Arkadaşlar bende de bel ağrısı oldukça arttı,kilo alma konusuna hiç girmeyeyim,maalesef 6 ay olacağı söylenen doğum izni hala çıkmadı,bu hafta karnelerle beraber izin alıp 37 ye kadar raporla çalışma süremi uzatacağım,eğer yasalaşmazsa 2. dönem de 3 hafta okul yolu gözüküyor.Hakkımızda hayırlısı
Maalesef doğum izni artmıyor.personel.meb in yeni yazısı :
http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_01/21025801_izin_yonergesi_21_01_2013.rar
Herkese Merhaba,
Bende bugün çaışabilir raporumu aldım . Artık 32. haftadayım :) İstediğim an işi bırakabilmek duygusu o kdr güzelki :)
en son 27 şubata kadar çalışabilir mişim :) Dört gözle 27 şubatı bekliyorum
Hazırlıklarınız ne durumda arkadaşlar??
Neleri bitirdiniz??
Şu doğum izni konusunda beni aydınlatır mısınız? 31+3 deyim.öğretmenim.2.dönem başlamak istemiyoruum,çok zorlanıyorum çunkü.doğumdan önce 8 haftalık kısmı tam 8 hafta mı almak zorundayız?tatilden sonra alsam,6 hafta oluyor.2 hafta geriye atılıyor mu?Ben ne zaman rapor almalıyım,2 dönem hiç gitmemek için.(2.dönem 11 şubatta başlıyor.)
Maalesef doğum izni artmıyor.personel.meb in yeni yazısı :
http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_01/21025801_izin_yonergesi_21_01_2013.rar
Şu doğum izni konusunda beni aydınlatır mısınız? 31+3 deyim.öğretmenim.2.dönem başlamak istemiyoruum,çok zorlanıyorum çunkü.doğumdan önce 8 haftalık kısmı tam 8 hafta mı almak zorundayız?tatilden sonra alsam,6 hafta oluyor.2 hafta geriye atılıyor mu?Ben ne zaman rapor almalıyım,2 dönem hiç gitmemek için.(2.dönem 11 şubatta başlıyor.)
canım cumartesi dr.na gidip 32 haftalık raporu alırsan o günden itibaren doğum iznin başlamış olur.zaten sömestr tatili başlamış olacak.
ilçe mem.e yada okul idaresine sor sömestr tatilini doğum sonrasına ekliyorlarsa 11 şubata kadar çalışabilir raporu alırsın. sömestr tatilini doğum sonrasına ekletmiş olursun.
fakat bazı ilçeler sömestr tatiline denk gelen izinleri eklemiyorlar .bende öğretmenim ve 32 haftam 4 şubatta doluyor yani iznimin 1 haftası sömestre denk geliyor veee bizim mem bu izni doğum sonrasına eklemiyor.
hanımlar ben ateş basması ve sıcaktan çok dertliyim,
geceleyin üzerimde hiç birşey yokken uyuyorum,üstelik kalorifer bile açmıyoruz,
uykudan önce mutlaka camı sonuna kadar açıp soğutuyorum odayı.
gündüz akşam evdeyken ya kısa kollu yada kolsuzlarla dolaşıyorum
kocam zavallım gaz yanmaz,kalın kıyafetler yün yelekler üzerine battaniye ile takılıyoken ben penye bir pijama
ve kolsuz atletle takılıyom :)))
benim gibi yanan varmı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?