2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Merhaba, biz de doktordan geldik şimdi. Benim bebeğim de 2500 gr. Aynı haftadayız. Doktorum kilosu için iyi dedi. Sizin doktorunuz az bulmuş. Anlamadım iyi mi :) Demek ki doktordan doktora değişiyor..

canım kilosu haftasına göre normal sanırım ama benim nst de sancım çıktı, yüksekmiş sancı değeri. heran gelebilir bebek, 40haftayı beklemez, hazırlıklı ol dedi doktorum bana. sanırım heran gelme ihtimaline karşı biraz daha kilo almasını istiyor.

merhaba mart anneleri bugün bende kontroldeydim bebeğimin suyu kilosu gelişimi iyi dedi doktor 2.600 olmuş doğum pozisyonunu almış kızım nst ye bağladılar kalp atışlarını dinlemek için onda da herşey yolundaymış çok şükür önceki gebeliğimde 13 kilo almıştım bunda sadece 4 kilo aldım kaç gündür kasılmalar oluyor yalancı sancılar başladı yavaş yavaş birde şu kalçamdaki ağrılar hala geçmedi doğuma kadar devam edicekmiş malesef fazla yürüyüş yapamıyorum hemen ağrılarım artıyogaliba mart annelerinin çoğu şubatta doğum yapacak Allah hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın hepimizi

Ben de salı gunü gideceğim doktora. Çok merak ediyorum kızım kac kilo oldu acaba? Biraz az kilo almıştı gecen ay. Ben de hiç kilo almamıştım o ay. Bu ay 5 kilo aldım rekorla. Bakalım kaçı kızıma, kaçı bana ?

maşallah kızına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ama resmen şok oldum, nasıl sadece 4kilo aldın ya, bu bebeğin kilosu, suyu, eşi vs nerde:) ben 16 kilo aldım, daha da alırım heralde doğuma kadar:) merakımı mazur gör ama kaç kiloyla başlamıştın hamileliğe? gerçekten çok şaşırdım da ondan soruyorum...

selam kızlar...
günlerimiz iyice yaklaştı artık zorlanmaya başladık Allah yardımcımız olsun
doğum yapacağı günü belirleyenler bile var daha bnmkine 3 haftadan fazla var ama çok heyecanlıyım :)
4 gündür kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından..dün dra gittim bişe çıkmadı çok şükür
sık sık yazamıyorum ama yakından takip ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hergün hepimize bol bol dua ediyorum
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bazı anneler kilosunu az bulmuş bebeklerinin dert etmeyin artık şurda 2-3 haftamız kaldı yiyin garii

sağol canım amin:)sizin doğum tarihiniz belli olmuş sanırım sende sağlıklı alırsın inşallah kucağına bebeğini:)bende anlamadım nasıl oldu 60 kiloyla hamile kaldım 75 kilo ya çıkarım diyordum ama sadece 4 kilo almışım ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim miğde bulantısından 2 kilo verdim dün tartıldım 64 kilo olmuşum çok az yiyorum birde fazla yemek yediğim zaman hemen geri çıkıyo dün doktora korka korka gittim kızım çok zayıf diyicek diye ama çok şükür o iyi beslenmiş normalmiş haftasına göre kilosu içim rahatladı:)az kilo aldığımı görünce doktor çok iyi dedi sanırım kendime hiç kilo almadım hepsi bebeğime gitti:)

Supersin walla, maşallah.

valla maşallah, süpermiş, keşke bizde de öyle olsaydı. bende ilk 4ay kusmaktan birşey yiyemedim, senin gibi kilo verdim ama sonrasında yeterince aldım:) bu arada doğrum tarihim belli değil, normal doğum yapacağım inşallah. sadece sancım çıktı nst de, o yüzden doktor heran gelebilir dedi ama tarih yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz...

clue tamam, doktorun tenbihi şimdi anlaşıldı. Biliyorsundur gerçi ya, muz, süt, pekmez, kaşar peyniri anne karnında bebeğe çok kilo aldırıyormuş. İnşallah istenilen vakitte istenilen kiloda doğar bebişin.

ahex, bende de kalça ağrısı vardı, sağ kalçam tamamen ağrıyor, topallıyor, yürüyemiyordum. Yaklaşık 20 gün sürdü, daha iki gündür acısı biraz biraz dindi. En azından topallamam gitti gibi. Doktor Magnezyum Diasporal verdi. İlk zaman günde iki tane birkaç gündür de bir tane içtim. Onun faydası oldu diyorum. Doktorunuza danışırsanız belki size de tavsiye eder. Aynı dertten muzdarip biri olarak yazayım dedim :) Çarçabuk geçer inşallah :)

pazartesi sağlık ocağına gidicem orda aile hekimine sorarım canım dün doktora söyledim sadece yoğurtu sütü bol bol iç dedi ilaç filan vermedi ama sana iyi gelmiş pazartesi sorup öğreneyim biraz hafiflese razıyım çünkü çok zorlanıyorum bende normal doğum yapmak istediğim için yürüyüş yapmak istiyorum ama bu halde imkansız yürüyüş yapabilmemamin canım inşallah geçer:)

kusura bakma canım sancılarım var diye okuyunca sezeryan olucaksın sandım normal doğum istediğini bilmiyordum inşallah istediğin gibi olur herşey:) o kadar çok sezeryan olucak mart annesi varki onlara gitti aklım

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun, bol bol hurma da ye. Tam bir magnezyum kaynağı benim ağrılarımı baya dindirdi.

mAşallah canım hersey yolunda görünüyor yani sevindim.bizimde hafif hafif sancılarımız cıktı nst de ve su bahsettıgın catı agrısı ıkı gundur yuruyemıyrdum bıle..sankı her an cıkacakmıs kı bol dınlenmenı tavsıye ederım özellıkte ayakta cok kalma bebek asagıda odugu ıcın cıkısa baskı yapıyor oda catıyı zorluyor.Rabbim hayırlısıyla saglıklı bır sekılde yavrucuklarımızı kucagımıza almayı nasip etsin mimvenun...

herkese selam bayanlar sadece son sayfayı okuyabildim bir arkadaş kas ağrılarından sıkıntılı sanırım benimde kalçamda kas ve kemik ağrısı vardı.banada magnezyum ilacı verdi doktor ve hergün bir muz ve soda iç dedi.yalnız ben 5. ayımda bunları yaptım.şuanda ayaklarım çok şiş nette okuduğuma göre şişlik olunca soda sakıncalı oluyormuş.sizinde şişlikleriniz başladımı.ayakalrım çok şiş yürüyemiyorum desem doğru olur.birde doğumun nasıl olacağına doktorlarınız mı söyledi benim hala ne olacağım belli değil daha erken olduğu için mi acaba

selamm
benim de sol kalçamda ağrım var 10 gündür
topallıyorum yürürken
kalkmak oturmak eziyet oldu

slm arkadaşlar .benimde karnımın altında bazen sancılar olabiliyo.o zaman dinleniyorum.kimi kalk yürü.hızlı doğum yaparsın diyo.kimi de yat dinlen diyo.hangisini yapacağımı şaşırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…