2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
gunaydin kizlar...

haftasonu patik muhabbeti olmus ne guzel ya orebilirseniz orun..ben maalesef ormeyi bilmiyorum

Son düzenleme:
arkadaslar dünden beri cok kötüyüm, 2 kere kusdum bi türlü kendime gelemedim, bugünde isdeyim ama cok halsizim.. bide fazla istahimda yok hic birsey yiyesim gelmiyor, özeniyorum o cani biseyler cekenlere...ay insallah kisa zamanda düzelirim yoksa hic evden disari cikasim yok:18:

günaydın kızlar, patik muhabbeti çok hoşuma gitti çok tatlısınız ya ben örmeyi bilmiyorum annem bakacak artık o işlere mendil yapmaya başladı bile :)

bugün çok ağrım var kasıklarımda biraz tedirginim, midem de iyi değil böyle olunca hiç bişey yapası gelmiyo insanın şuan işteyim hiç iş yapasım yok inşallah en kısa zamanda bu rahatsızlıklarımız geçerde hamileliğin keyfini sürmeye başlarız.

Bu arada ben de hiç aş ermiyorum canım hiç bişey istemiyo keşke istese eşimde birşey iste herkes yalandan bile ister sen de yemiyon diyo napayım istemiyom

doktorlarınızla görüştünüz mü peki ilaç kullanımı hakkında ne diyo , ben yarına randevu alabiledim.. ama yarına kadar dayanamayabilriim.. kasınkarım ağrıyo artık çünkü..

ceylin bende seni merak etmistim..cok sukur bebegin iyiymissss :d:d:d:d ınsallah boyle devam eder...
sağol cnm amin..senin de yarınmış galiba görüşme:)
kızlar herkese bebişleriyle iyi haftalar :)
kabızlık sorunu yaşayanlar var mı aranızda?
geçen haftalarda yaşadım bol su içmek ve kuru şeyler yememelisin.
Kayısı,incir bunları yiyin.bir de sabah kalkınca ayakta aç karnına 1 bardak suyu devir

insallah bulantilarin cabuk gecer..
bendede cok hafif var ama cok sukur yiyebiliyorum..ama arkadaslarin anlattiklari gibide canim hicbirsey cekmiyor... bende ozeniyorum onlara

evet canim insallah yarin... 3 hafta sonra tekrar gorecem insallah... cok korkuyorum insallah hersey yolundadir..
turkiyede olsaydim inan simdiye coktan gitmistim

doktorlarınızla görüştünüz mü peki ilaç kullanımı hakkında ne diyo , ben yarına randevu alabiledim.. ama yarına kadar dayanamayabilriim.. kasınkarım ağrıyo artık çünkü..

Sreı kabızlık için doktorum su iç kayısı ye kayısı suyu iç dedi ilaç vermedi kayısı suyu çok iyi geldi bana dene istersen birde activia kayısılı olanı dene o da fena deil karnım çok şişiyo tuvalete çıkamayınca o da çok rahatsız ediyo

gunaydin kizlar...

haftasonu patik muhabbeti olmus ne guzel ya orebilirseniz orun..ben maalesef ormeyi bilmiyorum
talyacım...bende örgü konusunda çok beceriksizim maalesef ama videolarda çok ayrıntılı anlatmış... sanki yapabilirmişim gibi geldi..
malzeme alıp denemeyi düşünüyorum.. eğer becerebilirsem paylaşırım resimlerini yapamazsamda artık annemin ellerinden öper
bayram dönüşü kontrole gideyim,meleğimin iyi olduğunu bileyimde patikler olur nasılsa

bana maalesef kayisi falan fayda etmiyor... doktor o yuzden bana ilac yazdi ama surekli kullanmiyorum..arada cok kotu oldugumda..

kızlar herkese bebişleriyle iyi haftalar :)
kabızlık sorunu yaşayanlar var mı aranızda?

bende kabızlık yok füsur var 2 aydır.Tuvalet işkence oluyo her sferi gözyaşları içinde ((
gebelikle aynı anda oluştu etkisi olduğunu sanmıyorum ama hayatta böyle bişeyin varlığından haberdar değildim
çok zor bişeymiş.kendimi devamlı ishal yapmaya çalışıyorum işte

Kızlar bu uykusuzluk nedır bende anlamıyorum oluyorum sankı gunlerce uyumamısım
ısteyım gozlerım kapaıyor aranızda boyle olan varmı
BU ARADA dr a gıttım keseyı gordu COK SUKUR :) 2 hafta sonra tekrar gıdıcem

Benim de dün bugün kafam yerinde değil,İstanbulun havaına bağlıyorum kapalı mı kapalı
yatmak istiyorummm

ama ben mart anneside olabilirim:) şubat anneside:) şubat sonu mart başı bekliyoruz slm hanımlar benimde ilk bebişim olucak inş

Selam kızlar 3 gündür giremiyordum işlerimdeki yoğunluktan yazamadım bir türlü umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz.
Benim sizlere bi haberim var sanırım aranızda ilk öğrenen benim bebişimin cinsiyeti belli oldu gibi daha kein değil ama çok büyük ihtimalle
çok yakışıklı bir OĞLUM olacakmış çok muytluyum allahtan hep sağlıklısını istiyorudum ama içimden oğlan olsa fena olmaz diyordum allah sizlerinde gönlüne göre versinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…