2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kasık ağrısı ile birlikte bel ve kuyruk sokumu ağrısı da oluyor,büyükler bebek büyüdüğü için diyor ama gelecek hafta kontrolümde sorcam, inşallah bebklerimiz iyidir

ay aynısını yasıyorum kasık ağrısı hafifledi de bel ve kuyruk sokumu ağrısı çok fena ya..
ben de cmtsi sorucam dr.uma..
inş.iyilerdir

geeelllldiiimmm
allahıma binlerce şükürler olsun miniğim ii.... nasıl güzel bir duygu yaaa... rabbimin mucizesine tanık olmak... anlatamıyorum hislerimi.. rabbim sen bu duyguyu herkese yaşat inşallh...
bende artık bugün GÜNLÜK tutmaya başlıyorum... elifcim ben bu ultrason resimlerini günlüğe yapıştırmayı düşünüyorum.. nasıl olur?

bu arada kızlar benimde kasık ve kuyruk sokumu ağrılarım var... doktorum normal dedi... sizin de içiniz rahat olsun yani....

Oh maşşallah çok sevindim,haberler gecikince hep kötüyü getiriyor insan aklına nedense...
nş.cmtsi ben de güzel haberler veririm size..
bu arada kızlar benimde kasık ve kuyruk sokumu ağrılarım var... doktorum normal dedi... sizin de içiniz rahat olsun yani....

oh çok şükür bu demekki iyi alamet:))

kızlar benim moralim çok bozuk kendimi toparlayamıyorum bebeğime birşey olur mu

Oh maşşallah çok sevindim,haberler gecikince hep kötüyü getiriyor insan aklına nedense...
nş.cmtsi ben de güzel haberler veririm size..

oh çok şükür bu demekki iyi alamet:))
inşallah ceylincim.. güzel haberlerini bekliyoruz cnm... miniğinin resmini görmeye hazırla kendini

ne oldu ?:44::44:
önemli değildir inşallah...

bu aralar çok sinirliyim, eşimle de aram iyi değil zaten yanımda değil biliyorsun. o yüzden hep gerginim, ağlıyorum. Annem de kızıyor.

bebeğini görmüşsün canım nasıl büyümüş mü? ben de haftaya gidicem inşallah yaşıyordur. ben çok kötü bir anneyim, onu koruyamıyorum

Son düzenleme:
cnm inan hamilelik duygusallığı yaşıyosun.. hepimizde var bu duygusal iniş çıkışlar... bunlar çok normal.. hormonlarımız değişiyor sonuçta.. eşinle aranın kötü olduğunu düşünmen de ayrı olmanızdan da kaynaklanıyor olabilir..lütfen bunların geçeceğine inan..içini ferah tut yavrunu düşün.. şu anda senin hislerini daha anlayamıyor.. kötü anne düşüncesinide hemen aklından siliyorsun tamammı...allah dermansız dert vermesin cnm her şey yoluna girer inan bana... sen dualarını eksik etme güven cnm..

sağol canım.......

kızlar benim moralim çok bozuk kendimi toparlayamıyorum bebeğime birşey olur mu

cnm eceminde dediği gibi duygusal dalgalanmalar yaşıyosun hepimiz bazen yaşıyoruz.
düşünme öyle lütfen sanki ne oldu da koruyamadın şimdi.
ben de geçen hafta herşeye sinirleniyodum bazen yine sinirleniyorum eşimin bazı hareketleri çok üstüme düşmesi filan gibi

ben telefonumu filan fırlattım, kapattım. üç gün önce onu telefonda bazı laflarımla üzdüm diye iki gündür beni aramıyor. tamam o da kötü bir yerde ama ben de burda yalnız ve hamileyim. beni düşünmüyorsa bebeğini merak eder de arar. sabah yine mesaj attım (ağır laflarla dolu) ve telefonumu kapattım. Annem sen böyle yaparsan o bebek düşer dedi. ben de şimdi kendimi suçluyorum.

annem o ne kı ben esımle pazar gunu bır kavga ettım daglara taslara sınırden 20 kg yatagı tek seferde tasıdım resmen sınır krızı gecırdım dedım dustu bu cocuk yada durdu kalbı ama meleklerımız bızı o kadar sevıyorlar kı bızı oyle cabuk bırakmazlar ama sunu unutma es sana her turlu kotulugu yapsa da o sabının hıc gunahı yok ben bunu salı gunu kalp atısını duydugumda anladım o senı bırakmaz her evlılıkte sorunlar olur takma kafanı desem de bos ama az takmaya calıs sen ıyı ol kı melegın de ıyı olsun canım uzme kendını

:93:aaah kızlar ah. canım annesinin yanında di mi o. inşallah ben de senin gibi duyarım ve daha da dikkat ederim sadece bebeğim için.

kuzum benım sen ve melegın ıyı olsun ben sana demıstım sen de goreceksın melegını dememısmıydım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…