2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Meleklerini kucaklarina alan anneler hayirli olsun saglikla birlikte bir omur gecirin insallah darisi hayirlisiyla vaktinde basimiza...

21 şubatta bebeğimi hayırlısınla kucagıma aldım darısı tüm annelere. Allahımıza şükürler olsun sağlığımız yerinde cumartesi sabahı evimize gideceğiz.

selamlar kızlar, benimde bugün iş yerinde son günüm artık izne ayrılıyorum.Rabbim kuvvet verdi sanırım ki bugüne kadar dayanabildim. Çok şükür bir sıkıntım yok.. Malesef evde halen herşeyimi kendim yapıyorum.. bebeişim btn eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim..

Anneciğimi kaybettiğim için kimsemde yok anlıyacağınız hem çalıştım hem herseyimi kendim yaptım(

yinede kendimi cok sanslı hissediyorum :)

doğumu yaklasan arkadaslarada kolaylıklar diliyorum :))

Slm kızlar salı günü saat 8.30 da doğumumu yaptım 2 kilo 800 gram 48 cm doğdu oğlum şimdi evimizdeyiz darısı basınıza :) kib Allah a emanet olun..

cnm hayırlı olsun
allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
darısı başımıza

cnm desene esas analık başlamış
karnımızdayken rahat tabi
esas doğunca başlıyo

21 şubatta bebeğimi hayırlısınla kucagıma aldım darısı tüm annelere. Allahımıza şükürler olsun sağlığımız yerinde cumartesi sabahı evimize gideceğiz.

hayırlı olsun cnm,
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
nasıl bir duygu
nasıl bir sevgi ne hissettin

Maşallah siz bebişi büyütmüşsünüz bile :) Darısı tüm bekleyenlerin başına..

herkese selam doğum yapan arkadaşalar allah analı babalı büyütsün ,doğurmayan bizlerede allahım yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah

Benimde anneciğim gitti doyamadan Rabbim huzur içinde yatırsın inşallah bizi görüyorlardır.. Sanki beni yazmışsın

günaydın,
bişey rica etsem
doğum yapan arkadaşlar,hastanede ne kullandılar ne yaptılar,çantalara ne koyalım ne koymayalım diye bize fikir verebilirlermi acaba

Oyy maşAllah, mart annelerinin çoğu şubat bitmeden doğuruyor.
Hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşAllah..
Ben de dün doktordaydım, kızım 2530 gram ve 49 cm olmuş. Çok hareketli kuzum, gecesi gündüzü de hiç yok. Doktor da dedi, ultrasondan da gördüm, bir tekme sallıyor, bir yumruk sallıyor, resmen şiddet görüyorum. Bir anormallik yokmuş, şükür her şey yolundaymış. Tepetaklak duruyormuş ama doğum pozisyonu falan almamış. ''Rahatı yerinde bunun, gelmeye niyeti yok'' dedi.

merhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...

günaydın,
bişey rica etsem
doğum yapan arkadaşlar,hastanede ne kullandılar ne yaptılar,çantalara ne koyalım ne koymayalım diye bize fikir verebilirlermi acaba

canım ben kısaca anlatayım. koca bir valiz yapmıştım bende, bebeğe 2takım hastane çıkışı, 3tane içli dışlı takım, kendime 2pijama 1gecelik takımı vs vs:) ne kullandın dersen; sabah saat 10da odaya yatırıp sunni sancı vermeye başladılar. direkt üzerimdeki herşeyi çıkartırıp ameliyat elbisesi giydirdier, yarım saate bir nst ye bağladıkları ve sürekli alttan açılma kontrolü yaptıkları için. bütün gün öyle geçti, doğuma da onunla girdim. çıktım 2saat daha o kıyafetle doğumhanede yattım, kanama kontrolü yapıldı. sonra geceliği giyip odama çıktım. hemşireler iç çamaşırı ve ped koydurmadı, dikişleri acıtırmış, bide yine saat başı gelip kanama kontrolü yaptılar. giyip çıkaramazsın iç çamaşırı dediler.geceliği belime kadar sıvayıp her geldiklerinde pansuman yapıp gazlı bez koydular altıma, üzerime örtüyü örttüm yattım öyle bütün gece. sabah 9da da çıkışımızı verdiler zaten, üzerimi değişip eve geldim. yani bir gecelik, terlik (hastanede de hasta terlikleri var) gelirken giydiğim bir iç çamaşırı ve bir ped yetti bana. bebek de akşam 7de doğdu, bir takım hastane çıkışı giydirdik. sabah da diğer takımla üzerini değişip eve geldik. bunlar dışında bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil, ben silikon göğüs ucu almıştım ama hastanedeki bebek hemşiresi de verdi, çıkarken kullanılan bebeğin taşıma koltuğu, kalın battaniyesi, yüzüne örtülen tülbent, ayrıca loğusa tacı, kapı süsümüz, bebek şekerlerimiz, doğumhane ve kattaki hemşireler için 2kutu çikolata yeterli oldu. aklıma gelenler bunlar. başka sormak istediğin birşey varsa gördükçe cevaplarım...

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..

Ben gecelik koymadım çantama, 2 tane pijama takımı koydum, gecelik şart mı ki? Benimki nasipse normal olacak inşAllah, şimdilik öyle görünüyor aksilik olmazsa..

bence gecelik mutlaka koy. dediğim gibi saat başı alttan kanama kontrolü yapıyorlar, pijamanın altını giy çıkar zor olur. bide dikişlerin biraz ağrıyor, lavaboda felan pijama altı giyeyim diye eğil kalk zorlanırsın. bide bana iç çamaşırı ve ped kullandırtmadılar dikişleri acıtır diye, pijama altını onlarsız giyemezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…