3 kilo çok iyi bir kilo niye dert ettin ki? Daha 37. haftandasın canım, normal doğumsa 3 haftan daha var, 3, 5 kiloyu da geçer öyle bir durumda nasipse..
Ben 5 gün önce doktora gittiğimde kuzumun 2 buçuk kilo olduğunu söyledi doktor. Hiç te dert değil, daha var elbet büyüyecektir kuzum. Hem de çok büyümesin yaa, normal doğum zor olur. En kolay şekilde çıkıverecek ve bakımında zorlanmayacağımız kadar büyüsün. :)
Sağlıklı olsun da varsın minik olsun..
maaşallah oğluna cnm benim tansiyon ilacım 3e çıktı ama nabzım düşmüyo tansiyonum idare etse de..salı günü gidicem ben de tekrar her gitmemde günü belli olcak mı diye heyecanlanıyorum
maaşallah cnm oğluna ve sana..ben 3 haftadır hiç kilo almadım o kadar yememe rağmen.. oğlumda şu an 3 kilo biraz az gibi geliyo kilosu..
bebeklerinizin kilo olması için özel yediğiniz birşeyler var mı
benim kızımda 4200 olmuşbenim doktorumda normal doğurman zor olur senide bebeğide zorlamayalım dedi 7sine gün verdi 9 gün sonra geliyo miniğim
cnm çok sağol ama senin de bebeğinin kilosu gayet iyi.. 3 hafta kilo alsaydın daha da iyi olurdu.. ben balık yağı kullanıyorum onun çok etkisi oldu sanırım.. ocean balık yağı günde 1 tane.. bir de süt içiyorum bol bol günde 2 dolu bardak ve tam yağlı paket sütlerden..
bana da bi arkadaşım önermişti o da bebeğini 4 kilonun üzerinde doğurdu galiba bunlar işe yaradı yoksa benimkinin de kilo alımı bu kadar hızlı değildi açıkçası.. balık yağı başla istersen.. senin paşa da tosuncuk olsun inşallah bi an önce sağlıkla kucağına alırsın
ben hala bir tane alıyorum,
benimkini düşürüyo
ama yan etkileri çok kötü ya
sen nasıl dayanıyosun bide 3 tane içiyosun
cnm haftasına göre normal bebeğin,bende canını sıkacak bişey yok
hatta normal düşünüyosan 3,5 geçmemesi senin avantajına
ben her gün
süt yoğurt peynir,et,meyve,salata yiyiyorum.
birde omega 3 alıyorum kapsül
yediklerim mi işe yarar yoksa genetik mi bilmiyorum
ben 4600 eşim 3800 doğmuşuz
genetik olma ihtimali de yüksek
bende içiyorum hamile kaldığımı öğrendiğimden beri
hatta evlefit falan vitamin hiç içmedim
vitaminlerden daha yararlı oldu desenize bu balık yağları
cnm haftasına göre normal bebeğin,bende canını sıkacak bişey yok
hatta normal düşünüyosan 3,5 geçmemesi senin avantajına
ben her gün
süt yoğurt peynir,et,meyve,salata yiyiyorum.
birde omega 3 alıyorum kapsül
yediklerim mi işe yarar yoksa genetik mi bilmiyorum
ben 4600 eşim 3800 doğmuşuz
genetik olma ihtimali de yüksek
Bugün doktordaydık kızlaroğlusum 2500 gr mış. çok şaşırdım. Her sey süper gidiyodu cok iyiydi.
Anlamadık bu ay hiç kilo almamış bebeişim. off ki ne off.. cok dinlenmen lazım dedi. dikkat et dedi .. napcam ben ??
çok moralim bozulduç haftaya nstye gircem. suyum normal eşide normalmiş...nstde detaylı bakacak artık..
canım yetmedi işte 1 tane 4-5 ay 2 tane kullandım 3 haftadır da 3 tane kullanıyorum ama yine çarpıntım geçmiyo küçük tansiyonum da 9 dan aşağıya düşmüyo büyük tansiyonum 15 e çıkınca falan gidiyorum hastaneye idrar tahlili yapıyolar hemen bişe çıkmazsa öyle çarpıntıyla bekliyorum düşsün diye..
biz 3250 gr falan doğmuşuz belki de dediğin gibi genetiktir..yediklerime dikkat ediyorum ama bu kadar olduğuna şükür diyorum..
benim sıkıntım ani birşey olur da doğum olursa diye cnm 3 kilo az geliyo ne bileyim..ne kadar durursa bebeğim o kadar iyi bi aksilik olmasın da 3 kilo olsun sonradan tombikleşir.. çok seviyorum yumuk yumuk bacakları
canım omega 3 kapsül alıyorum demişsin ya, adı ne ilacın?? ben marincap kullanıyorum.34 haftayı bitirdiğimde 2 buçuk kiloydu oğluşum. çok tosun bi bebek olmicak 3 le 3.5 arası doğar dedi doktorum. sağlıkla gelsin inşallah...
günaydın hepinize bende bu balık yağını kullanıyorum susuzsuzi ...dediklerine benzer şeyleri bende duydum 16.haftadan beri bunu kulaıyorum günde 1 adet...Allahım sağlık versin hepimizin yavrularına...dün çatı muayeemiz vardı pelvis kemiğime girmemiş henüz başı bebeğimin bu normal doğum için dezavantaj dedi drumuz haftaya kont.çağırdı anlamadım ben bu işi doğuramıcam herladecnm ben bu markayı kullanıyorum
bir yerde dinlemiştim
piyasada çok varmış ama balığın farklı yerlerindeki yağlarından yapılıyomuşlar
en etkilisi bu dediler
karaciğerinden mi nerden alınan yağ ile yapılıyomuş dediler bende bunu kullandım hep
Eki Görüntüle 644101
Kilo almadığını düşünme. Ultrasonlar çoğu kez hatalı ölçüyor. Hele ki son ayda 1 kilo bile yanılma payı olabiliyormuş, dün netten okudum. Arkadaşım doğuma gitmeden bebeğine 2800 gram demişler arkadaşım 3500 gram doğurmuş mesela bunu da geçen gün kendisi söylemişti.
Ha bir de benim yaşadığım var tabii, 1 buçuk ay kadar önceki kontrolümde bebeğim 1930 gram çıktı, bundan 3 hafta sonra tekrar gittim bu kez doktor 2200 gram dedi. Az kilo almıştı, ama haftasına göre normaldi,zira 1930 bana fazla gelmişti öncesinde. Geçen hafta tekrar gittim doktora, tekrar ölçtü ve yine 2200 gram dedi. 2 hafta önce de aynı çıkmıştı deyince doktor bir daha baktı, '' aa dedi evet bacakların duruş açısından bacağı kısa ölçmüşüm eksik çıkmış'' dedi tekrar ölçtü, bu kez de 2500 gram çıktı.
Yani ultrasonda çıkan kiloya göre moralini bozma. Kaldı ki doğum kilolarının çoğunun 3-3,5 arası olduğu düşünülürse şu an için 2500 gram da hiç az sayılmaz..
Hem niye tombik bebek istiyoruz ki, 3 kilo olsun benim olsun
Sağlıklı olsun... Kilolu bebeğin iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası, hem doğum zor olur hem doğduktan sonra nazar değen olur. Belki bakımı kolaydır ama ben acaba çocuğum hep böyle kilolu mu olacak diye de endişelenirim. Bu benim fikrim tabii, ama açıkçası ben tombik bir bebek doğurmak istemiyorum. Rabbim sağlıkla versin de tabii 3-3,5 arası bana yeter :)
Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. nst de sancı çıktı yine.dr açıklığa bakmak için alttan muayene etti.burdaki arkadaşlar hiç acımadı,kolay demişlerdi hiç de öyle değilmiş çok acıdı çok zormuş.ben de hemen pes ettim.ben buna bile dayanamıosam normal doğumu yapamam heralde die.dr um öle düşünmeyin hemen dedi.ön kemiğim kapalıymış ondan zor olabilirmiş doğum. yarın da olabilirmiş doğumum bi hafta da bekleyebilirmiş.bakalım nolcakkkk...
hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin allahım cümlemize.... benimde bugün kontrol var bakalım ne durumdayız..
günaydın hepinize bende bu balık yağını kullanıyorum susuzsuzi ...dediklerine benzer şeyleri bende duydum 16.haftadan beri bunu kulaıyorum günde 1 adet...Allahım sağlık versin hepimizin yavrularına...dün çatı muayeemiz vardı pelvis kemiğime girmemiş henüz başı bebeğimin bu normal doğum için dezavantaj dedi drumuz haftaya kont.çağırdı anlamadım ben bu işi doğuramıcam herladebebeğimnde gelmeye niyet yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?