2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

İlaç olarak ne kullanıyorsun? demir ilacı cok fazla mı alıyorsun acaba? demir ölçümü yapıldı mı hiç? cünkü kandaki demir oranı normalden yuksek çıkmaya başladığı anda kalp ritminde bozukluğa ve çarpıntıya neden olabiliyor..yada yaptığın ev işlerini çok hızlı hızlı mıyapıyorsun acaba?? evini bol bol havalandır bence sureklı eve temiz hava girsin..ve yapabılıyorsan 1 saatlık yuruyusler yap yavaş tempo bu hem nefes alıp vermeni düzenli hale getirir hemde çarpıntına iyi gelir ..

Allah doğuma girecek arkadaşların yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşun inşallah:)ne güzel neredeyse bütün mart anneleri doğurucak en sona ben kalıcam diye korkuyorum artık bende doğurayımda yavruma kavuşayım istiyorum:)ama daha 29 günüm var erken olmazsaevin temizlik işlerini bende tamamladım sayılır camlarımı filan sildim sadece mutfağım kaldı onuda yaptımmı tamamdır doğuma kadar üstlerinden geçerim artık temizlediğim yerlerin bende yürürken bebek öyle bir baskı yapıyorki rahme her an altımdan çıkıcakmış gibi hissediyorum

yürüyüş yapmaya çalişıyorum artık yarım saat da olsa bende ki ağrılar kramp şeklinde değil sürekli bir ağrı var kalçalarımda süte alerjim var benim bol bol yoğurt yiyorum muz da tüketiyorum ama işte yine de devam ediyor ancak doğum dan sonra geçer ağrıların diyorlar bakalım suyu en az 2 litre içiyorum idrar yolu enfeksiyon olduğu için bende doktor söylemişti sabredicez artık hareketsiz bir insan da değilim aslında yürüyüşlerimi 1 saate çıkarmam lazım zorlansamda normal doğum istiyorsam mecburum buna sağol tavsiyelerin için:)

Hımm ben kramp ggibi düşündüm biran sureklı bır agrı varsa bılemıyorum tabı sorun nedır tam olarak. Hanı belkiii yardımcı olur dıe soyluyorum ayakkabında dumduz topuksuz olmasın bıraz topugu olsun buda beldeki ağrıyı azaltıyormuş yürürken,hafıf topuk vucudun doğru pozisyonda olmasını sağlıyormuş..İdrar yollarında enfeksiyon olupta 2 ltre su ıcıorum demişsin ama cok az..ınsanların normalde gunde ıcmesı gereken mıktar bu hele ki sende enfeksıyon var..mutlaka 3lt.reye cıkar su ıcımını..birde banyoya girdiğinde sıcak suyu idrar yaptığın bolgeye tutarak çişini yap çok faydalıdır idrar yolları için..şimdiden geçmiş olsun..ha bu arada kalsıyum ıcın tabı ılla sut ıcmen gerekmıyor, gunde mutlaka 1 tane yumurta yıyerekde en dogal sekılde alabılırsın..ama umarım tıryakısı değilsindir kahvaltıda cayı bırak ve ıhlamur yada sevdıgın baska bıtkı cayını ıc..cayı yemeklerle kahvaltıyla asla alınmaması yonunda mutlaka 2 saat sonra alınmalı cunku vucuttakı kalsıyumu dırek cokertiyormus yanı vucuduna hıc bır yararı olmuyor ozaman aldıgın kalsıyumun ..

mellspell, koltuklar, vitrin arkası şöyle dursun, yapma, neden yapıyorsun. Hiç bir şey sağlığından önemli değil. Bırak pasaklı desinler. Geçen cumartesi enerji patlaması yaşadım, sildim, süpürdüm, mutfak, banyo.. Bildiğiniz 8-5 çalıştım. Ertesi gün elim kolum oynamadı, sürekli uyudum. Detaylı temizlik bebişten sonra inşallah..

herkes doğuruyor Allahım bizede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu,bu arada bebeişlerimizinde sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah...bizim dün kontrolümüz vardı bebişimiz iyi şükür haftaya tekrardan gidicez bekliyoruz sabırla hala bi değişiklik yok

inan laflar koltuklardan daha ağır geliyo eşim hiç bişeye elimi sürdürmüyo öylede zannediyo bozmuyorum olayı artık napalım:)

Selam kızlar,muayeneden geldim, dr.um bugün için ölçüm yapcam demişti.ben de sizden çatı muayenesini filan duyunca çatı ölçümü galiba die düşünmüştüm. bebeğin ölçümüymüş.bebeğin ölçülerine baktı ultrasondan. bebek de nst de iyi çıktı çok şükür.ama anlamadım, çatı muayenesi illa yapılcak die bişi yok sanırım..

Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..

bi de doğan bebişlerden haber alsak ne güzel olur :)

selam kızlar takip ediyorum arada ama yazmaya fırsat bulamıyorum..bugün 36 günlük olduk zaman su gibi akıyor.her şey yolunda çok şükür,gaz problemi dışında.oda bütün bebeklerin sorunu artık yapacak bişey yok.bide sütüm olmadığı için mama kabızlık yapıyor ıkınıp duruyor yavrum doktor tavsiyesiyle her mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı damlatıyoruz.öylelikle daha rahat yapıyor.aklınızda olsun..sormak istedikleriniz olursa özelden yazın burdan bütün sayfaları okuyamıyorum.herkes 'en rahat zamanı karnındaki zamanı tadını çıkar' diyordu.ama ben öyle düşünmüyorum hamileliğimde zor geçtiği için bence böylesi daha güzel,siz iyi olunca her işin üstesinden geliyorsunuz çünkü elhamdülillah...çok uzun oldu öpüyorum minikleride sizide...

bende dün olacak diye kendimi hazırlamıştım çatı muayenemi haftaya olacakmış...bakalım artık hayırlısı inşallah

Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
amin inşallah...allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin...

canım hayırlı olsun bebeğin eve bereket ve huzur getirsin :)
bende bekliyorum son 9 gün
tavsiye edeceğin birşey var mı doğum sancısı esnasında?

Sağol canım Allah razı olsun ben sezeryan oldugum için sancı çekmedim bana sezeryan zor geldi dikişlerden dolayı çok ağrım var onun haricinde bide sütüm gelmedi işte

demir + folikasit + B12 , tansiyon ilacı , aspirin, magnezyum kullanıyorum cnm bende kansızlık da var demirim düşük..kardiyolojiye gittim kalpte bir problem yok dedi ama bebek seni sömürüyo dedi hipertansiyon da olunca nabız yükseklğine sebep oluyomuş ilaç yazarım sana ama dedi o ilaçların gebelikte zararı olabilir dedi vermedii tansiyon ilacımı artırdı işte..ev işi yapmıyorum bile artık çarpıntım oturduğum yerde bile olabiliyo herhangi birşey yapmama gerek yok..yürüyüşe gelince de artık yürüyemiyorum bile doğru düzgün yolda ikibüklüm kalıyorum sürekli kramp gibi sancı gibi bişeler oluyo bıçak saplanıyo sanki bir anlık sonra geçiyo doktorum da yürüme dedi evin içinde ya da 15 dk falan dışarda yürüyüş sonra eve dinlen dedi..

kızlar bgn doktora gittim nst iyi çıktı ultrasonla baktı işte pazartesi günü tekrar gel dedi..geçen gün gittiğim kardiyoloji doktoruyla da görüşcekmiş belki pazartesiden sonra sezeryan günüm belli olabilir neden böyle 4 gün sonra çağırsın kii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…