sendeki sorunların aynısı bendede var geceleri bende cok uyanıyorum. doktora gıdınce soylıcem . benmde karnım acıyo tek degılsın :)
ayrıca cınsıyetı ogrenen varmı ???
geçmiş olsun canım.. benimde burun tıkanması şikayetim var.. bu yüzden baş ağrısı çektim 3 gün.. sinüzit olduğu için.. benim kbb dr umun yıllar önceki tavsiyesini hala yaparım burnum tıkanınca.. dün yaptım hatta burnum açıldı. yarım çay bardağı kaynamış suya tuz ekliyorum. iyice çözülene kadar karıştırıyorum. ılıyınca damlalıkla burnuma damlatıyorum.. gün içinde istediğin kadar yapabiliyorsun zararı yok.. tuz biraz genizini yakabilir.. ama kaktığımda burnum akmaya başlıyor.. bu benim yöntemim tabi.. ayrıca deniz suyuda kullanıyorum. o da ii geliyor.Kızlar günaydın hepinize umarım iyisinizdir herşey yolundadır ya ben bu burun tıkanmasından çok sıkıldım artık geceleri hiç uyuyamıyorum meret gece başlıyor bide. Dün akşam hiç abartmıyorum 10 kere falan uyanmışımdır nefe alamıyorum birde hapşuruk yapıyor tıkanınca hapşurunca bazen karnım çok acıyor allahım deli olucam bi çözüm bilen varmı aranızda doktorum okyanus suyu verebilirim ilaç olmaz dedi ama bi işe yaramadı okyanus suyu okdar uykusuzum ki şuan ve para işi ile uğraşıyorum allah korusun bi açık veririm diye korkuyorum
Kızlar merhabalar bayram dönüşü hiç iyi haberlerle dönemedim aranıza bayramın 3. Gününde aşırı derece istifra etmekten hastaneye kaldırıldım 3 tane serum bağladılar. Idrar yollarımı ve midemi aşırı derecede üşütmüşüm hiç halim yoktu kıpırdayamıyordum yerimden halende peynir ve ekmek dışında bişey yiyince istifra ediyorum...
BENCE DE ONDAN OLMALI..Evet canım o çok iyi geliyor ama ben onu sordum olmaz dedi bana..
Acaba diyorum klimlardamı yapıyor çünki izmir feci sıcak klimız yatılmıyor belkide o yapıyordur şu havalar bi serinlein bakalım durum ne olacak:)
Benim de:)çin takvimine baktınız mı kızlar %100 inanmasakta en fazla 1 ay sonra hepimiz öğrenmiş oluruz, bakalım tutacak mı?
Benim erkek diyor
Eki Görüntüle 495141
Hamile kaldığın ayla yaşına bakıyosun.selam kızlar doktora gittik bugün.her şey yolunda çok şükür.elleri kolları bıcır bıcır kıpraşıyo:) ikili test için kan aldılar 4-5 güne çıkarmış..erkek gibi duruyor dedi ama kesin bişey demedi henüz.bu çin takvimine nasıl bakıyoruz ben anlamadım bu arada??
kızlar benim songünlerdeki en büyük şikayetim kalçalarımın,kuyruk sokumu yerinin ağrıması..bele ve sırtada vuruyor.
yarın dr.a gidince sorucam inş.bir çözümü vardır.
ECEM nasılsın bugün?
geçmiş olsun canım.. benimde burun tıkanması şikayetim var.. bu yüzden baş ağrısı çektim 3 gün.. sinüzit olduğu için.. benim kbb dr umun yıllar önceki tavsiyesini hala yaparım burnum tıkanınca.. dün yaptım hatta burnum açıldı. yarım çay bardağı kaynamış suya tuz ekliyorum. iyice çözülene kadar karıştırıyorum. ılıyınca damlalıkla burnuma damlatıyorum.. gün içinde istediğin kadar yapabiliyorsun zararı yok.. tuz biraz genizini yakabilir.. ama kaktığımda burnum akmaya başlıyor.. bu benim yöntemim tabi.. ayrıca deniz suyuda kullanıyorum. o da ii geliyor.
BENCE DE ONDAN OLMALI..
Benim de:)
Hamile kaldığın ayla yaşına bakıyosun.
mesela benim sat 11-06 idi,15gün sonrası 26-06 ya geliyor muhtemel yumurtlamam heralde haziranda hamiş kalmışımdır.
erkek çıktı benimki
Kızlar bide cinsiyet takvimi yapalım yani ben çok anlamıyorum böle forum açmaktan flan ondan sölüyorum hepimizin bebişlerinin ciniyeti belli olduğunda biri tablo oluştursun oraya yazalım ciniytlri bakalım kızlar mı erkekler mi çoğunlukta nasıl iyi olmazmı??
selam kızlar doktora gittik bugün.her şey yolunda çok şükür.elleri kolları bıcır bıcır kıpraşıyo:) ikili test için kan aldılar 4-5 güne çıkarmış..erkek gibi duruyor dedi ama kesin bişey demedi henüz.bu çin takvimine nasıl bakıyoruz ben anlamadım bu arada??
iiyim çok şükür sen?
dün verdiğin siteden bende aldım hemen 3 parça
ya ben yaş olayını ayarlıyamıyorum mesela ben eylül 83 doğumluyum 28 mi oluyorum yoksa 29 mu:) döllenme haziranda olmuş ozaman 28 yaşa bakıcam hrhalde dimi?:44:
aramızda cinsiyeti ilk öğrenen arkadaş olduğunda ben açıyım o konuyu ve ilk başa oluşturayım tabloyu. çok güzel olur.
kilolarımızı da http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...ik-hamilesiniz-kac-kilo-aldiniz-verdiniz.html
burda yazalım. bakalım gidişimiz nasılhem birbirimizle karşılaştırma da yapabiliriz.
çünkü önemli olan kaç kilo ile hamile kaldığımız değil sonuçta hepimizin boyları farklı önemli olan kaçıncı haftada kaç kilo aldığımız
BEN SENEYE GÖRE BAKTIM BEN NİSAN 84 DOĞUMLUYUM YANİ YAŞIM 28...SEN 29 YAŞINDASIN CNMya ben yaş olayını ayarlıyamıyorum mesela ben eylül 83 doğumluyum 28 mi oluyorum yoksa 29 mu:) döllenme haziranda olmuş ozaman 28 yaşa bakıcam hrhalde dimi?:44:
gözün aydın canım, maşallah. bu ikili test için kan aldıklarında aç mı olman gerekiyor canım. çin takviminde yaşınızı doğru hesaplamanız çok önemli kızlar. ben bütün aileye baktım bizimkiler hep tuttu. Tabi Allah bilir ama işte eğlence olsun :) mesela ben kasım 82 doğuluyum 29 yaşını doldurdum 30umdan gün aldım. takvime 30a bakıyorum.
sağol canım ben de bugun daha iyiyim. aaa aldığına sevindim uygun di mi fiyatlar. inşallah elimize geçtiğinde de beğeniriz
Evet süper olur bu kilo konusuda çok güzel kim ne almış bilmiş oluruz:)
Ayy ben çok cahilim bu int.konularındabiz şimdi senin açtığın bu kaç kilo aldınız konusuna nerden giricez şimdi link tıklıyoruz giriyoruz ilerki ayfalarda nasıl giricez anlatabildimmi drdimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?