2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın hanımlar... bugün çoook güzel bir gün olsun bizim için
gözün aydın cnm.... rabbim hep böyle yavrularımızın iyi haberlerini almsyı nasip etsin bize..

kızlar limango kids e SEZE MOM hamile kıyafetleri gelmiş. çok güzel şeyler var ben alıyorum isterseniz siz de bakın
saol cnm haber verdiğin için...

cnm geçmiş olsun.. bende ölüyorum dünden beri baş ağrısından kafam kalkmıyor..ama benim sinüzitim var ve burnum akmadığı için ağrıyor.. o yüzden birazdan eczaneden denizsuyu spreyi alacağım.. burnum akınca geçiyor çünkü başağrım.. senin varmı sinüzitin?
birde okaliptus yağı ile başa yapılan masajında ii geldiğini biliyorum.. aktara yine bir danış istersen cnm..

arkadaşlar bu ikili test aynı gün sonuçlanıyormu sanırım radyoloji bölümünden yapılıyor aynı gün doktordanda randevu almak gerekiyormu yoksa sonuçlandıktan sonramı doktorumuza gösteriyoruz

Canım önce doktora gidiyorsun doktorun bebişin ense kalınlığını ölçüyor sonra bu ölçü ile birlikte aynı gün labaratuvara gidiyorsun kan veriyorsun 3 gün sonra falan sonuçlar çıkıyor labaratuvar benim doktoruma gönderiyor sonuçları doktorum beni arıyor sonucu sölüyor.İkili test bu şekilde

sanada çok geçmiş olsun canım demek sendede aynı sorun var sinüzit bende yok bildiğim kadarıyla ama benimde burunlar tıkalı hep acaba ondanmı oluyor randevumuda daha 2 hafta var erken olsa doktoruma sorardım zaten banada uzak gittiğim hastene doktora gidince sorarım artık ama şimdilik dediğin okaliptusu sorayım aktara çok teşekkür ederim cevap için :)

bugün ev toparlama günü biraz iyi hissediyorum çok şükür..herkes testlere başlamış benim doktorum izne ayrılmış başka birinden randevu aldık yarın gidicez..her şey yolundadır inşaallah...

çok teşekkürler bilgi için doktor bana sadece 1 ay sonra gel dedi 2liden bahsetmedi dosyamda 2li için radyoloji bölümünden randevu alın yazıyordu o zaman en baş doktora gidilecek :)

kızlar peki benim gibi bazen nefes almakta zorlanan var mı? kalbim zorlanıyor bazen

çok teşekkürler bilgi için doktor bana sadece 1 ay sonra gel dedi 2liden bahsetmedi dosyamda 2li için radyoloji bölümünden randevu alın yazıyordu o zaman en baş doktora gidilecek :)

Yani ben radyoloji kısmını bilmiyorum sadece ense kalınlık ölçüsüyle laboratuvara gidiyorsun diye biliyorum benim öyle oldu ama her doktor frklı tabi bu önemli bi test sen bunu sor bence doktoruna canım 11 ve 12. haftalarda yapılması gerekiyor bilgin olsun.

dr.ultrasonda ense kalınlığını ölçüyormuş diye duymuştum.benim bir arkadaşım ilkinde yaptırmış 2.bebekte yaptırmadı,ense kalınlığı iyimiş.
Valla göreceli bir konu kimi aldırırım diyor ama ben de kesinlikle allah'ın bize verdiği bu lütfu özellikle ben 5 sene beklemişim 2 kaybım olmuş,aldırmam diye düşünüyorum.
Testi de dr.umla zamanı gelince konuşucaz bakalım...

Bir de çok yakınım sırf ailesinde sorunlu çocuk var diye amniyosentez dahi yaptırdı,erkenden sancılar başladı hastanede yattı sancı kesici serumlar filan yedi.
sonuçta maşşallah turp gibi yavrusu var

sorcam canım biliyorum 11.ci haftaya çağırmıştı zaten o yüzden merak ettim yardımın için çok sağol :)

Bir de çok yakınım sırf ailesinde sorunlu çocuk var diye amniyosentez dahi yaptırdı,erkenden sancılar başladı hastanede yattı sancı kesici serumlar filan yedi.
sonuçta maşşallah turp gibi yavrusu var

benim yeğenim için de aynı şey dediler ensesi kalınmış falan.aldırmayı düşündüler çok şeyler yaşadılar.şimdi maşallah hiç bir sorunu yok turp gibi.bazen doktorlar da yanıltabiliyorlar..

yarın bize de ense kalınlıgına bakılacak dua edin de iyi cıksın nolur birbirimiz için yaptıgımız dua cabuk kabul olurmuş...

Canlarım keinlikle büyük konuşmayın benim bundan önceki bebeğimde damak dudak yarığı uyruk kemiklerinde kısalık ve gelişim griliği vardı 2 hafta geriden gliyordu bebeğim ve kurul karrı ile 5,5 aylıkken normal doğumla alındı. Ben 3 tane doktora gittim ama üçüde aynı şeylri söledilr her gittiğimde gözlerinin içine baktım hayır böle bişey yok demeleri için ama hiç biri öle demedi düşünebiliyomusunuz ben böle bi bebeği nasıl getirebilirim dünyaya dudak damak yaığı hadi etetiklerle halledilebilir bişey ki oda çok zor bi durum bebek 5 yaşına kadr konuşamıyor kulakları duymayabiliyor çok sayıda etetik ameliyat geöç,r,yor meme ememiyor keinlikle kaşıkla besliyosun ve boğulma ihtimali çok yüksek uyruk kemiği kısa olduğu için tek bacakta bir bacağı kı olacak koltuk değnekleri ile yürüyecek hayatı boyunca bunları duysanız siz neyaparsınız hemde 3 doktordan o yüzden büyük konuşmayın derim ben evet çok cı bi durum aylarca kendime gelemedim ama elden bişey gelmez allah şimdi birtane daha verdi tek emelim sağlıklı olması başka bişey değil o yüzden her teti yaptırıyorum amniosentez hariç gerekmedikçe ona bende karşıyım.

benim yeğenim için de aynı şey dediler ensesi kalınmış falan.aldırmayı düşündüler çok şeyler yaşadılar.şimdi maşallah hiç bir sorunu yok turp gibi.bazen doktorlar da yanıltabiliyorlar..

aynen, benim kuzenim ve yeğenim için de bir ton genetik hastalık ve problem riski yüksek demişlerdi. Iki yengem ve aileleri de çok zor günler yaşamışlardı, bunları duyunca. Ama ikisi de maaşallah hem çok tatlı hem de çok akıllılar...şimdi bana da çevremdeki herkes bence yaptırma diyor..

aynen, benim kuzenim ve yeğenim için de bir ton genetik hastalık ve problem riski yüksek demişlerdi. Iki yengem ve aileleri de çok zor günler yaşamışlardı, bunları duyunca. Ama ikisi de maaşallah hem çok tatlı hem de çok akıllılar...şimdi bana da çevremdeki herkes bence yaptırma diyor..

yok cnm büyük konuşmuyorum zaten Allah korusun o kararı vermesi çok zor.sana da büyük geçmiş olsun Allah'ım inş.tekrarını yaşatmaz...
ama anladığım kadarıyla ikili test sadece down sendromu için diğer senin yaşadıkların detaylıda filan belli olmuştu di mi?

Evet benim ozamanda ikili testimde hiç bişey çıkmamıştı zaten o down sendromu için benimkiler 4 lü tarama testinde çıktı mesela onu mutlaka yaptırın 4 boyutlu inceliyorlar herşeyini bebeğin iç organlarına bile bakıyolar onlar kan testi ile falan anlaşılmıyor ben 17. haftada giricem 4 lü taramaya benim diğer bbeğimin rahatsızlıkları 4 lü taramada çıktı.Yani benim başıma geldiği için ben çok pimpirikliyim şuan doktorumun dediği her testi yaptırıyorum zaten bu testler bana ve bebeğime zarar verici değil kan alıyorlar yada ekrndan bakıyorlar amniosentez gibi değil yani allah kimsenin başına vermein allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın

kızlar benim mide bulantılarım sadece sabahları az olurdu birşeyler yerdim hemen geçerdi. son birkaç gündür o da yoktu ama bugun gün boyunca aralıklarla mide bulantısı yaşıyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…