Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. nst de sancı çıktı yine.dr açıklığa bakmak için alttan muayene etti.burdaki arkadaşlar hiç acımadı,kolay demişlerdi hiç de öyle değilmiş çok acıdı çok zormuş.ben de hemen pes ettim.ben buna bile dayanamıosam normal doğumu yapamam heralde die.dr um öle düşünmeyin hemen dedi.ön kemiğim kapalıymış ondan zor olabilirmiş doğum. yarın da olabilirmiş doğumum bi hafta da bekleyebilirmiş.bakalım nolcakkkk...
hayırlı akşamlar arkadaşlar..uzun zamandır giremiyodumm çünki 10 gün önce doğum yaptım.hemde normal doğumla çok şükür.bebişim erken geldi.dayanmadı annesinin hasretinee.....doğumu bekleyen arkadaşlar hiç korkmayın doğumdan bol bol dua edelim inşş.tanıdık kişilere de ettirinnn kendiniz için.inanaın başka birinin sizin için dua etmesii çok faydalı.ben doğuma giderken arkadaşlarımm hep dua ettilerr sağolsunlar.doğumdan çıkana kadar da devam etmişler.... allah yardımcımız olsun.bütün doğum bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin
canım bugün benim de kontrolüm vardı, nst de sancı çıkmadı, elle muayene etti ebe. açıklık yok; kanaman, suyun gelirse, sancıların düzenli ve sık olursa gel dedi, eve gönderdi. alttan muayene değil de, yeni doğum yapmış bi bayan vardı, onu görünce çok etkilendim, resmen psikolojim bozuldu, sabahtan beri gözümün önünden gitmiyor, bi kaç güne kadar aynı şeyleri ben de yaşayacam, lütfen desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin benden:) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar,
tek tek geçmişi okuyamadım, kızım uyanır yazamam diye. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla büyütün inşallah...
bebek bakmak çok zormuş ya, karnımdayken çok rahatmışım, ben yiyince o da besleniyormuş:) kızımla ctesi taburcu olduk, emiyordu da güzel güzel ama meğer süt gelmiyormuş hiç. pazar öğlen bi uyudu, geceye kadar zorla uyandırıp emzirdik ama baktık sarardı bebek, gece alıp gittik hastaneye. sarılık olmuş, 2690gr doğmuştu, 2400gr a düşmüş, yatırdılar hastaneye. sütünü sağıp vericeksin 3 saatte bir dediler. ordaki makinayla bir denedik hiç süt felan çıkmıyor. sonra 3kez daha denedik gelmedi hiç süt. meğer kızım açmış hep. oturdum ağladım saatlerce kızımı aç bıraktım diye. mecbur mama verdiler orda. pazartesi düştü sarılığı, çıktık hastaneden ama bizde mama yedirdik. bolbol süt yapıcı şeyler yiyip içiyorum, sütüm geldi çok şükür ama şimdide kızım emmek istemiyor, biberona alıştı. doktor tavsiyesiyle philips aventin süt sağma makinasını aldık, sağıp veriyoruz sütümü. yinede memede vermeye çalışıyorum ama emmemek için ağlamaktan kendinden geçiyor, ağlarken uyuyup kalıyor. yine aç uyudu diye sağıp veriyorum bende. nasıl alışıcak memeye bilmiyorumdün kontrolümüz vardı, sarılığı normalmiş, kilosuda 2600 gr olmuş tekrar.
doğum yapan arkadaşlar sizin bebekler ne alemde, nasıl emmeyle araları? bizmi çok acemi kaldık bebek bakımında anlamadımki
merhaba kızlar,
tek tek geçmişi okuyamadım, kızım uyanır yazamam diye. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla büyütün inşallah...
Bebek bakmak çok zormuş ya, karnımdayken çok rahatmışım, ben yiyince o da besleniyormuş:) kızımla ctesi taburcu olduk, emiyordu da güzel güzel ama meğer süt gelmiyormuş hiç. Pazar öğlen bi uyudu, geceye kadar zorla uyandırıp emzirdik ama baktık sarardı bebek, gece alıp gittik hastaneye. Sarılık olmuş, 2690gr doğmuştu, 2400gr a düşmüş, yatırdılar hastaneye. Sütünü sağıp vericeksin 3 saatte bir dediler. Ordaki makinayla bir denedik hiç süt felan çıkmıyor. Sonra 3kez daha denedik gelmedi hiç süt. Meğer kızım açmış hep. Oturdum ağladım saatlerce kızımı aç bıraktım diye. Mecbur mama verdiler orda. Pazartesi düştü sarılığı, çıktık hastaneden ama bizde mama yedirdik. Bolbol süt yapıcı şeyler yiyip içiyorum, sütüm geldi çok şükür ama şimdide kızım emmek istemiyor, biberona alıştı. Doktor tavsiyesiyle philips aventin süt sağma makinasını aldık, sağıp veriyoruz sütümü. Yinede memede vermeye çalışıyorum ama emmemek için ağlamaktan kendinden geçiyor, ağlarken uyuyup kalıyor. Yine aç uyudu diye sağıp veriyorum bende. Nasıl alışıcak memeye bilmiyorumdün kontrolümüz vardı, sarılığı normalmiş, kilosuda 2600 gr olmuş tekrar.
Doğum yapan arkadaşlar sizin bebekler ne alemde, nasıl emmeyle araları? Bizmi çok acemi kaldık bebek bakımında anlamadımki
merhaba kızlar,
tek tek geçmişi okuyamadım, kızım uyanır yazamam diye. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla büyütün inşallah...
bebek bakmak çok zormuş ya, karnımdayken çok rahatmışım, ben yiyince o da besleniyormuş:) kızımla ctesi taburcu olduk, emiyordu da güzel güzel ama meğer süt gelmiyormuş hiç. pazar öğlen bi uyudu, geceye kadar zorla uyandırıp emzirdik ama baktık sarardı bebek, gece alıp gittik hastaneye. sarılık olmuş, 2690gr doğmuştu, 2400gr a düşmüş, yatırdılar hastaneye. sütünü sağıp vericeksin 3 saatte bir dediler. ordaki makinayla bir denedik hiç süt felan çıkmıyor. sonra 3kez daha denedik gelmedi hiç süt. meğer kızım açmış hep. oturdum ağladım saatlerce kızımı aç bıraktım diye. mecbur mama verdiler orda. pazartesi düştü sarılığı, çıktık hastaneden ama bizde mama yedirdik. bolbol süt yapıcı şeyler yiyip içiyorum, sütüm geldi çok şükür ama şimdide kızım emmek istemiyor, biberona alıştı. doktor tavsiyesiyle philips aventin süt sağma makinasını aldık, sağıp veriyoruz sütümü. yinede memede vermeye çalışıyorum ama emmemek için ağlamaktan kendinden geçiyor, ağlarken uyuyup kalıyor. yine aç uyudu diye sağıp veriyorum bende. nasıl alışıcak memeye bilmiyorumdün kontrolümüz vardı, sarılığı normalmiş, kilosuda 2600 gr olmuş tekrar.
doğum yapan arkadaşlar sizin bebekler ne alemde, nasıl emmeyle araları? bizmi çok acemi kaldık bebek bakımında anlamadımki
doğum yapanlara bebeklere Allah sağlık sıhhat versin inşallah:) ne güzel kavuştunuz bebeğinize bende kavuşabilseydim sağlıklı bir şekilde nedense son günler zor geçiyo kızım da artık karnıma sığmıyo gibi rahat edemiyo sanırım hareketleri çok acıtıyo artık birde ben doğumu bekledikçe aşağı iniceğine yukarı doğru çıkıyo karnım doğuma 21 gün kaldı diyince kimse inanmıyor karnın daha yukarıda diyor görenlerbirde kasıklarımdaki ağrılar azaldı çok şükür kendimi fazla yormazsam fazla ağrı hissetmiyorum çok şükür hurma yemek iyi geldi sanırım:)salı günü randevumuz var bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum birde doğum yapacağım hastaneye karar vericem artık
karnının yukarda yada aşağıda olmasıyla alakası yokmuş cnm
doktoruma sordum
herkesin vücut yapısına göreymiş o
uzunsan kısaysan
mesela gövden kısaysa yukarda dururmuş uzunsa aşağıda
yer varmı yokmu meselesi yani
takma kafana öyle şeyleri
günaydın kızlar.. 2 gündür uykusuzdum artık dün gece uyuyabildim sonunda :)
insanlar sürekli yorum yapıyo dün bi dışarıya çıkayım dedim çok bunalmıştım anam yolda bi yaşlı teyze sen daha ne geziyoon ikiz mi buu otur evdee yollarda doğuracan gızııım Allah yardım etsiiin falan bi görseniz ne yorumlar kadın mahvoldu benim halime :) meğer komşuymuş ben tanıyamamışım annem dedi..kimisi de diyo ki yürü yürü yürümek çok iyi sana..kimi karnın yukarda kimi aşağıya düşmüş yok bu sezeryanlık neler neleeer :) herkes uzman olmuş...en iyisi takmamak kafaya kendimizi iyi hissediyosak problem yok bence
kızlar bir hafta önce 2900 olan bebeğim şimdi 2800 e düşmüş ac hadlock gerilemiş ama doktor çok iyi herşeyi falan dedi 38 hafta olacağına 36 hafta çıktı ultrasonda falan dktor çok iyi gelişimi bazı bebekler kilo almaz son zamanda falan dedi 4 kilo olacağına 2800 ü tercih ederim dedi ama benim kafam takıldı ne yapabilirim
ultrason ölçümleri kilo konusunda genelde doğru çıkmıyo canım tabii doktorada bağlı benim ilk çocuğumda 3.500 kilo doğucak dediler ama 3.300 doğdu o yüzden fazla güvenme o ölçülere arkadaşımdoğum yaptı bundan 3 ay önce onunda bebeği 2.600 gram doğdu ama şimdi tosun gibi maşallah hemen toparadı önemli olan sağlıklı olması kilosunu alır nasıl olsa
insanlar sürekli yorum yapıyo dün bi dışarıya çıkayım dedim çok bunalmıştım anam yolda bi yaşlı teyze sen daha ne geziyoon ikiz mi buu otur evdee yollarda doğuracan gızııım Allah yardım etsiiin falan bi görseniz ne yorumlar kadın mahvoldu benim halime :) meğer komşuymuş ben tanıyamamışım annem dedi..kimisi de diyo ki yürü yürü yürümek çok iyi sana..kimi karnın yukarda kimi aşağıya düşmüş yok bu sezeryanlık neler neleeer :) herkes uzman olmuş...en iyisi takmamak kafaya kendimizi iyi hissediyosak problem yok bence[/QUOTE
hahaaaa koptum :)) yollarda doğurcan demek haa :)) kız dikkat et suyun muyun gelir yollarda.. yürücem diye tehlikeye atma kendini :)) benimde hiç dışarı çıkasım gelmiyo tıs tıs yürüyorum bi markete gidip geliyorum pert oluyorum.. karnım çook büyük millet tuhaf tuhaf bakıyo zaten bi değişik oluyorum :)) hayırlısıyla doğursaydık artık
insanlar sürekli yorum yapıyo dün bi dışarıya çıkayım dedim çok bunalmıştım anam yolda bi yaşlı teyze sen daha ne geziyoon ikiz mi buu otur evdee yollarda doğuracan gızııım Allah yardım etsiiin falan bi görseniz ne yorumlar kadın mahvoldu benim halime :) meğer komşuymuş ben tanıyamamışım annem dedi..kimisi de diyo ki yürü yürü yürümek çok iyi sana..kimi karnın yukarda kimi aşağıya düşmüş yok bu sezeryanlık neler neleeer :) herkes uzman olmuş...en iyisi takmamak kafaya kendimizi iyi hissediyosak problem yok bence[/QUOTE
hahaaaa koptum :)) yollarda doğurcan demek haa :)) kız dikkat et suyun muyun gelir yollarda.. yürücem diye tehlikeye atma kendini :)) benimde hiç dışarı çıkasım gelmiyo tıs tıs yürüyorum bi markete gidip geliyorum pert oluyorum.. karnım çook büyük millet tuhaf tuhaf bakıyo zaten bi değişik oluyorum :)) hayırlısıyla doğursaydık artık
yaa ben daha evin önüne yeni inmiştim :) yürümedim bilee evde durdum kaç gün çatladım yaa hava çok güzel bebiş olunca zateen evde durcaz mecburen yollarda da doğurmayız herhalde bi taksi falan buluruz doğurmak öyle kolay olsaa :) ben de yürüyemiyorum daa şöyle bi dolaşsam yetiyo yanii..annemle gezerken diyorum ben de anne herkes bana bakıyo :)
eskiden böyle koca göbekli fıldır fıldır gezenleri görünce otursalar ya evde derdim ama olmuyomuş öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?