valla doğum bundan kolaysa süpermiş, bişey hissetmeden çıkarıcaz demekki bebişleri:) çok abartmış canım onlar ya da doktorları abartmıştır belki yaparken ama basit kısa birşey. düşünmeye bile değmez...
selam annişler ve bebişler.
ben de kontrole gittim. sancı yok benim. 36+3 teyim. doktorum 3100 gr 50.5 cm dedi bebeğime.
zayıf uzun olacakmış benim prens.
aşağıya dogru baskı ben de hissediyorum. magvital içmeyi unutmuusm dün. sabah kramp agrısıyla aglayarak uyandım..
bebişlerimizin gelme vakti gelse de artık bitse hasretimiz. h
bir de bugun nst odasında işim bitmiş çıkacakken kürtaj malzemeleri gördüm kullanılmış. çok etkilendim. offfff
benimki hep SATa göre hesaplıyor
gelişimle alakalı olacağını sanmıyorum ya
mesela bebek 2 hafta küçük çıksa sata göre gelişimi
40 ta değilde 42 de mi doğurucaz
Bugün kontrolümüz vardı.
Son kontrol diye niyetlenip gitmiştim ama sondan bir öncekiymiş meğersem
Bir sefer daha ayın 20'sin de yol görünüyor
O zamana kadar bebeğim dönmez böyle rahat rahat oturur halde olursa doktorumuzla spinal sezeryan tarihini belirleyeceğiz.
Bebeğimin sağlığı,kilosu,boyu posu maşallah hepsi yerinde..
Hatta normal ebatların da üzerinde diyebilirim.
benimki hep SATa göre hesaplıyor
gelişimle alakalı olacağını sanmıyorum ya
mesela bebek 2 hafta küçük çıksa sata göre gelişimi
40 ta değilde 42 de mi doğurucaz
ben de bilemiyorum cnm benim SAT a göre 22 mart olması lazım..ilk ultrasonda 24 mart olarak ölçülmüş dedi doktor geçen gittiğimde de 16 mart dedi neye göre değişiyo o zaman bu tarihler?? benim zaten hep 7-10 gün önden gidiyodu bebek ben gelişimine bağlıyorum ama bilemem yani :)
İyi akşamlar ark kontrol den geldik Çarşamba günü saat 8:30 da allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama kafam bişeye takıldı bebeğim 37 hafta 6 günlük olması gerekirken 36 hafta 6 günlük çıktı bu ultrason da son haftalara yakın yanılma payı oluyor mu yoksa bebeğim gerilemiş mi ben anlamadım şimdi
Merhaba, valla eşin yapıyorsa ve sonu. iyiyse ne mutlu sana.. ben 2 gün önce denedim eşimle yolucaktım nerdeyse saçını başını..:)) artık neyse birazını aldı da gerisini makinayla halledicem bugün ayna karşısında. ama ne küfürler sayıyorum bilemezsiniz yapamayınca kendim
Merhaba, valla eşin yapıyorsa ve sonu. iyiyse ne mutlu sana.. ben 2 gün önce denedim eşimle yolucaktım nerdeyse saçını başını..:)) artık neyse birazını aldı da gerisini makinayla halledicem bugün ayna karşısında. ama ne küfürler sayıyorum bilemezsiniz yapamayınca kendim
benim fazla göbeğim yok hele de sırt üstü uzanınca iyice küçülüor uzanıp aynayı da alıp ağda yapıyorum hala biraz zor oluor ama en azından kendi kendime hallediorum
Hayırlı cumalar hanımlar... Bu hafta hafif sancılar ile geçti, bugün kontrolüm vardı bebek iyice aşağı inmiş kanala girmiş, doktor sancılarının görülmesi normal dedi. NST de sancı çıkmadı haftaya tekrar NST ye alacak. Hayırlısı bakalım ama oğlum belki gününü beklemeyebilirmiş. Çatı ağrım o kadar çok ki bugün araba kullanırken çok zorlandım, sol kasığım resmen hasarlı gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
İyi akşamlar ark kontrol den geldik Çarşamba günü saat 8:30 da allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama kafam bişeye takıldı bebeğim 37 hafta 6 günlük olması gerekirken 36 hafta 6 günlük çıktı bu ultrason da son haftalara yakın yanılma payı oluyor mu yoksa bebeğim gerilemiş mi ben anlamadım şimdi
yok canım gerilemiş olamaz.ultrasonlarda farklılık oluyor.bende de değişiyor değerler zamanla.
bu arada 18 şubatta sabah 9 da doğum yapacağım .dualarınızı bekliyorum
merhaba anneler uzun zamandır yazmadım ama takipteyim hep
bugün kontrolden geldik daha günümüze var herşey normal 3200gr kızım biraz tombik mi acaba dedim ama saglıklı mahşallah
merhaba anneler uzun zamandır yazmadım ama takipteyim hep
bugün kontrolden geldik daha günümüze var herşey normal 3200gr kızım biraz tombik mi acaba dedim ama saglıklı mahşallah
maşallah kızına, bırak tombik olsun. bizimki bu hafta daha 2500gr dı doktor kilo alması lazım deyip birsürü şey saydı bana günlük bunları ye diye. ben kilo alıyorum dedim, boşver artık kiloyu, bebeğin kilo alması lazım dedi.
maşallah kızına, bırak tombik olsun. bizimki bu hafta daha 2500gr dı doktor kilo alması lazım deyip birsürü şey saydı bana günlük bunları ye diye. ben kilo alıyorum dedim, boşver artık kiloyu, bebeğin kilo alması lazım dedi.
Merhaba, biz de doktordan geldik şimdi. Benim bebeğim de 2500 gr. Aynı haftadayız. Doktorum kilosu için iyi dedi. Sizin doktorunuz az bulmuş. Anlamadım iyi mi :) Demek ki doktordan doktora değişiyor..