yarın bize de ense kalınlıgına bakılacak dua edin de iyi cıksın nolur birbirimiz için yaptıgımız dua cabuk kabul olurmuş...
Kizlar bugun is cikisini zor ettim. Cok karnim acikti butun gun yememe ramen hep midem kaziniyo gibi hissettimm bulantimi kazintimi anlamadim .gozlerimi acamadim resmen simdi biseyler hazirlayip yedimde biraz kendime geldim.calisinca cok zor olyor kizlar evde olanlar cok sansli bu konuda isten ciktigimda cok acikmis oluyorum evde her zaman da yemek olmuyo geldigim gibi yemeye zor yani
Kizlar bugun is cikisini zor ettim. Cok karnim acikti butun gun yememe ramen hep midem kaziniyo gibi hissettimm bulantimi kazintimi anlamadim .gozlerimi acamadim resmen simdi biseyler hazirlayip yedimde biraz kendime geldim.calisinca cok zor olyor kizlar evde olanlar cok sansli bu konuda isten ciktigimda cok acikmis oluyorum evde her zaman da yemek olmuyo geldigim gibi yemeye zor yani
Kızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...
Kızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...
Cok gecmis olsun cnm yat dinlen bol bol iste bazilarimiz cok agir geciriyo malesef insallah en yakin zamanda hafifler he birde bebegim beslenemiyecek diye dusunup yeme konusunda kendini zorlama canin ne zaman istiyorsa o zamn onu ye herhalukarda bebislerimiz bizden besleniyo :)
Merhaba kızlar,
bende mart annesi olucaktım hatırlayan olmuştur belki ama bebişimizi dün kaybettik malesef sancı ve kanamayla hastaneye gittim düşük yaptım.kürtaja alındım.çok zor ve üzücü 2 ayda olsa insan çabuk alışıyor.rabbim sizlerin bebeklerinizi korusun.herşey yolunda gitsin ve herkez sağlıkla alsın bebeşini kucağına.banada dua edin rabbim hayırlısını versin...
Merhaba kızlar,
bende mart annesi olucaktım hatırlayan olmuştur belki ama bebişimizi dün kaybettik malesef sancı ve kanamayla hastaneye gittim düşük yaptım.kürtaja alındım.çok zor ve üzücü 2 ayda olsa insan çabuk alışıyor.rabbim sizlerin bebeklerinizi korusun.herşey yolunda gitsin ve herkez sağlıkla alsın bebeşini kucağına.banada dua edin rabbim hayırlısını versin...
cnm çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce toparlarsın kendini...Kızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...
bazen 11.haftadan sonra bulantıları olanı duymuştum cnm.kızlar benim mide bulantılarım sadece sabahları az olurdu birşeyler yerdim hemen geçerdi. son birkaç gündür o da yoktu ama bugun gün boyunca aralıklarla mide bulantısı yaşıyorum. :44:
çok geçmiş olsunKızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...
cnm çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor bişey..alışıyor tabi insanMerhaba kızlar,
ayy evet cnm yaaa sor bakalım.. bende 4 gündür kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum çok fena.. doktorum normal dedi geçti.. belki seninki bişi söyler...kızlar benim songünlerdeki en büyük şikayetim kalçalarımın,kuyruk sokumu yerinin ağrıması..bele ve sırtada vuruyor.
yarın dr.a gidince sorucam inş.bir çözümü vardır.
kızlar günaydın hepinize umarım iyisinizdir herşey yolundadır ya ben bu burun tıkanmasından çok sıkıldım artık geceleri hiç uyuyamıyorum meret gece başlıyor bide. Dün akşam hiç abartmıyorum 10 kere falan uyanmışımdır nefe alamıyorum birde hapşuruk yapıyor tıkanınca hapşurunca bazen karnım çok acıyor allahım deli olucam bi çözüm bilen varmı aranızda doktorum okyanus suyu verebilirim ilaç olmaz dedi ama bi işe yaramadı okyanus suyu okdar uykusuzum ki şuan ve para işi ile uğraşıyorum allah korusun bi açık veririm diye korkuyorum
Kızlar günaydın hepinize umarım iyisinizdir herşey yolundadır ya ben bu burun tıkanmasından çok sıkıldım artık geceleri hiç uyuyamıyorum meret gece başlıyor bide. Dün akşam hiç abartmıyorum 10 kere falan uyanmışımdır nefe alamıyorum birde hapşuruk yapıyor tıkanınca hapşurunca bazen karnım çok acıyor allahım deli olucam bi çözüm bilen varmı aranızda doktorum okyanus suyu verebilirim ilaç olmaz dedi ama bi işe yaramadı okyanus suyu okdar uykusuzum ki şuan ve para işi ile uğraşıyorum allah korusun bi açık veririm diye korkuyorum
Evet canım o çok iyi geliyor ama ben onu sordum olmaz dedi bana..ben de sabahları tıkanmış burunla uyanıyorum cnm çok kötü bişi evet..ama şükürki uykumu bölmüyor geceleri.
Saçlarım ıslak çıkmıştım bir sabah arabada cam açık olunca çarptı sonra böyle oldum.
Hamiş olmasak buğuseptil diye bir ilaç var gerçi sormak lazım dr.a kullanılabilir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?