ben geçtiğimiz cuma günü büyük temizlik yaptırdım cnm evin camları çok kirlenmişti baya güzel temizlik oldu.. eşimin bir tek pazar günü tatili var onun için o süpürüyo o gün ben siliyorum..1 gün toz alsam 1 gün banyo tuvalet ama artık çok zor karnım da büyük benim herkes ikiz mi diyoolduğu kadar artık yapacak birşey yok...zaten bu aralar pek bişe yapamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum çarpıntım çok fazla bakalım yarın kontrole gitcez
e kaynanan varsa canım o yapıversin biraz yormasın seni
Üzgünüm ama kalıcı çözüm arıyorsan yürüyüş yapıcaksın bol bol inadınagebelikte ve normalde olan kramlpların nedenlerinden en önemlisi kas tembelliğidir. bunuda ancak sağlığında ciddi sorun yoksa bol yürümekle aşabilirsin..kalsiyum potasyum ve magnezyum eksikliğide en buyuk sebeplerden..bol muz ve süt içimini arttırmalısın..ve kandaki oksijen değerin içinde bol bol su içmelisin ..görüceksin bu üçünü yap hiç kramp felan dinlemicek vücudun..
yürüyüş yapmaya çalişıyorum artık yarım saat da olsa bende ki ağrılar kramp şeklinde değil sürekli bir ağrı var kalçalarımda süte alerjim var benim bol bol yoğurt yiyorum muz da tüketiyorum ama işte yine de devam ediyor ancak doğum dan sonra geçer ağrıların diyorlar bakalım suyu en az 2 litre içiyorum idrar yolu enfeksiyon olduğu için bende doktor söylemişti sabredicez artık hareketsiz bir insan da değilim aslında yürüyüşlerimi 1 saate çıkarmam lazım zorlansamda normal doğum istiyorsam mecburum buna sağol tavsiyelerin için:)
bi de doğan bebişlerden haber alsak ne güzel olur :)
bizim evde hergün temizlik şartmalum bi kaynana var evde o yüzden hergün süpürüyorum siliyorum toz alıyorum :) haftada birgünde koltuklar vitrinler çekiliyor arkaları siliniyor süpürülüyor :) pes etmek yok canımız çıkana kadar yapıcaz artık
mellspell, koltuklar, vitrin arkası şöyle dursun, yapma, neden yapıyorsun. Hiç bir şey sağlığından önemli değil. Bırak pasaklı desinler. Geçen cumartesi enerji patlaması yaşadım, sildim, süpürdüm, mutfak, banyo.. Bildiğiniz 8-5 çalıştım. Ertesi gün elim kolum oynamadı, sürekli uyudum. Detaylı temizlik bebişten sonra inşallah..
bi de doğan bebişlerden haber alsak ne güzel olur :)
Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
bende dün olacak diye kendimi hazırlamıştım çatı muayenemi haftaya olacakmış...bakalım artık hayırlısı inşallahSelam kızlar,muayeneden geldim, dr.um bugün için ölçüm yapcam demişti.ben de sizden çatı muayenesini filan duyunca çatı ölçümü galiba die düşünmüştüm. bebeğin ölçümüymüş.bebeğin ölçülerine baktı ultrasondan. bebek de nst de iyi çıktı çok şükür.ama anlamadım, çatı muayenesi illa yapılcak die bişi yok sanırım..
amin inşallah...allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin...Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
canım hayırlı olsun bebeğin eve bereket ve huzur getirsin :)Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
İlaç olarak ne kullanıyorsun? demir ilacı cok fazla mı alıyorsun acaba? demir ölçümü yapıldı mı hiç? cünkü kandaki demir oranı normalden yuksek çıkmaya başladığı anda kalp ritminde bozukluğa ve çarpıntıya neden olabiliyor..yada yaptığın ev işlerini çok hızlı hızlı mıyapıyorsun acaba?? evini bol bol havalandır bence sureklı eve temiz hava girsin..ve yapabılıyorsan 1 saatlık yuruyusler yap yavaş tempo bu hem nefes alıp vermeni düzenli hale getirir hemde çarpıntına iyi gelir ..
Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?