cnm erken değil mi doğum için ?? Umarım bir sıkıntı yoktur... 38. haftada mı doğum yapmış olacaksın ?
Merhaba, biz de doktordan geldik şimdi. Benim bebeğim de 2500 gr. Aynı haftadayız. Doktorum kilosu için iyi dedi. Sizin doktorunuz az bulmuş. Anlamadım iyi mi :) Demek ki doktordan doktora değişiyor..
merhaba mart anneleri bugün bende kontroldeydim bebeğimin suyu kilosu gelişimi iyi dedi doktor 2.600 olmuş doğum pozisyonunu almış kızım nst ye bağladılar kalp atışlarını dinlemek için onda da herşey yolundaymış çok şükür önceki gebeliğimde 13 kilo almıştım bunda sadece 4 kilo aldım kaç gündür kasılmalar oluyor yalancı sancılar başladı yavaş yavaş birde şu kalçamdaki ağrılar hala geçmedi doğuma kadar devam edicekmiş maleseffazla yürüyüş yapamıyorum hemen ağrılarım artıyo galiba mart annelerinin çoğu şubatta doğum yapacak Allah hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın hepimizi
maşallah kızına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ama resmen şok oldum, nasıl sadece 4kilo aldın ya, bu bebeğin kilosu, suyu, eşi vs nerde:) ben 16 kilo aldım, daha da alırım heralde doğuma kadar:) merakımı mazur gör ama kaç kiloyla başlamıştın hamileliğe? gerçekten çok şaşırdım da ondan soruyorum...
sağol canım amin:)sizin doğum tarihiniz belli olmuş sanırım sende sağlıklı alırsın inşallah kucağına bebeğini:)bende anlamadım nasıl oldu 60 kiloyla hamile kaldım 75 kilo ya çıkarım diyordum ama sadece 4 kilo almışım ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim miğde bulantısından 2 kilo verdim dün tartıldım 64 kilo olmuşum çok az yiyorum birde fazla yemek yediğim zaman hemen geri çıkıyo dün doktora korka korka gittim kızım çok zayıf diyicek diye ama çok şükür o iyi beslenmiş normalmiş haftasına göre kilosu içim rahatladı:)az kilo aldığımı görünce doktor çok iyi dedi sanırım kendime hiç kilo almadım hepsi bebeğime gitti:)
sağol canım amin:)sizin doğum tarihiniz belli olmuş sanırım sende sağlıklı alırsın inşallah kucağına bebeğini:)bende anlamadım nasıl oldu 60 kiloyla hamile kaldım 75 kilo ya çıkarım diyordum ama sadece 4 kilo almışım ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim miğde bulantısından 2 kilo verdim dün tartıldım 64 kilo olmuşum çok az yiyorum birde fazla yemek yediğim zaman hemen geri çıkıyo dün doktora korka korka gittim kızım çok zayıf diyicek diye ama çok şükür o iyi beslenmiş normalmiş haftasına göre kilosu içim rahatladı:)az kilo aldığımı görünce doktor çok iyi dedi sanırım kendime hiç kilo almadım hepsi bebeğime gitti:)
canım kilosu haftasına göre normal sanırım ama benim nst de sancım çıktı, yüksekmiş sancı değeri. heran gelebilir bebek, 40haftayı beklemez, hazırlıklı ol dedi doktorum bana. sanırım heran gelme ihtimaline karşı biraz daha kilo almasını istiyor.
merhaba mart anneleri bugün bende kontroldeydim bebeğimin suyu kilosu gelişimi iyi dedi doktor 2.600 olmuş doğum pozisyonunu almış kızım nst ye bağladılar kalp atışlarını dinlemek için onda da herşey yolundaymış çok şükür önceki gebeliğimde 13 kilo almıştım bunda sadece 4 kilo aldım kaç gündür kasılmalar oluyor yalancı sancılar başladı yavaş yavaş birde şu kalçamdaki ağrılar hala geçmedi doğuma kadar devam edicekmiş maleseffazla yürüyüş yapamıyorum hemen ağrılarım artıyo galiba mart annelerinin çoğu şubatta doğum yapacak Allah hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın hepimizi
ahex, bende de kalça ağrısı vardı, sağ kalçam tamamen ağrıyor, topallıyor, yürüyemiyordum. Yaklaşık 20 gün sürdü, daha iki gündür acısı biraz biraz dindi. En azından topallamam gitti gibi. Doktor Magnezyum Diasporal verdi. İlk zaman günde iki tane birkaç gündür de bir tane içtim. Onun faydası oldu diyorum. Doktorunuza danışırsanız belki size de tavsiye eder. Aynı dertten muzdarip biri olarak yazayım dedim :) Çarçabuk geçer inşallah :)
valla maşallah, süpermiş, keşke bizde de öyle olsaydı. bende ilk 4ay kusmaktan birşey yiyemedim, senin gibi kilo verdim ama sonrasında yeterince aldım:) bu arada doğrum tarihim belli değil, normal doğum yapacağım inşallah. sadece sancım çıktı nst de, o yüzden doktor heran gelebilir dedi ama tarih yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz...
pazartesi sağlık ocağına gidicem orda aile hekimine sorarım canım dün doktora söyledim sadece yoğurtu sütü bol bol iç dedi ilaç filan vermedi ama sana iyi gelmiş pazartesi sorup öğreneyim biraz hafiflese razıyım çünkü çok zorlanıyorum bende normal doğum yapmak istediğim için yürüyüş yapmak istiyorum ama bu halde imkansız yürüyüş yapabilmemamin canım inşallah geçer:)
Hayırlı cumalar hanımlar... Bu hafta hafif sancılar ile geçti, bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağı inmiş kanala girmiş, doktor sancılarının görülmesi normal dedi. NST de sancı çıkmadı haftaya tekrar NST ye alacak. Hayırlısı bakalım ama oğlum belki gününü beklemeyebilirmiş. Çatı ağrım o kadar çok ki bugün araba kullanırken çok zorlandım, sol kasığım resmen hasarlı gibiRabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?