2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kizlar bugun is cikisini zor ettim. Cok karnim acikti butun gun yememe ramen hep midem kaziniyo gibi hissettimm bulantimi kazintimi anlamadim .gozlerimi acamadim resmen simdi biseyler hazirlayip yedimde biraz kendime geldim.calisinca cok zor olyor kizlar evde olanlar cok sansli bu konuda isten ciktigimda cok acikmis oluyorum evde her zaman da yemek olmuyo geldigim gibi yemeye zor yani

evet arkadaşım sana katılıyorum evde olanlar çok şanslı bende aynı durumdayım eve gelir gelmez hemen yemek yiyorum işte de ne kadar da boş durmasamda cok çabuk acıkıyorum

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...

evet aynen katılıyorum ısten eve gelene kadar dusunuyorum ne yemek yapacagım dıye eve gelınce hemen yemek yapmaya koyuluyorum artık eskısı gıbı de zahmetlı yemekler yapamıyorum besleyıcı ve kolay olanlara kacıyorum ah calısmak kotu ya bu yonden

canım ya cok gecmıs olsun ama sımdı ıyısın degıl mı bebıs de ıyı bazen hamılelıklerde oluyor mıde bulantısı bunlarda gececek tatlım sen kendıne ve bebıse ıyı bak

Cok gecmis olsun cnm yat dinlen bol bol iste bazilarimiz cok agir geciriyo malesef insallah en yakin zamanda hafifler he birde bebegim beslenemiyecek diye dusunup yeme konusunda kendini zorlama canin ne zaman istiyorsa o zamn onu ye herhalukarda bebislerimiz bizden besleniyo :)

canım ya cok gecmıs olsun ama sımdı ıyısın degıl mı bebıs de ıyı bazen hamılelıklerde oluyor mıde bulantısı bunlarda gececek tatlım sen kendıne ve bebıse ıyı bak

ÇOK SAĞOLUN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMDE BENDE ŞİMDİ İYİYİZ AMA VİTAMİN İLAÇLARIMI KULLANAMIYORUM BULANTI YÜZÜNDEN BENİ TEK KORKUTAN O OLUYOR İNŞALLAH ZOR GÜNLER GERİDE KALACAK.

Merhaba kızlar,
bende mart annesi olucaktım hatırlayan olmuştur belki ama bebişimizi dün kaybettik malesef sancı ve kanamayla hastaneye gittim düşük yaptım.kürtaja alındım.çok zor ve üzücü 2 ayda olsa insan çabuk alışıyor.rabbim sizlerin bebeklerinizi korusun.herşey yolunda gitsin ve herkez sağlıkla alsın bebeşini kucağına.banada dua edin rabbim hayırlısını versin...

başın sağolsun allah sabırlar versin... inş en yakın zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde bu duyguyu gene yaşar ve kucağına almayı nasip eder rabbim... allah yardımcın olsun...

Canim gecmis olsun Allah sabir versin insallah tez zamanda saglikla tekrar hamile kalirsin

cnm çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce toparlarsın kendini...

kızlar benim mide bulantılarım sadece sabahları az olurdu birşeyler yerdim hemen geçerdi. son birkaç gündür o da yoktu ama bugun gün boyunca aralıklarla mide bulantısı yaşıyorum. :44:
bazen 11.haftadan sonra bulantıları olanı duymuştum cnm.
çok geçmiş olsun
cnm çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor bişey..alışıyor tabi insan
inş.Rabbim sağlıkla tekrar bir evlat nasip eder.

kızlar benim songünlerdeki en büyük şikayetim kalçalarımın,kuyruk sokumu yerinin ağrıması..bele ve sırtada vuruyor.
yarın dr.a gidince sorucam inş.bir çözümü vardır.

kızlar benim songünlerdeki en büyük şikayetim kalçalarımın,kuyruk sokumu yerinin ağrıması..bele ve sırtada vuruyor.
yarın dr.a gidince sorucam inş.bir çözümü vardır.
ayy evet cnm yaaa sor bakalım.. bende 4 gündür kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum çok fena.. doktorum normal dedi geçti.. belki seninki bişi söyler...

Kızlar günaydın hepinize umarım iyisinizdir herşey yolundadır ya ben bu burun tıkanmasından çok sıkıldım artık geceleri hiç uyuyamıyorum meret gece başlıyor bide. Dün akşam hiç abartmıyorum 10 kere falan uyanmışımdır nefe alamıyorum birde hapşuruk yapıyor tıkanınca hapşurunca bazen karnım çok acıyor allahım deli olucam bi çözüm bilen varmı aranızda doktorum okyanus suyu verebilirim ilaç olmaz dedi ama bi işe yaramadı okyanus suyu okdar uykusuzum ki şuan ve para işi ile uğraşıyorum allah korusun bi açık veririm diye korkuyorum

ben de sabahları tıkanmış burunla uyanıyorum cnm çok kötü bişi evet..ama şükürki uykumu bölmüyor geceleri.
Saçlarım ıslak çıkmıştım bir sabah arabada cam açık olunca çarptı sonra böyle oldum.
Hamiş olmasak buğuseptil diye bir ilaç var gerçi sormak lazım dr.a kullanılabilir belki..

sendeki sorunların aynısı bendede var geceleri bende cok uyanıyorum. doktora gıdınce soylıcem . benmde karnım acıyo tek degılsın :)

ayrıca cınsıyetı ogrenen varmı ???

Evet canım o çok iyi geliyor ama ben onu sordum olmaz dedi bana..
Acaba diyorum klimlardamı yapıyor çünki izmir feci sıcak klimız yatılmıyor belkide o yapıyordur şu havalar bi serinlein bakalım durum ne olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…