ya daha önce byle bi gerilik hiç yoktu 1 haftada birden nasıl ortaya çıktı anlayamadm bnde zayıf olması önemli değil elbet doğunca kilo alırda başka bir problem olmasından korkuyorum açıkcası dktorum da çok iyi hiç bir problemi yok diyo gerçi ama işte ne bileyim bir an önce doğsaydıdaa ....
son haftalarda bebek çok az kilo alıyormuş hatta almayan bebekler varmış daha çok ciğerleri gelişiyo diye yazıyo nette sen doktoruna güven birşey kalmamış doğurmana iyi düşün iyi olsun herşey zaten bir terslik olsa mutlaka ameliyatla alırlardı bebeği riske atmamak için
kızlar bir hafta önce 2900 olan bebeğim şimdi 2800 e düşmüş ac hadlock gerilemiş ama doktor çok iyi herşeyi falan dedi 38 hafta olacağına 36 hafta çıktı ultrasonda falan dktor çok iyi gelişimi bazı bebekler kilo almaz son zamanda falan dedi 4 kilo olacağına 2800 ü tercih ederim dedi ama benim kafam takıldı ne yapabilirim
günaydın cnm.. bnde 37. hafta içerisindeyim. yanı sey banada oldu. doktorum bu ay hiç klio almadıgını söyledi bebeğimin. çok üzüldüm.. ama bakıyorumda ne kadar ufak bebek doguranlar var.
ayrıca kuzenim dogum yaptı yakın zamanda, 3000 gr dediler bebek 3540 gr dogdu. hiç belli olmuyor. bana doktor 2500 gr bebeğin dedi.
Max 2500-2800 arası doğacak dedi. sadece bakımı zor olur cok iyi bakman lazım cabucak toparlar dedi. 1 haftada yatıs verdi. Sol tarafına yapış yat dedi :) yemek yemeye kalk sadece dedi. ama simdiden cok sıkıldım.. ama dayanmaya çalışıyorum.
Perşembe günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. bu sefer nst ye gireceğim ayrıca...
Sağlıklı olsun bebeklerimiz gerisi önemli değil..
Sevgılı arkadaslar epidural sezeryan hakkındakı bıldıklerınızı paylasabılırmısın?bakırkoy acıbadem hastanesınde dogum yapacak olan varmıdır aramızda??epıdural sezeryan mı genel anestesımı karar veremıyorum ;((((
herkese selam kızlar bende çok sıkıldım artık,dün garip ağrılarım vardı,karnım taş gibiydi ılık duş işe yarar dediler gerçekten rahatlattı bugünde fena değilim işte yarın kont. var.3 hafta önce 3000 gr bebişim sonraki kontrollerde kaç kilo olduğunu bilmiyorum.sezeryn mı olacak acaba ne olacak çatlıcam.
arkadaşalr birde size bir önerim olacak,özellikle devlet hastanesinde doğum yapacak anne adayları göbek kordonunuzu bağışlamayı düşünür müsünüz.benim 5 yaşındaki yiğenim 3 hafta önce lösemi teşhisi ile yatırdık amca çocuğu oldukları için göbek kordonuma bakacaklar eğer ona uymazsa bankada saklanacak uyan bir hasta olursa ona verilecek.sonuçta bu göbek kordonu çöpe atılıyor neden çöpe atılsın belki birinin hayatını kurtarabilir bebişlerimiz.ve bu işlem ne anneye nede bebeğe hiçbir sıkıntısı yok
Bugün kontrolüm vardı yine. Normal çıktı her şey şükür. Ultrasona göre zayıf bir bebeğim olacak, ama ben bu kadar homini gırtlak yerken o nasıl kilo almıyor hayret! Ölçümlerde hata var gibi geliyor bana, zira aynı hastanede bir arkadaşım doğum yaptı. Doğumdan önce ultrasondan bakıp 2800 gram demişler, 3500 gram doğmuş yavru. Benim de öyle olacak gibi geliyor bana.
2700 gram çıktı ultrasona göre.
Hastaneden geldiğimden beri karnımda ince bir ağrı var. Bağırsaklarımı bozdum sanırım, Guruldama sesleri geliyor :) 2 kere tuvalete gittim ama hala var inceden bir ağrı. Bugün 1 tane değil 2 tane kalsiyum tabletini bir arada kullandım, magnezyum ile birlikte. Şimdi araştırdım fazlası sindirim rahatsızlığı yapıyormuş. Daha da yapmam :)
Durumuma ne iyi gelir hanımlar fikri olan var mı?
herkese selam kızlar bende çok sıkıldım artık,dün garip ağrılarım vardı,karnım taş gibiydi ılık duş işe yarar dediler gerçekten rahatlattı bugünde fena değilim işte yarın kont. var.3 hafta önce 3000 gr bebişim sonraki kontrollerde kaç kilo olduğunu bilmiyorum.sezeryn mı olacak acaba ne olacak çatlıcam.
arkadaşalr birde size bir önerim olacak,özellikle devlet hastanesinde doğum yapacak anne adayları göbek kordonunuzu bağışlamayı düşünür müsünüz.benim 5 yaşındaki yiğenim 3 hafta önce lösemi teşhisi ile yatırdık amca çocuğu oldukları için göbek kordonuma bakacaklar eğer ona uymazsa bankada saklanacak uyan bir hasta olursa ona verilecek.sonuçta bu göbek kordonu çöpe atılıyor neden çöpe atılsın belki birinin hayatını kurtarabilir bebişlerimiz.ve bu işlem ne anneye nede bebeğe hiçbir sıkıntısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?