kızlar benide ekleyin :) oğlum olucak kısmetse isimde ömer :)
canım bnde de aynı sorun var sırtüstü uzanamıyorum zaten
gece en az 4 kez uyanıyorum tuvalete bide kabızlık sorunu var
yorgunluk dışında halsizlik akşam yemekten sonra oturduğm yerden kalkmak istemiyo0rum
bebek bide karnın üst kısmında hep nefes alırken zorlaıyorum sıkıştırıyor iyice büyüdüler artık
benimki bugün 2450 çıktı
geçmiş olsun ki geçecek hepsi :)
Öncelikle ayni gün doğum bekliyoruz :)) sağlıkla kucagimiza alırız inşallah.gebelik şekeri eşimin ablasinda ve suanda 9.ayinda olan bir arkadasimda cikti diyet ile geçti günleri kilo da verdiler ama ne bebekte ne de kendilerinde bir problem olusmadi ki daha da saglikli olacaktir diye dusunuyorum gereksiz hicbir besini almıyorsun boylece bence hiiic kafana takma daha saglıklı olacagınızı dusun gerisini unut...[/QUOT
cevapladığın için teşekkür ederimiçim rahatladı biraz, demek aynı günde doğum yapacağız, Allahın izniyle inşallah istanbulda mısın ?
merhabalar güzel anneler doğumlar gitgide yaklaşıyor. nasıl doğum yapacağınız belli oldu mu? biz dün kontrole gittik büyümüşüz. kilomuz 2500 boyumuzda 48 cm olmuş. normal doğumdan vazgeçti doktorumuz sezeryan dedi...
benim de sola yatarsam çarpıntım oluyo ilk başta daha sonra azalıyor..kabızlık bu ay çok fena bende doktorum ilaç verdi şurup sabah akşam içersem anca çıkıyorum içmezsem tık yok
Kızlar benim akşamları çok ağrım oluyor, özellikle uzanınca,dün çok yorgun olduğum halde acıycak diye uzanamadım baya..geceleri de sürekli uyanıyorum...ve bazı tekmeler canımı acıtıyor...bebekler büyüdüğü için mi acaba, daha 1,5 ayımız var...
özellikle akşam yatarken, fena halde bel ve sırt ağrılarım oluyor, sizlerde de oluyor mu? bunun için neler yapıyosunuz, hemşire kas gevşetici kremi önermiyoruz dedi, ama bazen dayanılmaz oluyor ne yapabilirim, tavsiyesi olan var mı kızlar?
Hazırlıklar arttıkça günler daha hızlı geçmeye başladı sanki
Her gün yeni bir şeyler tamamlanıyor yeni bir hayat başlayacak az kaldı
Sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Canım bende salı gittim 2160 gr dedi doktorumuz. Özellikle bu ay bir anda çok kilo alırlarmış, 8. ay bittikten sonra yavaşlarmış kilo alımı endişelenme.
Canım benimde ağrım oluyor, masaj yapıyor eşim sağolsun. O iki dakikalık rahatlama bile uykuya geçmemi sağlıyor. Birde yatmadan önce süt içiyorum ağrıma çare değil ama ağrıya rağmen uykuya daha çabuk dalmamı sağlıyor.
canım 29. haftada doktora gittiğimde, önümüzdeki haftalarda bebek hızlı büyür,sen de haftada 1 kilo alırsın demişti, dediği gibi de oldu. deli gibi kilo alıyorum, 1 ayda 3.5 kilo aldım. 29. haftaya kadar 5 kilo almıştım. engelleyemiyorum. doktor dediğne göre normaldir herhalde.Benim bu aralar kilo alımım hızlandı, normal mi? Son 2-3 haftadır neredeyse haftada 1 kilo alır oldum. Şu ana kadar (30+4) 11,5 kilo civarı aldım. Böyle devam edersem 20 yi bulacağım herhalde. Baskülde 80 i görmemek için çok dua ettim ama galiba göreceğim, şimdiden 75 oldum
En son doktora 25+2 de gitmiştim, denk gelemedi bir türlü o zamandan beri gidemedim doktora.Eşim vardiyalı çalışınca eşimsiz de gitmek istemedim. Çarşamba için randevu aldım,31. hafta bitmiş 32. haftaya yeni başlamış olacağız inşAllah o zaman. İnşAllah geçen bu 6 hafta süre içerisinde bir sorun olmamıştır. Kuzumun hareketlerinde bir sıkıntı yok, beraberce büyüyoruz.Ve epey ağırlaştım sanki, özellikle akşamları bağırsaklar da dolu olunca herhalde acayip bir şişlik te oluyor, eğilip doğrulmada zorluk çekiyorum. Sabahları daha iyi hissediyorum kendimi. Şu okullar bir kapansaydı hayırlısıyla. Sonrasında doğum iznim başlıyor 15 tatille beraber.Sizde durumlar nasıl hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?