıcam doğumdan sonra
Yer sıkıntısı olduğu için park yatak alıcam chicco lullaby lx ve kraft ın pamuk yatağını (cnr 17-20 ocakta anne bebek fuarından lmayı düşünüyorum yoksa internetten sipariş vericem)
portbebeyi alanlar 2 kez kullanmış önermediler,onu almayıp direk 0-13 kg luk araba koltuğu hemde ana kucağı alıcam
bebek arabası ise doğumdan sonra gerekirse o da baston tipi düşünüyorum
göğüs ucu kremleri ve kalkanına ise ihtiyaç duyarsam doğumdan sonra alırım diyorum
göğüs pedini jelli alıcam sadece
Ayrıca küçük ağacın eğitimi ve bir yumak mutluluk kitaplarını okuyorum şu sıra ve de bolca yürüyüş yapıyorum
İnternette araştırma yapıyorum yenidoğan bakımı ile ilgili
Geceleri uykusuz geçmeye başladı 1 haftadır
Ve doktor tavsiyesi göğüs uclarınızı 2 günde bir bebe yağı ile ovalayın,ilk emzirme de yara olmaması için ben çoktan başladım
İstanbuldaki arkadaşlar 17-20 ocaktaki anne bebek fuarında bir çok firma var,ben kalan eksikleri de uygun fiyat bulursam oradan tamamlarım diyorum
Hepinize iyi haftasonları,bizde şimdilik bu kadar :))
Senin bebişin cinsiyeti ne?
Birde ters mü döndü ondan mı ağrın var?
Hastane çantamı Ocak 15 doktor kontrolümden sonra hazırlamayı düşünüyorum.
Yatağımızı da Ocak da alacağım allah kısmet ederse.
Herşeyi birden eksiksiz tam yapmak istemiyorum.
Eksik birşeyler kalsın istiyorum bilinçli olarak.
Nazardan çok korkuyorum, mazaallah..
Allah tüm bebişleri nazarlardan korusun...
Senin bebişin cinsiyeti ne?
Birde ters mü döndü ondan mı ağrın var?
Hastane çantamı Ocak 15 doktor kontrolümden sonra hazırlamayı düşünüyorum.
Yatağımızı da Ocak da alacağım allah kısmet ederse.
Herşeyi birden eksiksiz tam yapmak istemiyorum.
Eksik birşeyler kalsın istiyorum bilinçli olarak.
Nazardan çok korkuyorum, mazaallah..
Allah tüm bebişleri nazarlardan korusun...
mrhaba güzel anneler,
bizde de hazırlklar bitmedi hala ve aldıklarımı memnun kaldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
eşim köy okulunda görevli bende bebekten dolayı bu yıl çalışadım evdeyim ve istanbula
uzak bir köydeyiz gidiş gelişimiz zor olduğu için alışverişleri hep internetten yaptım
Ve inanın bir çoğu mağaza fiyatlarından çok daha uygun hem de aynı kalite ürünler
Özelcanbebe.com dan avvio bebek bakım çntası(50 tl),bebefox emzirme sütyeni(13 tl),bbefox emzirme atleti(17 tl) ve milkway lohusa külotu 3lü(9 tl) aldım.
Lohusa külotu kullanışlı gelmedi bana diğerleri çok hoş,en uygun fiyat nette oradaydı
Civilim.com dan 0-3 ay penye yelek (6 tl),johnson şampuan 800(8 tl) ve 3 llü ıslak mndil (7 tl),0-1 yaş külotlu çorap(4.50 tl)
bebek havlusu biri 14 tl diğeri 9 tl idi.14 tl lik olan çok güzel çift kat. ve bebek battaniyesi peluş (20 tl)
Vip dükkanda günlük kampanyalar oluyor orada kargo bedava ve uygun fiyatlarla body ve takım aldım
Ateş ölçeri dijital weewell aldım gerekirse kulaktan ya da alından ölçer alıcam doğumdan sonra
Yer sıkıntısı olduğu için park yatak alıcam chicco lullaby lx ve kraft ın pamuk yatağını (cnr 17-20 ocakta anne bebek fuarından lmayı düşünüyorum yoksa internetten sipariş vericem)
portbebeyi alanlar 2 kez kullanmış önermediler,onu almayıp direk 0-13 kg luk araba koltuğu hemde ana kucağı alıcam
bebek arabası ise doğumdan sonra gerekirse o da baston tipi düşünüyorum
göğüs ucu kremleri ve kalkanına ise ihtiyaç duyarsam doğumdan sonra alırım diyorum
göğüs pedini jelli alıcam sadece
Ayrıca küçük ağacın eğitimi ve bir yumak mutluluk kitaplarını okuyorum şu sıra ve de bolca yürüyüş yapıyorum
İnternette araştırma yapıyorum yenidoğan bakımı ile ilgili
Geceleri uykusuz geçmeye başladı 1 haftadır
Ve doktor tavsiyesi göğüs uclarınızı 2 günde bir bebe yağı ile ovalayın,ilk emzirme de yara olmaması için ben çoktan başladım
İstanbuldaki arkadaşlar 17-20 ocaktaki anne bebek fuarında bir çok firma var,ben kalan eksikleri de uygun fiyat bulursam oradan tamamlarım diyorum
Hepinize iyi haftasonları,bizde şimdilik bu kadar :))
benim bebiş kız teyzesi:) seninkinin cinsiyeti ne bu arada? Bilmiyorum canım ya, on gün önce doktor kontrolüm vardı ters filan demedi, herşey yolunda dedi, benimde ocak15i takiben kontrolüm var tekrar, ilk defa nst ye gircem ve kalp atışlarını duycam bebişin:) Ufak tefek şeyler dışında(bikaç tane hastane çıkışı, battaniye, bez, ıslak mendil vs.) bişey almadım kendime de pijama gecelik iç çamaşırı alacam, daha benim çantam da hazır değil henüz. Ben beşik, ana kucağı, arabayı filan doğumdan sonra almayı düşünüyorum (kısa bi süre önce komşumun kızı doğum yaptı, bebeği yirmi gün yoğunbakımda kaldı, kızın psikolojisi bozuldu beşik boş, eşyalara kıyafetlere bakıp ağlıyodu, ben de etkilendim doğal olarak, kendimi onun yerine koydum.) Bu yüzden bazı şeyleri sonra alacam, hayırlısı ile doğsunlar da bebişler gerisi kolay. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tüm annelere, tüm isteyenlere inşallah, sağlıkla kalın...
Merhaba canım, ne guzel uzun uzun paylasmissin teşekkür ederiz. Birkaç şey var aklıma takılan, mesela, bedenler standarta uygun mü? Kalınlık nasil? İncelik penyeler de olmasın yani. Ben de internetten almayı düşünüyorum, bizim buralarda kaliteli ve orijinal seyler yok pek. Zaten havalar da soğudu artık çıkıp dolaşmak zor. Ya kızlar ben daha bir çorap bile almadım icim icimi yiyor! Esim de hiiic orali değil yaaa! İnsan hiç mi heves etmez?!
canım hiç üzülme benimde düne kadar bi tek iğnem yoktu ve ocak ortasına kadar da almayı düşünmüyordum ama dün benim doğumgünümdü eşim izinliydi benim için alışverişe çıkcaktık sonra gel havuzlu hana gidelim dedim neyse gittik böyle şampuan seti, süslemeler, çıtçıtlıbadiler, pijamalar derken baya bişey oldu tırnak makası bile aldık yani hiç listemde yokken.. zaten orası avm gibi herşeyi bir arada buluyorsunuz ama tavsiyem özel arabayla gitmeyin biz park sıkıntısı yaşadık eşim o olmadan bir daha göndermez sanırım beni oraya o yüzden pazardan da halledicem eksikleri, ama daha çook eksiğimiz var tabi... herşeyi de gidip kendim almak istemiyorum büyükler de alcak hastane çıkışı, battaniye vs...
Benim ki de kız :))
Maşallahhh..İsmini düşündünüz mü?
Biz Tuana diyoruz dedemiz Ecenaz diyor :)
Eşim de Tuana konusunda ısrarcı bakalım ne olacak..
Bence de çok iyi yapmışsın.
Bende seninle aynı fikirdeyim..
Herşey tam olursa zaten nazar değer.
Benim düğünümde de nişanımda da hep aynısını yaptım.
Amin inşallahh..
Bebeğin ters durması derken kafası doğumkanalında mı yoksa yukarda diyaframının orada mı?
Eğer kasıklarının oradaysa çok ağrın oluyor..
Benimkinin kafası diyaframımda doktor doğuma yakın döner eğer dönmezse de sezeryan dedi..
Hayırlısı inşallah..
Sağlıkla alayım da bebişimi kucağıma ben herşeye razıyım
ben göğüs kremi almadım,karnıma da göğüs uçlarıma da bebe yağı kullanıyorum.Çatlak falan yok henüzcnm aldıklarını ii günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş.... bende internetten alışveriş yapmayı sevenlerdenim.. daha rahat karar veriyorum.. mağazada ise çok çeşit arasında kafam karışıyor
bana bir arkadaşım göğüs ucu kremini 1 ay öncesinden basla kullanmaya demişti.. kendisi çok faydasını görmüş... ben almayı düşünüyorum o yüzden... uykusuz geceler bendede var maalesef..
Merhaba canım,sen hangi şehirdesin?Merhaba canım, ne guzel uzun uzun paylasmissin teşekkür ederiz. Birkaç şey var aklıma takılan, mesela, bedenler standarta uygun mü? Kalınlık nasil? İncelik penyeler de olmasın yani. Ben de internetten almayı düşünüyorum, bizim buralarda kaliteli ve orijinal seyler yok pek. Zaten havalar da soğudu artık çıkıp dolaşmak zor. Ya kızlar ben daha bir çorap bile almadım icim icimi yiyor! Esim de hiiic orali değil yaaa! İnsan hiç mi heves etmez?!
canım hiç üzülme benimde düne kadar bi tek iğnem yoktu ve ocak ortasına kadar da almayı düşünmüyordum ama dün benim doğumgünümdü eşim izinliydi benim için alışverişe çıkcaktık sonra gel havuzlu hana gidelim dedim neyse gittik böyle şampuan seti, süslemeler, çıtçıtlıbadiler, pijamalar derken baya bişey oldu tırnak makası bile aldık yani hiç listemde yokken.. zaten orası avm gibi herşeyi bir arada buluyorsunuz ama tavsiyem özel arabayla gitmeyin biz park sıkıntısı yaşadık eşim o olmadan bir daha göndermez sanırım beni oraya o yüzden pazardan da halledicem eksikleri, ama daha çook eksiğimiz var tabi... herşeyi de gidip kendim almak istemiyorum büyükler de alcak hastane çıkışı, battaniye vs...
Merhaba canım,sen hangi şehirdesin?
Bende aynı dertten muzdaripdim,internet alışverişi yetişiyor imdadıma ve çok daha ucuza buluyorum
Bugün doktor kontrolüne gittik 2 kişi 36 tl otobüslere vermişiz arabayla trafiğe girmekten kurtulalım derken bu yüzden daha uygun netten alışveriş bana
Markasına gööre oluyor kalitesi ama bzen hiç ummadığım markalar çok kaliteli de çıktı,standartlara uygun oluyor özellikle kidycity.com ve civilim.com(bu site fiyat olarak çok iyi)
Kidycitydekilerden kanz daha iyi doll markasından
Benim eşimde çok hevesli ama kararsız daha kötü inan :))
Seninki ne alsan beğenir şimdi :))
Bende burda rahatlıyorum,yazmasam da bazen dertlerine üzülüyorum üyelerin neler var diye şükrediyorum bazen de mutluluklarına seviniyorumCanım istanbuldayim ama biraz dısında. Pendik çarşıya yakınım aslında ama soğuk, hastalık, bir yandan sınavlar -açık ogretim okuyorum- hepsi ustuste gelince internet cazip geldi. Hem bütün ürünleri listeme alıp istersem saatlerce düşünüp eleyip karar verebilmek guzel. Ben Kurfali diye bir mahallede oturuyorum şimdi ve erenkoyden sonra burası gercekten çok az seçenek sunuyor. O yüzden alışverişimi hala eski mahallemden yaparım. Fakat yol çok uzun. Erenköy Pazarı'nda gercekten çok kalite tezgahlar var ve marka ürünler uygun fiyatlara satılıyor. Oradan alırım diye bekledim biraz da ama bir türlü gidemedim mesafeden dolayı. Dört yasında bir de oğlum var anaokuluna gidiyor onun çıkışına yetişmem gerekiyor. Bu civilim sitesi de bayağı hoşuma gitti dogrusu,
sadece kalitesinden emin olamadım. İki yıkamada solsun istemiyorum sonuçta.
Ayy kız cocuğu olunca cici bici giydirmek istiyorum. İkinci cocuk ama ilkinden daha hevesliyim. -oğlum duymasın- :) o da dünya tatlısı zaten. Esim sagolsun onda da böyleydi, Ayy hatırlıyorum da, ne kadar garip geliyordu. Şimdi biraz anlıyorum sanki. Bes sene sonra :))
Hayat hikayemi anlattım sanırım, ne kadar dolmuşum meger :) walla siz de olmasanız kimlere anlatırım bilmem. İnsan tanımadığı kişilerle daha rahat dertlesiyormus meger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?