Bende burda rahatlıyorum,yazmasam da bazen dertlerine üzülüyorum üyelerin neler var diye şükrediyorum bazen de mutluluklarına seviniyorum
Kimseyi tanımasakta kadınız ve anlıyoruz birbirimizi
Kız mı?Bi fıstık bende bu oğlanı doğurayım hemen kız istiyorum :)
Eşinde bence kadın işi diye karışmıyordur,bi de biz hanımlar bayılırız sorumluluğu tek baışmıza alıp sonra da ilgisiz diy hayıflanmaya :))
Civill çok ucuz canım ama hepsi kaliteli mi bilmiyorum bana glenler iyiydi
Benim ilk bu fındık,hevesliyim ama gereksiz hiçbiey de almak isteiyorum
Son park yatak ille yatağı kaldı bakalım
Sıkma sakın canını oğluşunla beraber alırısnız cicilelri
ben örgüye başladım,sıkıntıya birebir
Allah sana da nasip etsin inşallah canım hayırlısı ile bir kız. Canımı sıkmak değil de sanki esim cocuğumuza ilgisiz gibi gelince üzülüyorum ama aslında saçma, onu her saniye hisseden benim. O söylemesem farkında bile olmaz. Zaten bir erkekten fazla duygusallık beklemesem daha mutlu olacağım.
Örgü hakikaten iyi fikir, hem de ortaya çok cici seyler çıkıyor.
Merhaba canım, ne guzel uzun uzun paylasmissin teşekkür ederiz. Birkaç şey var aklıma takılan, mesela, bedenler standarta uygun mü? Kalınlık nasil? İncelik penyeler de olmasın yani. Ben de internetten almayı düşünüyorum, bizim buralarda kaliteli ve orijinal seyler yok pek. Zaten havalar da soğudu artık çıkıp dolaşmak zor. Ya kızlar ben daha bir çorap bile almadım icim icimi yiyor! Esim de hiiic orali değil yaaa! İnsan hiç mi heves etmez?!
cnm bende internetten çok aldım,özellikle indirim sitelerinden,hergün ne çıkmış diye takip ediyorum
iyi markaların çok kaliteli ürünleri baya bi uyguna geliyor bazen.
bide her marka alınmıyor çok kalitesiz çıkanlar da var,fiyatından belli ediyor zaten kendini.mesela 3 liraya çıtçıtlı badi alınmaz netten
ortalaması 5-7 lira gibi
teşekkür ederim.evet doğum iznine ayrıldım.biraz internete takılıyorum.anne adayları ne yapıyolar hazırlık olarak merak ediyorrum hem benm için de tecrübe oluyorrr
Merhaba canım, ne guzel uzun uzun paylasmissin teşekkür ederiz. Birkaç şey var aklıma takılan, mesela, bedenler standarta uygun mü? Kalınlık nasil? İncelik penyeler de olmasın yani. Ben de internetten almayı düşünüyorum, bizim buralarda kaliteli ve orijinal seyler yok pek. Zaten havalar da soğudu artık çıkıp dolaşmak zor. Ya kızlar ben daha bir çorap bile almadım icim icimi yiyor! Esim de hiiic orali değil yaaa! İnsan hiç mi heves etmez?!
ben de netten bikaç site tavsiye edeyim bi gözat istersen canım; picabo. com ( fiyatlar uygun mu bilmem ama kaliteli ürünler ve seçenek fazla), e bebek, annalütfen, bebefox, cimcime bebe, butik bebe vs vs. ben bikaçtanesinden alışveriş yaptım, kargo falan sorun olmadı çabuk geldi, merak etme canım yalnız değilsin, benim eşim de aynı, iş biz annelere düşüyor yani, sana kolay gelsin :)
selam kızlar ben alışverişin çoğunu bitirdim sayılır.ama al al ihtiyaç bitmiyor.ağırlaşıp çıkamam diye erkenden tamamlamak istiyorum aslında.sizler neler yaptınız.hazırlık olarak
selam kızlar ben alışverişin çoğunu bitirdim sayılır.ama al al ihtiyaç bitmiyor.ağırlaşıp çıkamam diye erkenden tamamlamak istiyorum aslında.sizler neler yaptınız.hazırlık olarak
Günaydın anneler... Çatı ağrısı çeken var mı kızlar? 4 gündür beni perişan etti, şimdiden böyle ilerisi nasıl olur bilemem. Oğluşuma erken diye daha bir şey almadım, bu sızı devam ederse alışveriş çile olacak anlaşılan
herkese 2012 yılının son gününden merhaba
yeniyıl inşallah bizim için çok heyecanlı ve mutlu bir yıl olacak... artık ailemiz büyüyor... bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı
bu arada çalışan anneler gözünüz aydın doğum izni 2 ay daha uzatılıyor
2012 nin son günüsüüüü :) yeni bir yıl başlıyor sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alalım mutluluğumuz perçinlensin hayırlı kazançlarımız olsun inşallah
Canımın parçası kuzum 2012 nin 7 ayı boyunca benimleydin bir ömür boyu böyle olsun inşallah... Seni çok seviyorummm
Günaydın anneler... Çatı ağrısı çeken var mı kızlar? 4 gündür beni perişan etti, şimdiden böyle ilerisi nasıl olur bilemem. Oğluşuma erken diye daha bir şey almadım, bu sızı devam ederse alışveriş çile olacak anlaşılan
seni anlıyorum canım bende 1 haftadır yataktan kalkamıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum bastıkça özellikle sağ kasığım ve bacak aramda aşırı derecede ağrı oluyor. doktorumu aradım başka şeyden şüphelendi çağırdı ama benim prensesimin kafası alttaraftaymış ayakta durunca yürüyünce iyice baskı yapıp ağrı oluşturuyormuş. artık eve kapalı kaldım iyiki alışverişimin tamamını çoktan bitirmiştim.
seni anlıyorum canım bende 1 haftadır yataktan kalkamıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum bastıkça özellikle sağ kasığım ve bacak aramda aşırı derecede ağrı oluyor. doktorumu aradım başka şeyden şüphelendi çağırdı ama benim prensesimin kafası alttaraftaymış ayakta durunca yürüyünce iyice baskı yapıp ağrı oluşturuyormuş. artık eve kapalı kaldım iyiki alışverişimin tamamını çoktan bitirmiştim.
Yataktan kalkmakta bende sıkıntı çekiyorum, birde oturduğum yerden kalkarken. Allahtan yürürken çok ıstırap vermiyor. Sen ne güzel alışveriş işini halletmişsin. Ben biraz maddi açıdan birazda erken daha vakit var, çıktım mı hepsini bir hallederim diye düşündüğüm için alışverişi ocak sonuna ertelemiştim. inşallah ağrılar daha da artmaz.
cnm bende internetten çok aldım,özellikle indirim sitelerinden,hergün ne çıkmış diye takip ediyorum
iyi markaların çok kaliteli ürünleri baya bi uyguna geliyor bazen.
bide her marka alınmıyor çok kalitesiz çıkanlar da var,fiyatından belli ediyor zaten kendini.mesela 3 liraya çıtçıtlı badi alınmaz netten
ortalaması 5-7 lira gibi
ben de netten bikaç site tavsiye edeyim bi gözat istersen canım; picabo. com ( fiyatlar uygun mu bilmem ama kaliteli ürünler ve seçenek fazla), e bebek, annalütfen, bebefox, cimcime bebe, butik bebe vs vs. ben bikaçtanesinden alışveriş yaptım, kargo falan sorun olmadı çabuk geldi, merak etme canım yalnız değilsin, benim eşim de aynı, iş biz annelere düşüyor yani, sana kolay gelsin :)