2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar ben 1 yaşına kadar kullanması için minicik bir beşik istiyorum. öyle büyüklerden değil, sığacağı kadar. nasılsa ayaklanınca o beşikte tutamayız tehlikeli :) var mıdır böyle miniklerinden

canım ben oyle ufak bırsey almayı ıstemıyorum boyle ayarlı besıkler var en az 2 yada 3 yasına kadar kullanacagı bırsey almayı dusunuyorum ama gene de sen bılırsın en ıyısını melegın ıcın

Kesinlikle emzirme koltuğu hemde en pembesinden nede olsa kızda erkekte olsa annesi kullanicak onu :)

günaydın arkadaslar benim için de yarın büyük gün bebegimi görmeye gidecem yarın da olmaz artık...

Benimde çocuğum 10 martta dünyaya gelecekti ama nasip olmadı. Subkoryonik hematom teşhisinden 1,5 aydır yatıyordum çünkü sürekli kanamam oluyordu son ana kadar bebeğim çok iyiydi ta ki hematom büyüyüp keseyi patlatmış ve bebeğim ölmüş. Geçen hafta kürtaj oldum. Allah hepinize kucağınızda görmeyi nasip etsin inş. Hayırlı ve sağlıklı çocuklar versin.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun allah sabır versin
sana da birşey olabilirdi allah korusun

geçmiş olsun cnm,allah sağlık versin gerisi hep gelir zaten.

Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun şekerler.Bayram boyunca yazamadım size bakamadımda gelişmelerden uzak kaldım biraz umarım herkez iyidir bende geçen cumartesi gördüm bebişimi allaha şükür şimdilik iyi bi sorunu yok ense kalınlığı ve ikili testlerimde iyi çıktı 1 ay sonra 17. haftada 4 lü taramaya giricem bakalım neolacak allah heğimizin bebişlerine sağlık versin:)

kızlar limango kids e SEZE MOM hamile kıyafetleri gelmiş. çok güzel şeyler var ben alıyorum isterseniz siz de bakın

hanımlar merhabalar, ben başka topikteyim ama bir araştırma yapıyorum, yardımlarınızı ve cevaplarınızı esirgemeyin nolur. ben bügün hamileliğimin 13. haftasına girdim. 12 hafta bitti, ikli tarama testi yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum ama ben yaptırmak istemiyorum kesinlikle,, sizler yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız ? ya sonuçta bu test genelde herkese riskli diyor. birdahaki test 5 hafta sonra nerdeyse, riskli çıkarsa boşuna içim içimi yiyecek, hem zaten gerçekten Allah korusun bebeğim de sorun olsa da doğuracağım ben bunu, bu yüzden istemiyorum bu testi,3 lüyü yaptıracağım mutlaka, o gerçek sonucu verirmiş, rabbim hayırlısını versin hepimize. çok strsteyim kızlar, nasıl bir yol izlemeliyim sizce? aranızda benim gibi düşünen yok mu yaaaa:18:

Valla canım tabikide gene senin fikrin ama ben doktorun yolundan gidilmesinden yanayım kaldıki ikili test kesinlikle kötü sonuç vermiyor yni kötü bişey yoksa ben geçen hafta yaptırdım gayette normal ama ikili test denen şey çok önemli down sendromu ile alakalı bir test sorun olsa bide doğurscağım demişsin tabiki senin fikrin saygı dıyarım ama ülkemizde bu tüğr çocuklra hiç sahip çıkılmazken hem sana hem o hiç günahı olmayan yavruya yazık değilmi sen bakarsın o senin evladın ama sen onun başından gidince ne olacak büyüyünce herkez tarafından dışlanacak maalesef ülkemizde bu şekilde bence bütün testlerini yaptır korma herşey yolunda çıkacaktır merak etme sen içini ferah tıut herşey ferah olsun canım benim fikrim bu..

arkadaşlar bu ikili test aynı gün sonuçlanıyormu sanırım radyoloji bölümünden yapılıyor aynı gün doktordanda randevu almak gerekiyormu yoksa sonuçlandıktan sonramı doktorumuza gösteriyoruz

gece çok kötü baş ağrısıyla uyandım sanki kafam yerinden kopacak gibiydi ağrısından ağla ağla perişan oldum saatlerce geçmedi baş ağrısını geçirecek doğal bir yöntem bilen var mı acaba bu 2. ci oldu çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…