2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım hayırlı olsun bebeğin, Allah analı, babalı büyütsün, tez zamanda ayağa kalkar normale dönersin inşallah, ismi ne bu arada:)

aynen ben de canım, hamileliğin tadını çıkar, bunlar iyi günlerin diyenlere çok kızıyorum. herkes ne yaşadığını kendisi bilir, hem insan kendini iyi hissettikten sonra bebeğe de bakar, herşeyin üstesinden de gelir, neyse biraz daha sabır çok az kaldı:)

günaydın şekerler..dün kontroldeydim bir problem yok şükürler olsun haftaya tekrar gidicem salı günü..ne kadar beklersek o kadar iyi diye düşünüyorum..bebeklerimiz gelişsin öyle gelsin inş..

selamlar,
kontrolden geldim
benim tombalak oğlum 3560gr olmuş
tansiyonum yüksek,albümin de çıktı
haftaya yine gidicem
nst idrar ve tansiyon kontrolü olacak
artık gün verir heralde doktorum sezeryana

selamlar,
kontrolden geldim
benim tombalak oğlum 3560gr olmuş
tansiyonum yüksek,albümin de çıktı
haftaya yine gidicem
nst idrar ve tansiyon kontrolü olacak
artık gün verir heralde doktorum sezeryana

maaşallah oğluna cnm benim tansiyon ilacım 3e çıktı ama nabzım düşmüyo tansiyonum idare etse de..salı günü gidicem ben de tekrar her gitmemde günü belli olcak mı diye heyecanlanıyorum

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-03-2013

Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3300 gr. - Yaklaşık boyu : 49 cm. (Baştan Topuğa)

selam kızlar nasılsınız
ben de kontrolden geldim bnm de oğlum 3590 gr olmuş
sezeryan istiyodum zaten dr um böyle giderse normal doğuramazsın sezeryan olur mecburi dedi
nstye felan girdim idrara bakıldı biraz enf çıktı antibiyotik verdi
haftaya salı tekrar gidicem gün vericek
öbür hafta da muhtemelen sezeryan olurum inşallah
hepimiz heyecanla bekliyoruzz artık doğsun bizim paşalar prensesler...

maaşallah cnm oğluna ve sana..ben 3 haftadır hiç kilo almadım o kadar yememe rağmen.. oğlumda şu an 3 kilo biraz az gibi geliyo kilosu..

bebeklerinizin kilo olması için özel yediğiniz birşeyler var mı

bizim de az kaldı oğlumuza kavuşmamıza.. ama gerçekten cok zor geçiyr.
totosunu bi dayıyo göğüslerime nefes alamıyorum. 51 cm oldu maşallah sığmıyor. gel diyorum gelmiyor da :))
her şey hazır da bi gelseydi ben de rahatlasaydım. bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

benim kızımda 4200 olmuş benim doktorumda normal doğurman zor olur senide bebeğide zorlamayalım dedi 7sine gün verdi 9 gün sonra geliyo miniğim

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah...

maaşallah cnm oğluna ve sana..ben 3 haftadır hiç kilo almadım o kadar yememe rağmen.. oğlumda şu an 3 kilo biraz az gibi geliyo kilosu..

bebeklerinizin kilo olması için özel yediğiniz birşeyler var mı

cnm çok sağol ama senin de bebeğinin kilosu gayet iyi.. 3 hafta kilo alsaydın daha da iyi olurdu.. ben balık yağı kullanıyorum onun çok etkisi oldu sanırım.. ocean balık yağı günde 1 tane.. bir de süt içiyorum bol bol günde 2 dolu bardak ve tam yağlı paket sütlerden..
bana da bi arkadaşım önermişti o da bebeğini 4 kilonun üzerinde doğurdu galiba bunlar işe yaradı yoksa benimkinin de kilo alımı bu kadar hızlı değildi açıkçası.. balık yağı başla istersen.. senin paşa da tosuncuk olsun inşallah bi an önce sağlıkla kucağına alırsın

benim kızımda 4200 olmuş benim doktorumda normal doğurman zor olur senide bebeğide zorlamayalım dedi 7sine gün verdi 9 gün sonra geliyo miniğim

maşallah canım darısı bizim başımıza.. ne güzel gününü de almışsın ama bu son günler hiiç geçmiyo değil mi
benimki de 12sinde olcak muhtemelen.. bi an önce bebeğimi görmek istiyorum çook merak ediyorum nasıl bi his acaba

sağol canım geçen gittiğimde kontrole doktorumuz tansiyonum olduğu halde bebek iyi gelişti falan demişti ama bana az geliyo..bir de ben kilolu hamile kaldım doktorum kilo almamama seviniyo açıkcası ben de..7,5 kilo aldım toplamda biraz da buna bağlıyorum ama en azından 3 kilo oldu diyorum balık yağını duymamıştım hiç onu bgn aldırayım,süt ben de içiyorum ballı süt..tombik tombik olsunlar yumuk yumuk dimi yaa

cnm bnm gerçekten tansiyon çok etkiliyo dr unun dediği gibi maşallah bebeğine yine iyi beslenmiş doğuma kadar daha kilo alır merak etme hiç üzülme... ne güzel hem de fazla kilo almamışsın benim toplamda 19 kilo oldu:44:
seninki gebeliğe bağlı tansiyon mu? öyle ise zaten doğumdan sonra bol bol emzirirsin topaç gibi olur
bi arkadaşım 5-6 gün önce doğum yaptı öyle sağlık sorunu da yoktu 3150 doğurdu (ikinci bebeği ilki de öyle doğmuş)ama gör sütü maşallah çok bol sık sık emziriyo ve bebeği hemen toparlayıveriyo..
inşallah senin de sütün olur emzirir 1 ayda toparlayıverirsin bebişini

saol cnm kilo almamak için dikkat ettim baya..bir ara kabızlık çektim o 1 ay 4 kilo aldım :) son iki ayda da 2 kilo aldım..
benim tansiyonum gebelikte ortaya çıktı hipertansiyon genetik olarak ailede var gebelikten sonra da devam edebilir dedi drum.günde 3 tane ilaç kullanıyorum tansiyon için.. 21 şubatta gittiğimde 2950 gramdı oğluşum bu kiloda doğum yapanlar var ama ne bileyim içim rahat etmiyo sanki çok küçükmüş gibi geliyo..bir de bu aralar tansiyonla birlikte nabzım da yükselmeye başladı..kardiyolojiye gittim kalbimde bir problem olmadığını ama bebeğin sömürdüğünü ve yorduğunu söyledi..öyle çarpıyo ki kalbim ağzımdan çıkıcak nerdeyse ve sakinleştiremiyorum kendimi..inan sürekli yatsam bile çarpıntım olabiliyo hiç bişe yapmama gerek yok..
inşallah hepimizin bol bol sütü olur bebişlerimizi emziririz..ilk aylarda çok şişmişti göğüslerim şimdi de eskisine göre büyük ama sanki sarkmış gibi sanırım doğumdan sonra şişcek dolsun sütle bol bol ooohh

şafak 8 çok heyecanlı keyifli norml doğum istiyordum böyle daha erken kavuşacaz bebişimle :) eşim benden heyecanlı yeni doğan yoğun bakım odalarını görünce istek dilek kutusuna baba yoğun bakım odası istedigini belirten bişeyler yazdı :) allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla

3 kilo çok iyi bir kilo niye dert ettin ki? Daha 37. haftandasın canım, normal doğumsa 3 haftan daha var, 3, 5 kiloyu da geçer öyle bir durumda nasipse..

Ben 5 gün önce doktora gittiğimde kuzumun 2 buçuk kilo olduğunu söyledi doktor. Hiç te dert değil, daha var elbet büyüyecektir kuzum. Hem de çok büyümesin yaa, normal doğum zor olur. En kolay şekilde çıkıverecek ve bakımında zorlanmayacağımız kadar büyüsün. :)

Sağlıklı olsun da varsın minik olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…