2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
aynen tatlı çikolata deli gibi yerdim şimdi sadece tuzlu ekşi istiyorum :)
acaba " ye tatlıyı doğur Hakkıyı,ye ekşiyi doğur Ayşeyi " sözü gerçekmidir :)))
kız mı geliyo ne

ben de öyle sanmıştım ama uzmantvde bir video izledim doktor bu zamanlar tuzlu isteyebilirsiniz diyor. bakalım ne zamana kadar tuzlu yiyeceğiz.

hayır yaşınıza bakacaksınız da inanmayın bence ona. sonuçta %50 ihtimal ya kız ya erkek

tamam işte öyle yaşın ile hamile kaldığın ayın kesiştiği yere bakıcaz.benimki kız gözüküyo

anneme baktım iki kız kardeşiz doğru çıktı
ablamınkine baktım onun ki de doğru yeğenim kız
bide kocama baktım onunda doğru çıktı :)))
eylence işte tesadüftür

bak bu da çok güzel ve çok detaylı anlatıyor... benim gibi beceriksizler bile yapar
nasılsa bu sene okula ara verdim.. evde bol bol örgü öreyim bari...
Crochet Baby Mary Jane Slippers - YouTube

ben örgü pek sevmiyorum (( ben napıcam.
bide mart sonu doğurucaz inşallah baharda yani

pek patik kullanamıycaz
bence 7 aylık bebek patiği örmekte fayda var kışa hazırlık :)))

Bir patik modeli de ben vereyim " http://cahidejibek.com/2010/10/23/sis-orgusu-bebek-patigi-modeli/"

kızlar sizinde kasıklarınız ağırıyomu ???
çok şiddetli değil ama inceden inceden gün boyu bi ağırıyo bi ağırmıyo
ne zaman gececek bilen varmı
aynen dün akşam ben de bayağı yaşadım.
ama seviniyorum ben bebeğim büyüyor:)
bugün adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var... rabbim sen koru... varmı bunu yaşayan
cnm arkadaşlar açıklamış ben de söyleyeyim bunlar normal...
kızlar hiç çin takvimine baktınız mı cinsiyet konusunda?
hamile kaldığım yaşla,aya baktım.erkek çıktı kısmet
Gittiniz mı doktora nasılmış bebisin:)

evet gittim çok şükür bebeğim iyiymiş haftasına uyumluymuş,çok kısa kalp atışını yine dinledik lekelenmelerimi sordum düşük riskin yok takma kafana dedi.iğnemi 1 ay daha kullanıcam,haplarımı 3 hafta daha...ek olarak kan yapıcı hapa başladım ferrum fort..bizzden haberler böyle bir dahaki kontrolüm 26 ağustos

gunaydın annecıkler
aksam yemegını fazla kacırınca karnm cok sısıyor benı acaıp rahatsız edıyor.kuru kayısı aldım ınsallah ıyı gelır.haftasonu arkadasımın bebegını gormeye gıttım.kucagıma alamadım cok mınıkherkes al alıs fılan dedı ama alamadım

Ceylin bende seni merak etmistim..cok sukur bebegin iyiymissss Insallah boyle devam eder...

benimde oyle, cok yiyince baya rahatsiz ediyor dun bende kacirmisim zor uyudum bu gece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…