Ayna karşısında yapıyorum ben canım ama o bile artık zor olmaya başladı.
ben de ayna kullanıyorum 2 aydır falan ama hadi ön tarafı bi şekilde hallediyorum ama uzanamıyorum artık arkalara doğru şekilden şekle giriyorum valla bunaldım artık
kızlarrr bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..artık çok zor olmaya başladı :26:
Canım benim çok şükür karnım çok büyük değil ama son iki hafta mecburen eşimden yardım isteyeceğim. Hijyen çok önemli çünkü doğumu beklediğim son hafta sırf bu yüzden günlük duş alacağım, sürekli temiz tutmak istiyorum o yüzden. Banyo beni çok yoruyor o yüzden şuan 2 güne bir ama son hafta mecbur günlük olacak, normal doğum düşünüyorum dikişli olursa eğer hem çok rahat ederim hem de iltihap kapmasının önüne geçmiş olurum.
çok dertlıyım bu konuda eşim yardım ediyordu hatta o yapıyordu şimdi annemin yanındayım ne yapacam bilmiyorum
kızlarrr bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..artık çok zor olmaya başladı :26:
kızlar merhaba hepinize :) bu gün kont.vardı dr.konuştuk nst çekildik,drmuz sağlıklı anne sağlıklı bebek amacımız dedi,haftaya çatı muayenemiz var :s gidişat normali gösteriyor ama artık bu saatten sonra bize her yol mübah dedi normal gibi başlayıp sezeryanada dönebiliriz dedi,normal doğumda biz teknik direktörüz bütün rol sende ben sana ne yapman gerektiğini söylerim olay sende biter dedi...allahım hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
bu arada geçengün doğum tarihi ultrasona göre mi yoksa sat'a göremi diye konuşmuştuk. benimde sat 31 mayıs ama eski doktorum kan değerlerine ve ultrasona göre geç döllenme olmuş deyip 11haziran diye değiştirdi. bende ondan sonra karışıklık olmasın diye şimdilik doktoruma da hep 11 haziran demiştim. neyse bugün onu da sordum doktoruma, 31mayıssa 10gün önce beklenen doğum tarihin dedi. ilk 3aylık ultrason kağıtlarımı istedi, onlara bakıp karar vericekmiş. salıya tekrar kontrolüm var, o zaman götüreceğim. şimdilik 18mart görünen tarih, 8mart da olabilir yani.
bende senden bi hafta öndeyim pzt gittik 3000 kilo olmuş çatı kontrolümde oldu doktorum bu kiloda olsa normal doğurabilirsin ama 3500 filan olursa olmaz çatın dar dedişimdi aklımda hep sorular 40 hafta olunca 3500 olur mu acaba diye öyle olursa kesin sezeryan olcak haftayada kontrol var bakalım nolcak :S
canım çatı kontrolü nasıldı benim daha yapılmadı sakıncası yoksa bahsedebilirmisin
bugün bende alttan muayene oldum canım. ama çatı muayenesi o muydu bilmiyorum:) sancı görünce alttan bakalım dedi, naptığını göremedim tabi de hissettiğim kadarıyla 2 ya da 3 parmağını içeriye sokup bayağı bir bastırdı içeri doğru. açılman yok dedi ama çatıyla ilgili birşey söylemedi, benimde sormak aklıma gelmedi. ama çatı muyanesininde bu şekilde parmakla yapıldığını duymuştum, belki çatı muayenesidir yaptığı, haftaya sorarım tekrar çatı muayenesi olucak mı diye.
bence yaptığı çatı muayenesi cnm bazıları çok acıyo falan diyolar o yüzden sordum..
bugün bende alttan muayene oldum canım. ama çatı muayenesi o muydu bilmiyorum:) sancı görünce alttan bakalım dedi, naptığını göremedim tabi de hissettiğim kadarıyla 2 ya da 3 parmağını içeriye sokup bayağı bir bastırdı içeri doğru. açılman yok dedi ama çatıyla ilgili birşey söylemedi, benimde sormak aklıma gelmedi. ama çatı muyanesininde bu şekilde parmakla yapıldığını duymuştum, belki çatı muayenesidir yaptığı, haftaya sorarım tekrar çatı muayenesi olucak mı diye.
yok canım acımıyor, sadece biraz baskı hissettim ben bastırdıkça. zaten eldiven giyip kayganlaştırıcı jel sürüyor eline, bide kısa süren birşey. 1-2yere dokunup, bastırıyor o kadar, gözünde büyütme yani.
yok canım acımıyor, sadece biraz baskı hissettim ben bastırdıkça. zaten eldiven giyip kayganlaştırıcı jel sürüyor eline, bide kısa süren birşey. 1-2yere dokunup, bastırıyor o kadar, gözünde büyütme yani.
oh o zaman iyiymiş :) duyduğum kötü anılardan çok etkileniyorum sanırım bazıları da çok abartıyor doğumdan daha zor diyenleri bile duydum düşün artık :)
aynen benim doktorumda böyle yaptı bende korkmuştum bu olaydan ama hiç korktuğum gibi olmadı sende telaşlanma canım
çok canın acıdımı çatı muayenesinde :s ben şimdiden panik olmaya başladım bakalım hayırlısı artıkbende senden bi hafta öndeyim pzt gittik 3000 kilo olmuş çatı kontrolümde oldu doktorum bu kiloda olsa normal doğurabilirsin ama 3500 filan olursa olmaz çatın dar dedişimdi aklımda hep sorular 40 hafta olunca 3500 olur mu acaba diye öyle olursa kesin sezeryan olcak haftayada kontrol var bakalım nolcak :S
Canım senin doktorun kimdi, Dorukta yapacaksın snırım doğumu da dr. kim onu hatırlayamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?