Güzel anneler ve onlardan daha güzel doğan/ doğmayı bekleyen bebişleri :)
Her doğuran anne gibi ben de geçmişi okuyamadım.
15.03.2013 saat 04.10'da bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım.. [Normal doğumu çok istiyordum, şükür nasip oldu.]
İlk fırsatta ben de doğum hikâyemi yazacağım inşallah.
Oğlum da ben de şükür iyiyiz. İnanır mısınız ben mi doğum yaptım başkası mı belli değil. O kadar çabuk ayağa kalktım ki insanlar inanamıyor. Dikişlerime pansuman bile yapmadım. Sanki doğurmamış gibiyim. Maşallah demeyi unutmayın nolur.
Üzücü ama çok üzücü taraf bebeğimin 2750 gr doğması. O kadar küçük ki, baktıkça çok üzülüyorum. İnsanlarımız o kadar düşüncesiz ki.
Bilenler bilir hamileliğimde çok kilo almıştım (27kg) Bebeğim ultrasonda en son 3450 gr gözükmüştü. Doktorum "Sen normal doğum düşünüyorsun, bebeğin de iri, sıkıntı çekersin, bir an evvel doğurmalısın" diyordu son kontrolde. 700 gramlık fark beni çok üzdü.
Gelen gidenler -sağolsunlar - "Hep sen kilo almışsın, bebeği beslememişsin hiç" dediler, gözümün içine baka baka. Oysa ben çok kaliteli beslenmiştim. Et, süt, yumurta, balık, meyve, ceviz vs vs hiç eksik olmadı günlük beslenmemden. Sigarayı bırakmam, yürüyüşü sıfıra indirmem, düşük sebebiyle yatışım derken ilk 6 ay 18 kilo birden almıştım..
Aşk ağlatır dert söyletir derler. Güya doğum hikayemi yazacaktım :) Şükür sağlıklı ya bebeğim, inşallah bol bol emzirir, büyütürüm oğluşumu..
Dua edin arkadaşlar, dualarımdasınız..