2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
slm arkadaşlar .benimde karnımın altında bazen sancılar olabiliyo.o zaman dinleniyorum.kimi kalk yürü.hızlı doğum yaparsın diyo.kimi de yat dinlen diyo.hangisini yapacağımı şaşırdımm

Canım hareket her zaman iyidir ama kendini yormadan yap, günün az kalmış vücudun yorgun olmasın doğumda hepimizin güce ve enerjiye ihtiyacı var nasıl olsa. Yürüyüş çok faydalı normal doğum düşünüyorsan, yormadan kendini yap derim. Nacizane benim fikrim bu. Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

slm arkadaşlar .benimde karnımın altında bazen sancılar olabiliyo.o zaman dinleniyorum.kimi kalk yürü.hızlı doğum yaparsın diyo.kimi de yat dinlen diyo.hangisini yapacağımı şaşırdımm

doktorum boşuna zorlama kendini dedi
eklem kalça ağrılarında yürümek ağrıyı artırırmış
günde yarım saat dedim onaa bile boşver dedi
3-4 hafta kaldı zaten olan oldu artık

Canım geçmiş olsun, bol bol hurma da ye. Tam bir magnezyum kaynağı benim ağrılarımı baya dindirdi.

Tabii yaaa, nasıl da aklıma gelmedi. Magnezyum Diasporal'ı yaklaşık 20 gündür kullanıyordum. Bunun son 5 gününde de (burada okuduğum ve doğuma hazırlık ve kolaylık olması bakımından) günde bir kaç tane hurma yemeye başlamıştım. Evet evet, kesinlikle ilaç değil hurma dindirdi ağrılarımı :) Hay aklına bin yaşa mimvenun :)

doktorum boşuna zorlama kendini dedi
eklem kalça ağrılarında yürümek ağrıyı artırırmış
günde yarım saat dedim onaa bile boşver dedi
3-4 hafta kaldı zaten olan oldu artık

Bak bunu bilmiyordum. Demek yürümek ağrıyı artırırmış. Bulunduğum yerde yokuş çok fazla. Buna rağmen yürümek bana çok iyi geliyor. Bir seferinde bugün de yürümeyim bakalım ağrılarım ne olacak dedim, inanın ertesi gün su dolu bir balona döndüm :) Elim yüzüm şiş, ağrılarım had safhada.. Uff.. ben de bilemedim ne olacak :)

bende yürüdüğüm zaman ağrılarım artıyor ama şükür hiç bir yerim şiş değil :) belkide biraz onun verdiği rahatlık var

bugün doktora sordum magnezyum diasparol kullanabilirmiyim iyi gelirmi diye kullanabilirsin dedi mutlaka faydası olur dedi bende aldım bakalım iyi gelicekmi mimvenum hurma da alıcam yarın hem doğumum kolaylaşsın diye hemde ağrılarıma iyi gelir diye sağol tavsiyen için:) yalnız bende yürüyüş yapınca ağrılarım artıyo malesef ama dinlenmek iyi geliyo biraz hafifliyo ağrılarım hiç değilse bu arada sağlık ocağına gebeyken son gidişim doğumdan sonra görüşürüz dedi hemşire:)

genelde ben yemek yedikten sonra oluyo bu hıçkırıklar :) sanırım solunum egzersizi yapıomuş bebişlerimiz

selam kızlar uun zamandır giremiyordum 31+3 te doğum yaptım ben.çok erken oldu ama şükür ki hastane de 17 gün kaldık ve 1 şubattan beri evimizdeyiz.1770 doğdu minik oülum şimdi 2 kiloyu geçti şükür minikliği hariç bi sıkıntımız yok sağlıklıca hepiniz kucağınıza alın inşallah

tebrik ederim canım ...sağlıkla büyüsün inşallah:))

cnm benim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah..bebeğin erken gelmiş ama Allah a şükür sağlıklı :) biraz daha sabret tombik tombik olur inşallah..biz daha bekliyoruz doğumu bu aralar tansiyonum ve nabzım yüksek şubat ayını bitirirsek hayırlısıyla sezeryan olcam sanırım..çünkü kardiyolojiye gittim dr kalbimde bi sorun olmadığını ama bebeğin kalbimi zorladığını söyledi bakalım hayırlısı...sen neden erken doğum yaptın cnm?

Allah analı babalı büyütsün inşallah:)sağlığı yerindeyse bebeğinin endişe etme kilosunu alır mutlaka

gözün aydın, geçmiş olsun canım, Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin. kısa zamanda tombikleşir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…