2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
güzel anneler :) merhaba hepinize kont.vardı bu gün cumaya tekrar gidicez herşey çok iyi çok şükür allahım meleklerimizi korusun...

siyam seninle günlerimiz aynı..sancın var mı,suyun ya da nişanın geldi mi ? benim kasıklarım ağrıyo iki gündür,adet sancısı gibi.belimde de bi kaç gündür ağrı var..cuma kontrolümüz var aynı şekilde..pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi suni sancı olcak

merhaba kızlar bizimde dogumumuz cuma günü epidural sezeryan olacak hayırlısıyla.sezeryanı ben ıstedım aslında normal dogumu olsun dıyordum ama kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum doktor bır haftadır bıraktırdı normal dogumu beklemek riskli oldugu ıcın sezeryana dondum.Rabbım hayırlısıyla evlatlarımızı bıze bagıslasın...herkese hayırlı dogumlar dılıyorum

benim hiç birşeyim yok :S ne kasıklarımda ağrı ne belimde drumda erken daha diyo anlamadım gitti 40+5 e kadar bekleyip suni sancı deneriz dedi ama ben suni sancı istemiyorum olursa normal olsun olmazsa sezaryan diyorum suni sancıdan korkuyorum suyum kanamam gelmezse sancımda olmazsa istemiyorum...hepimiz için hayırlısı olsun inşallah Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bugün 3. gün.. 3 gündür doktordan çıkamadım. Bugün ilaç yazdırmaya gittim. İdrar yolları enfeksiyonu için bir antibiyotik yazdı da, asıl gebelik zehirlenmesi başlangıcı olabilir dedi doktor. Çünkü kanda albümin düşük, idrarda protein yüksek çıktı. nst ye girdim, tansiyon ölçtürdüm normal çıktı (diğer günler de normaldi)Sürekli tansiyon kontrolü yaptır, büyük 15, küçük 9 dan yüksek çıkarsa hemen doğuma alacağız seni dedi. Hayırlısı olsun bebeğim sağlıklı gelsin de erken gelmesi de çok önemli değil, çok ta erken değil zaten. 37 haftamızı bitirdik şükür..

Allah hepimizin bebeğini sağlıkla versin..

senin doktorun neden yapmıyomuş spinal cnm

bnm dr um spinal önermedi bende çook istiodum belden aşağı devre dışı kaldığı için eğer kanaman olursa durduramayız dedi doğum sonu rahim kasılıp kendini toparlıyo kanamayı kontrol altına alıyo ya spinalde rahim kasılmayıp kontrolünü kaybederse bizde müdahale edemeyiz rahmi almak durumunda kalırız dedi anestezi dr umda önermiyo zaten.. işte bu yüzden cnm genele karar verdiler.. :44::44::44:

doğru söylüyosun da hayatım ne biliym işte insan korkuyo.. hayırlısıyla yawrularımızı kucağımıza alsaydık bi de yalancı sncıları hergün çekiyorum uyku haram oldu rüya görürken uykudan uyanıyorum çok şükür rabbime az kaldı Allah yardımcımız olsun..

cnm ben de chicco lullaby lx aldım malzemesi çok kaliteli tavsiye ederim beşik falan da hiç bişey almadım onu kullanıcam biraz büyüyene kadar inşalllah..

Chicco cok genis o yuzden kararslz kaldim biraz canim, bide pahali gibi geldi bana 380 tl e bebekte bide yatagini alinca o da 80 tl baya pahali olucak ben oda da yaptiriyorum cunku bide o yuzden daha minik bi park yatak alsammi diorum ama bu kez de onu ilerde oyun parkl olarak kullanamicamm pofff cok kararsizim yarin eminonundeki havuzluhana bakcam bide bakalim bilgi veririm alirsam size;

kızlaaar galiba sonunda doğuracam. yirmi dakika arayla sancılarım giriyor, belime ve kasıklarıma doğru, saat tutuyorum beş dakkaya inince gidecem hastaneye, sancılarım gelince sevineceğim, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla, 40+ larda olunca insan endişeleniyor doğal olarak. Allah yardımcımız olsun, nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni...

Zeynep bizi de heyecanlandırdın :) Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Dualarımız seninle.

maşallah sana,sancıların tutmuş bide internetin başındasın hala:)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

yavrularına kavuşan anneler gözünüz aydın darısı bizim başımıza artık
hamileliğin son günlerinin tadını çıkasrıyorum bende
bizde doğum şekli olarak sezeryana karar verdik ama tarih vermiyor dr.. haftalık kontrollere göre tarih vereceğini söyledi.. yarın tekrar kontrolümüz var bakalım ne diyecek
hayırla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...

Allah yardımcın olsun canım büyük ihtimalle doğmuştur bebeğin güzel haberlerini bekliyoruz:)

benimde sancılarım sıklaşsaydı artık 4 5 saatte bir sancım oluyo ama bir türlü sıklaşmıyo

(( ayyy çok güzel zeynepahsennn, çok sevindim valla...

dört gözle haberlerini bekliyorum, Mevlam sana en kolay doğumları nasip etsin, belki de doğmuştur şu ana kadar bay azaman geçti çünkü hadi bakalım hayırlısııı

Allah yardımcın olsun canım büyük ihtimalle doğmuştur bebeğin güzel haberlerini bekliyoruz:)

benimde sancılarım sıklaşsaydı artık 4 5 saatte bir sancım oluyo ama bir türlü sıklaşmıyo

ahex, doğumuna var baya, sancıların erken gelmeye başlamış sanki

Merhaba taze anneler ve anne adayları ben de mart annesi olucam inş az kaldı artık allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavustursun bebişlerle birbirimize ... Benim sorum şu kasılma ve bebek hareketi. Kasılmalarla bebek hareketleirni nasıl ayırtetcez. İki üç gündür bebek hareketleri arttı gibi geliyordu bana böyle sivri sert bişey çıkntı oluyor 3-5 saniye de geri iniyordu biraz artma var sanırım biraz netten okdum kasılma sa olabilirmiş bunlar karıstırılabiliyormus cumartesi kontrolüm var kızlar sizce yalancı kasılmamımıdır yada bebek hareketimi

o sivrilik bebeğin dizi felan olamaz mı? sancı şöyle olacak doktorumun dediğine göre: karın top gibi ortada toparlanacak ve çok sertleşecek, o anda bu bir sancıdır ama asıl doğum sancıları belden başlar kasıklara doğru ilerleyen bir ağrı olurmuş.

ahex, doğumuna var baya, sancıların erken gelmeye başlamış sanki

evet daha 15 günüm var ama bazen uykumdan sancıyla uyanıyorum ama bir müddet sonra geçiyo öğlen tekrar sancım oluyo tam doğum başladı diyorum kesiliyoyalancı sancılar yani o kadar erken değil aslında miadımdan 10 gün önce veya sonra da doğurabilirim normal aslında bunlar ama ben sabırsızlanıyorum ister istemez birde artık çok zorlanıyorum hareket ederken sağlıklı bir şekilde doğumumu atlatsam başka bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…