kızlar merhaba hepinize keyifler ve bebişler iyidir umarım.bizim yarın çatı muayenemiz var biraz stresliyim,hayırlısı artık.sabırla bekliyorum minik yavrumu ne zaman gelecek çok ta merak ediyorum.aman iyi olsunlarda hepsi allahım sağ salim kavuştursun hepimizi.bu arada bende ne bi kasılma ne bi ağrı hiç bişey yok anlamadım normal mi?sadece beyaz akıntım var koyu kıvamlı.
kızlar merhaba hepinize keyifler ve bebişler iyidir umarım.bizim yarın çatı muayenemiz var biraz stresliyim,hayırlısı artık.sabırla bekliyorum minik yavrumu ne zaman gelecek çok ta merak ediyorum.aman iyi olsunlarda hepsi allahım sağ salim kavuştursun hepimizi.bu arada bende ne bi kasılma ne bi ağrı hiç bişey yok anlamadım normal mi?sadece beyaz akıntım var koyu kıvamlı.
canım sıkıntı yapma kendine, çok kısa ve basit birşey çatı muayenesi, kolaycacık atlatırsın inşallah.
biz artık günaşırı gidicez doktora, bebeğin suyu çok azalmış, sınırdaymış, sürekli takip edilicekmiş. bugün nst de yine sancım çıktı zaten. hayırlısı artık, inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza...
canım sıkıntı yapma kendine, çok kısa ve basit birşey çatı muayenesi, kolaycacık atlatırsın inşallah.
biz artık günaşırı gidicez doktora, bebeğin suyu çok azalmış, sınırdaymış, sürekli takip edilicekmiş. bugün nst de yine sancım çıktı zaten. hayırlısı artık, inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza...
hayırlısı olsun cnm inşallah amin,ben 25 ocaktan beri ultrasona girmiyorum ne durumda bi bilgim yok,yarın heralde görürüm bebeğimi sancım falanda yok...bakalım ne diyecek drmuz...
aay kızlar doğuran doğurana.. tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum ama Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin zaman su gibi akıp gitsin de biz de yazalım artık doğuma gidiyoruz diye. ..
ben iyice sabırsızlanıyorum artık....
Aynen gelsin artık bebişler, hem heyecan arttı hem de sıkıntılar, korku da başladı bende Temizliği böldüm ben canım hergün bir yeri yapıyorum, eşim de yardım ediyor o sıkıntı değil çok şükür.
ben geçtiğimiz cuma günü büyük temizlik yaptırdım cnm evin camları çok kirlenmişti baya güzel temizlik oldu.. eşimin bir tek pazar günü tatili var onun için o süpürüyo o gün ben siliyorum..1 gün toz alsam 1 gün banyo tuvalet ama artık çok zor karnım da büyük benim herkes ikiz mi diyo olduğu kadar artık yapacak birşey yok...zaten bu aralar pek bişe yapamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum çarpıntım çok fazla bakalım yarın kontrole gitcez
bizim evde hergün temizlik şart malum bi kaynana var evde o yüzden hergün süpürüyorum siliyorum toz alıyorum :) haftada birgünde koltuklar vitrinler çekiliyor arkaları siliniyor süpürülüyor :) pes etmek yok canımız çıkana kadar yapıcaz artık
walla temizlikle aram hiç iyi değil iyice karnımın altına baskı yapıyo eğilip kalkamıyorum çok zorlanıyorum yürürken bile işkence gibi :)
haftada bir süpürüp siliyorum gün içinde de kirlendikçe süpürüyorum sadece
haftasonları ananem geliyo yardım ediyo biraz da çamaşır felan katlayıp yerleştiriyoruz kimsem de yok anlıcağınız
annem gelcek 15 güne kadar onla da detaylı yapcaz artık
cam perde yapalı 20 gün ancak oldu zaten
ben geçtiğimiz cuma günü büyük temizlik yaptırdım cnm evin camları çok kirlenmişti baya güzel temizlik oldu.. eşimin bir tek pazar günü tatili var onun için o süpürüyo o gün ben siliyorum..1 gün toz alsam 1 gün banyo tuvalet ama artık çok zor karnım da büyük benim herkes ikiz mi diyo olduğu kadar artık yapacak birşey yok...zaten bu aralar pek bişe yapamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum çarpıntım çok fazla bakalım yarın kontrole gitcez
bizim evde hergün temizlik şart malum bi kaynana var evde o yüzden hergün süpürüyorum siliyorum toz alıyorum :) haftada birgünde koltuklar vitrinler çekiliyor arkaları siliniyor süpürülüyor :) pes etmek yok canımız çıkana kadar yapıcaz artık
pazartesi sağlık ocağına gidicem orda aile hekimine sorarım canım dün doktora söyledim sadece yoğurtu sütü bol bol iç dedi ilaç filan vermedi ama sana iyi gelmiş pazartesi sorup öğreneyim biraz hafiflese razıyım çünkü çok zorlanıyorum bende normal doğum yapmak istediğim için yürüyüş yapmak istiyorum ama bu halde imkansız yürüyüş yapabilmemamin canım inşallah geçer:)
Üzgünüm ama kalıcı çözüm arıyorsan yürüyüş yapıcaksın bol bol inadına gebelikte ve normalde olan kramlpların nedenlerinden en önemlisi kas tembelliğidir. bunuda ancak sağlığında ciddi sorun yoksa bol yürümekle aşabilirsin..kalsiyum potasyum ve magnezyum eksikliğide en buyuk sebeplerden..bol muz ve süt içimini arttırmalısın..ve kandaki oksijen değerin içinde bol bol su içmelisin ..görüceksin bu üçünü yap hiç kramp felan dinlemicek vücudun..