2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
arkadaslar kandiliniz mübarek olsun.. rabbim dualarımızı kabul etsin.. evlatlarımızla nice kandillere eriştirsin inşallah...

kızlar ben de kontrole gittim bgn 2100 gr olmuş oğlum biraz tombilik :) bgn milli eğitimle görüştüm ben de 2. dönemim başından itibaren gitmeyip sömestr tatiline denk gelen kısmı aktarcaktım ama olmuyo dediler o yüzden cuma gününden itibaren ayrılıyorum okuldan madem ekletemiyorum cumadan halledicem işimi bi daha gitmiyim şubatta

bu arada kandiliniz de mübarek olsun :) Allah dualarımız kabul etsin bebeklerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum, bu gece birbirimiz için dua edelim, hayırlı, sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah, Rabbim bu gece hürmetine isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, evlat kokusundan mahrum bırakmasın...Bizlere de kolay doğumlar nasibetsin inşallah.

bende hastane için karar verdim artık dün.. kararsızlık çok kötü. cnm gönlünden hangisi geciyorsa onu tercih et bence :)
hatta ben rüyamda bile gördüm. rüyamın cok etkisi oldu hastanemi secmeme

slm lar kızlar ;
bende 32 haftamdayım ve çalışır raporu aldım normalde 37 ye kadar ama ben 4 hafta çalışıp 36 dda çıkıcam inşallah
Zorlanmaya başladı Allah yardımcımız olsun valla

Kızlar benim ellerim ve ayaklarım kıpkırmızı kabardı,çok kaşınıyor tatlı tatlı....sizde de var mı bu tür şeyler, albümin mi neymiş bişey varmış öyle olmamışımdır dimi çünk şişlik de var parmaklarım birbirine yapıştı iyice??

nasıl olmuyo yaa ben öyle yaptırdım, saçmalamasınlar ):

Canım geçmeyen ve sürekli artan bir şişlik mi, tansiyon belirtileri bu şekilde çünkü. Kızarıklığı ilk senden duyuyorum, en güzeli sen doktoruna telefon aç danış için rahat olsun. inşallah normal sürecin bir getirisidir bu dediklerin ama dediğim gibi en güzeli doktoruna danışmak. Şimdiden geçmiş olsun...

teşekkürler canım,tansiyonum düşük bile...dr.a telefon açmak dersen mümkün olmuyor benim dr.um telefonlara cevap vermiyor.çok yoğun veya yoğunmuşşşşş...neyse ki cumartesi kontrolüm var,o günü bekliyorum.inşallah bi aksilik yoktur(

selam kızlar ben doğurdum.başka var mı okumadım gerileri ama erken doğum riskimiz vardı zaten( allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.riski olan herkes yatsın hiç kalkmadann

Ben dün kontrolümüzde doktordan aldığım '31 haftalık gebelik mevcuttur' yazısını bugün okula dilekçeyle beraber verdim. Dilekçemde '31 haftalık hamileyim 11 şubattan itibaren doğum iznine ayrılacağım' yazdım. Müdür baş yardımcıma başka bir şey var mı yapacağım dedim (32. hafta çalışabilir raporu almayı kastettim) 'yok' dedi. Demekki aktarılabiliyormuş. Ama ben yine de haftaya çalışabilir raporu alacağım gerekirse kullanırım, gerekmezse kullanmam.

Kan tahlil sonuçlarında albümin düşüklüğü ödem demek. Bende de biraz düşük çıktı(dotor değerlerin normal dedi ama ben tatlil sonuç kağıdından gördüm), çok değil ama yine de daha da düşmesin diye tuzu azaltmaya karar verdim. Bol su iç, tuzu minimuma indir, çok ayakta kalma, ve çok ta oturma (koltukta ayakların aşağıya sarkarken). Ayaklarını uzat ve hatta ayaklarının altına yastık koy biraz da yüksekte tut. Ödeme ve varise iyi geliyor yazdıklarım.

selam kızlar ben doğurdum.başka var mı okumadım gerileri ama erken doğum riskimiz vardı zaten( allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.riski olan herkes yatsın hiç kalkmadann
canım hayırlı olsun, bebeğin ve sen nasılsınız şimdi ? bebeğin küvözdemi? rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah..

nasıl olmuyo yaa ben öyle yaptırdım, saçmalamasınlar ):

kızlar internetten araştırdım ilden ile farkediyomuş.Milli eğitime gittim görüştüm şöyle dediler; 15 tatilde ayrılmadım diyelim sonrasında 11 şubatta başlattım o zaman tatil olduğu için aktarılmıyo dediler.bana şöyle yaptırdılar bugünden başlattım doğum iznimi 32 haftalık yazdı doktor diyelim 37 de doğurdum..37-40 arası çalışma dönemine denk geldiği için o kısım ekleniyomuş yani sonuçta ekleniyo ben erken başlatmış oldum tatile gelen kısmı değil de okul zamanına denk gelen kısmı ekleticem..zaten doktorum da çalışabilir raporu vermek istemiyodu çünkü bebek iri dedi ve yaklaşık 10 gün önden gidiyo adet tarihime göre o yüzden erken doğum olabilir dedi ben de ayrıldım bugün okuldan hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…