Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..
selam kızlar takip ediyorum arada ama yazmaya fırsat bulamıyorum..bugün 36 günlük olduk zaman su gibi akıyor.her şey yolunda çok şükür,gaz problemi dışında.oda bütün bebeklerin sorunu artık yapacak bişey yok.bide sütüm olmadığı için mama kabızlık yapıyor ıkınıp duruyor yavrumdoktor tavsiyesiyle her mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı damlatıyoruz.öylelikle daha rahat yapıyor.aklınızda olsun..sormak istedikleriniz olursa özelden yazın burdan bütün sayfaları okuyamıyorum.herkes 'en rahat zamanı karnındaki zamanı tadını çıkar' diyordu.ama ben öyle düşünmüyorum hamileliğimde zor geçtiği için bence böylesi daha güzel,siz iyi olunca her işin üstesinden geliyorsunuz çünkü elhamdülillah...çok uzun oldu öpüyorum minikleride sizide...
21 şubatta bebeğimi hayırlısınla kucagıma aldım darısı tüm annelere. Allahımıza şükürler olsun sağlığımız yerinde cumartesi sabahı evimize gideceğiz.
21 şubatta bebeğimi hayırlısınla kucagıma aldım darısı tüm annelere. Allahımıza şükürler olsun sağlığımız yerinde cumartesi sabahı evimize gideceğiz.
selam kızlar takip ediyorum arada ama yazmaya fırsat bulamıyorum..bugün 36 günlük olduk zaman su gibi akıyor.her şey yolunda çok şükür,gaz problemi dışında.oda bütün bebeklerin sorunu artık yapacak bişey yok.bide sütüm olmadığı için mama kabızlık yapıyor ıkınıp duruyor yavrumdoktor tavsiyesiyle her mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı damlatıyoruz.öylelikle daha rahat yapıyor.aklınızda olsun..sormak istedikleriniz olursa özelden yazın burdan bütün sayfaları okuyamıyorum.herkes 'en rahat zamanı karnındaki zamanı tadını çıkar' diyordu.ama ben öyle düşünmüyorum hamileliğimde zor geçtiği için bence böylesi daha güzel,siz iyi olunca her işin üstesinden geliyorsunuz çünkü elhamdülillah...çok uzun oldu öpüyorum minikleride sizide...
selamlar kızlar, benimde bugün iş yerinde son günüm artık izne ayrılıyorum.Rabbim kuvvet verdi sanırım ki bugüne kadar dayanabildim. Çok şükür bir sıkıntım yok.. Malesef evde halen herşeyimi kendim yapıyorum.. bebeişim btn eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim..
Anneciğimi kaybettiğim için kimsemde yokanlıyacağınız hem çalıştım hem herseyimi kendim yaptım (
yinede kendimi cok sanslı hissediyorum :)
doğumu yaklasan arkadaslarada kolaylıklar diliyorum :))
günaydın,
bişey rica etsem
doğum yapan arkadaşlar,hastanede ne kullandılar ne yaptılar,çantalara ne koyalım ne koymayalım diye bize fikir verebilirlermi acaba
canım ben kısaca anlatayım. koca bir valiz yapmıştım bende, bebeğe 2takım hastane çıkışı, 3tane içli dışlı takım, kendime 2pijama 1gecelik takımı vs vs:) ne kullandın dersen; sabah saat 10da odaya yatırıp sunni sancı vermeye başladılar. direkt üzerimdeki herşeyi çıkartırıp ameliyat elbisesi giydirdier, yarım saate bir nst ye bağladıkları ve sürekli alttan açılma kontrolü yaptıkları için. bütün gün öyle geçti, doğuma da onunla girdim. çıktım 2saat daha o kıyafetle doğumhanede yattım, kanama kontrolü yapıldı. sonra geceliği giyip odama çıktım. hemşireler iç çamaşırı ve ped koydurmadı, dikişleri acıtırmış, bide yine saat başı gelip kanama kontrolü yaptılar. giyip çıkaramazsın iç çamaşırı dediler.geceliği belime kadar sıvayıp her geldiklerinde pansuman yapıp gazlı bez koydular altıma, üzerime örtüyü örttüm yattım öyle bütün gece. sabah 9da da çıkışımızı verdiler zaten, üzerimi değişip eve geldim. yani bir gecelik, terlik (hastanede de hasta terlikleri var) gelirken giydiğim bir iç çamaşırı ve bir ped yetti bana. bebek de akşam 7de doğdu, bir takım hastane çıkışı giydirdik. sabah da diğer takımla üzerini değişip eve geldik. bunlar dışında bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil, ben silikon göğüs ucu almıştım ama hastanedeki bebek hemşiresi de verdi, çıkarken kullanılan bebeğin taşıma koltuğu, kalın battaniyesi, yüzüne örtülen tülbent, ayrıca loğusa tacı, kapı süsümüz, bebek şekerlerimiz, doğumhane ve kattaki hemşireler için 2kutu çikolata yeterli oldu. aklıma gelenler bunlar. başka sormak istediğin birşey varsa gördükçe cevaplarım...
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..
Ben gecelik koymadım çantama, 2 tane pijama takımı koydum, gecelik şart mı ki? Benimki nasipse normal olacak inşAllah, şimdilik öyle görünüyor aksilik olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?