Benim kasıklarımda ağrı oluyor. Sızı seklinde. Belki yorgunluktandir canım, dinlenince geçmiyor mu? Ağrı başlayınca ayakları kaldırıp uzanmak iyi geliyor, epeyi rahatlatıyor beni. Gerçi su sıralar griple başımız dertte ailecek. Bakalım nasil atlatacağız?
yaa arkadaşlarr yardımmm....
sağ göğsümde baskı olmaya başladı sık sık.bazen nefes almakda zorlanıyorumm.benm gibi olan var mı.ya da ne yapmalıyım
oyyyy maşallah çok güzeller, çok tatlılar, masal bebek sağlıkla giysin inşallah. Bunların hepsi 0-3 aymı? Bende bir dolap dolusu kıyafet aldım ama hemen hemen hepsi 0-3 ya da 3-6ay, gören herkes bunların hepsini giyemeden büyüyecek, bu kadar alma deyip duruyor:) neyse onlar sağlıkla büyüsünlerde giymeselerde olur:)
Nefes problemi bende de var canım ancak baskı pek olmuyor, bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor sol göğsüme, doktoruma ilettim normal olduğunu söyledi. Tabi bir kaç muayeneden sonra. Kontrole gittiğinde doktoruna belirtmende yarar var canım.
iyi günler ark bizde kontrolden geldik boyumuz 43 cm kilomuz 1.850 gram hersey cok ii cok şükür bugun ciğer geliştirici igne vurunacagız oglusumu gördügüm için cooooooooook mutluydum ama saolsun kayınvalidem bogazıma tıkadıultrason kagıdın da daha daha agzı yüzü belli olmayan cocugu kayınbabam a benzetti burnu aynı oymuss böyle sacma bişi olabilir mi ya beni deli edio ne bu cektiği bu gelinlerin
cnm hemen öyle olumsuza yorma boşuna sinirlendirme kendini,seviniyo demekki kendilerine benzetiyo
he de geç.
erken doğum için bişey dedi mi doktorun
bide seni dinleyip sakın olmayı denicem bakalım yok canım demedi bişey sadece iğneyi vurununca bebegin hareketsizleşir korkma dedi ve dedigi gibi de oldu nerdeyse hiç kıpırdamıo
sersemledi demekki içerde :)
hastanen özelmi,eve yakınmı hangi hastaneye gidiyosun cnm
benimde tansiyon problemim çıktı 2 haftadır ilaç kullanıyorum hergün
birde gebelik zehirlenmesi de olabilir.gittiğim hastanede yoğun bakım yok yeni doğan
biraz canım sıkıldı.planladığım gibi kendi doktorum da doğum yapamamam ihtimalim de var şimdi.
Özele gidiyorum canım ben hastane çok yakın araçla 3 dk falan ben hiç araştırma yapmadım 2 hafta sonra kontrolum var gidince sorayım yeni dogan yogun bakımını sende de erken dogma riski var mı bende yok çok şükür tansiyon falan bide gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo
Arkadaşlar merhaba ben de 2013 annesi olucam inşallah
Ancak bebeğimin göbek bağının orda kist var dendi... böyle bişey duyan var mı? ve bu duruma cerrahi müdahale gerekir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?