2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
selam güzel anneler cuma günü bebeğimin hareketlerinde belirgin bi azalma vardı akşam acile gittik cumartesi sabahı 09.03.13 te saat 07.15 te spinal anestezi ile bebeğimizi kucağımıza aldık şükürler olsun.3010 gr 50 cm doğdu bebeğimiz allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin doğuma gircek anne adayı arkadaşlarımada hayırlı doğumlar nasip etsin...

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün:) darısı da bizlere :)

merhaba kızlar...
kısmetse yarın sabah epudural sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım... çok heyecanlıyım... dualarınızı eksik etmeyin nolur.. rabbim hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza inşallah...

Merhaba herkese.
Herkes doğurdu nerdeyse.Benim kız tembel çıktı. 13 mart ta 40 haftamız doldu.Bu kadar beklemişken 22 marrta doğsa da babasıyla doğum günü aynı olsa:)Ben de hiç bi ağrı yok.Arada vajinama baskı oluyor o kadar.Hayırlısı olsun artık.

aynen bbnm kızımda inatçı ve tembel erken gelmek istedi ilaçlarla durdu şimdi gelsin diyoruz gelmiyo :) benimde 13 marttı son tarih pazartesi suni sancıyla doğum başlatılcak eğer gelmezse suyu azaldığı için :)

selam kızlar 40+2 günlük hamileyim nişan geldi iki gün önce ama hala ses seda yok sabırsızlanıyorum artık

yalnız değilmişim sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim:26:

selam kızlar 12 mart salı günü st 11de bebeğimi kucağıma aldım genel anestezi ile. hiç korkmyın herşey yolunda gidiyor ben çok korkmuştum genelden ama hiçbişey sıkıntı olmadı sonda da dahil :) sütüm daha tam anlamyla gelmedi emziriyorum bol bol sonrada mama ile besliyorum sakın bebeklerinizi aç bırakmayın sarılık olmasınlar mama vermekten korkmayın bol bol emzirin süt olmasa bile.. yawaş ywaş mutlaka geliyo.. sezeryan sonrası gazınız olursa kesinlikle anason öneriyorum hatta ilk günden başlayın içmeye..çok işe yarıyor.. şimdilik bu kadar sorularınız olursa cvplarım fırsat buldukça yazıcam bnmki ağlıyo :))

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ne güzel bebeklerine kavuşuyor yavaş yavaş herkes :) Bana 18 gün önce doğumun başladı 3 cm açılma var dediler ama hala bekliyoruz Günü dolmadığı için müdehale de edilmiyor.

kızlar forum ne adar sessiz ne alemdesiniz.. sanırım herkes teker teker doğuruyor.. biz 5 günlük olduk anne olmak bebekle ilgilenmek çok güzel.. iyi haberlerinizi bekliyorum

14 mart 13:25 te oğlum sağlıklı bir şekilde gözlerini hayata açtı :)
3500 gr ve 52 cm
şimdilik herşey güzel
sezeryan olduğu için sütüm tam gelmiyor
başka sorunumuz yok
spinal anestezi çok rahattı
sonda takarken birazz acıtıyor çıkarken sorun yok,
belden yapılan iğne hiç acımadı
damardan kan almak bille daha çok acıtıyor
baş ağrım falan olmadı
ayaklarım 2 saatte kendine geldi
oğlum çooook güzel
darısı tüm bekleyenlerin başına :)

burda yazan doğruysa senin daha 39 haftalıkmış canım çok geç değil ben 42 ye kadar beklicem heralde ya da suni sancı ile müdahale edilecek gelmezse onu da hiç istemiyorum

yazan doğru tatlım cuma günü 2 cm açılmam vardı.ben devlete gidiyorum.yatıracakalrdı kaçtım sancım yok bişim yok.sancım olmazsa bende beklicem.özelede gidemem kordonumu bağışlıcam yiğenim lösemi.mecbur devletin kurallarına uyuyorum.pazartersi gideceğim yine bakalım ne diyecekler tabı pazar günü sancım gelmezse.sen niye 42 kadar beklicen.

Güzel anneler ve onlardan daha güzel doğan/ doğmayı bekleyen bebişleri :)
Her doğuran anne gibi ben de geçmişi okuyamadım.
15.03.2013 saat 04.10'da bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım.. [Normal doğumu çok istiyordum, şükür nasip oldu.]
İlk fırsatta ben de doğum hikâyemi yazacağım inşallah.
Oğlum da ben de şükür iyiyiz. İnanır mısınız ben mi doğum yaptım başkası mı belli değil. O kadar çabuk ayağa kalktım ki insanlar inanamıyor. Dikişlerime pansuman bile yapmadım. Sanki doğurmamış gibiyim. Maşallah demeyi unutmayın nolur.
Üzücü ama çok üzücü taraf bebeğimin 2750 gr doğması. O kadar küçük ki, baktıkça çok üzülüyorum. İnsanlarımız o kadar düşüncesiz ki.
Bilenler bilir hamileliğimde çok kilo almıştım (27kg) Bebeğim ultrasonda en son 3450 gr gözükmüştü. Doktorum "Sen normal doğum düşünüyorsun, bebeğin de iri, sıkıntı çekersin, bir an evvel doğurmalısın" diyordu son kontrolde. 700 gramlık fark beni çok üzdü.
Gelen gidenler -sağolsunlar - "Hep sen kilo almışsın, bebeği beslememişsin hiç" dediler, gözümün içine baka baka. Oysa ben çok kaliteli beslenmiştim. Et, süt, yumurta, balık, meyve, ceviz vs vs hiç eksik olmadı günlük beslenmemden. Sigarayı bırakmam, yürüyüşü sıfıra indirmem, düşük sebebiyle yatışım derken ilk 6 ay 18 kilo birden almıştım..
Aşk ağlatır dert söyletir derler. Güya doğum hikayemi yazacaktım :) Şükür sağlıklı ya bebeğim, inşallah bol bol emzirir, büyütürüm oğluşumu..
Dua edin arkadaşlar, dualarımdasınız..

kızlar bende doğumumu yaptım :)15 mart 14:25 de genel anestezi ile kızıma kavuştum:)yalnız en son ultrasonda 3250 gram çıkmıştı ama doğduğunda kilosu 2950 gramdı.sezeryan dan çok korkuyordum ama korkulcak bir şey yokmuş gerçekten en kısa zamanda doğum hikayemi de yazıcam inşallah bugün yeni çıktım hastaneden herşey yolunda çok şükür:)doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum bekleyenlerede sabır diliyorum inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza:)

bebegini kucagina alan tum annelere gecmis olsun bizde 38*3teyiz ama hiç bir belirti yok henüz normal doğum istiyorum bakalim hayirlisi..

bugün kızımın yarı kırkı
20 gün geçti bile
benim küçük zayıf prensesim kilo almış uzamış hatta
darısı tam kırkına

10 martta spinal sezeryanla doğum yaptım. Preklamsi (gebelik zehirlenmesi), hellp ve dekolman teşkisi kondu. Acile alındım o yüzden. Bebeğim 2400 gram ve 46 cm doğdu. Şimdi ikimiz de iyiyiz şükür. Bir süre daha netim olmayacak. Tüm annelere bebeklerini, tüm bebeklere annelerini bağışlasın Rabbim inşAllah..

kızlar benimde ultrasonda 3900 gözüküyodu bebeğim
ama 3500 doğdu
sağlık oolsun tabi,zaten artı esi 500 gram oynayabilir deniyodu hep

bu arada bende 26 kilo aldım hamileliğimde
doğum yapalı 6 gün geçti 10 kilo gitti ancak
sizde durumlar nasıl

birde süt problemim var
ucum yoktu,slikon uç kullanıyorum
sütüm az geliyor
takviye mama veriyoruz.bebeğim çok obur hep yemek istiyor.
zaten 4 günde doğum kilosunu bulmuş ve 100 gr da üzerine almış.normalde bir hafta sonra doğum kilosuna ulaşıyolarmış
yarın kontrolümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…