2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
sendeki sorunların aynısı bendede var geceleri bende cok uyanıyorum. doktora gıdınce soylıcem . benmde karnım acıyo tek degılsın :)

ayrıca cınsıyetı ogrenen varmı ???

Ayy çok korkuyorum öle olunca hapşuruncada korkuyorum yazık meleğim içerde hopluyordur
Bzen arka arkaya 4 kere falan hapşuruyorum bbiş anne yeter artık bi rahat bırak diyordur kesin
Benim doktorum erkek gibi duruyor dedi ama 2 hafta sonra belli olacak kein bi şekilde..

çin takvimine baktınız mı kızlar %100 inanmasakta en fazla 1 ay sonra hepimiz öğrenmiş oluruz, bakalım tutacak mı?

Benim erkek diyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.. benimde burun tıkanması şikayetim var.. bu yüzden baş ağrısı çektim 3 gün.. sinüzit olduğu için.. benim kbb dr umun yıllar önceki tavsiyesini hala yaparım burnum tıkanınca.. dün yaptım hatta burnum açıldı. yarım çay bardağı kaynamış suya tuz ekliyorum. iyice çözülene kadar karıştırıyorum. ılıyınca damlalıkla burnuma damlatıyorum.. gün içinde istediğin kadar yapabiliyorsun zararı yok.. tuz biraz genizini yakabilir.. ama kaktığımda burnum akmaya başlıyor.. bu benim yöntemim tabi.. ayrıca deniz suyuda kullanıyorum. o da ii geliyor.

geçmiş olsun cnm,
bebek iyidir inşallah

selam kızlar doktora gittik bugün.her şey yolunda çok şükür.elleri kolları bıcır bıcır kıpraşıyo:) ikili test için kan aldılar 4-5 güne çıkarmış..erkek gibi duruyor dedi ama kesin bişey demedi henüz.bu çin takvimine nasıl bakıyoruz ben anlamadım bu arada??

BENCE DE ONDAN OLMALI..
çin takvimine baktınız mı kızlar %100 inanmasakta en fazla 1 ay sonra hepimiz öğrenmiş oluruz, bakalım tutacak mı?

Benim erkek diyor
Eki Görüntüle 495141
Benim de:)
Hamile kaldığın ayla yaşına bakıyosun.
mesela benim sat 11-06 idi,15gün sonrası 26-06 ya geliyor muhtemel yumurtlamam heralde haziranda hamiş kalmışımdır.
erkek çıktı benimki

kızlar benim songünlerdeki en büyük şikayetim kalçalarımın,kuyruk sokumu yerinin ağrıması..bele ve sırtada vuruyor.
yarın dr.a gidince sorucam inş.bir çözümü vardır.

bende böyle şeyler olmadı daha.
belkide evdeyim hep yatıyorum ya :)))
oturmadığım için kuyruk sokumum acıyamıyoo :)))

Canım çok teşekkür ederim akşam hemen deneyeceğim bu okyanu suyu hiç genzimi falan yakmıyor..Aslında en iyisi denşize girip bütün suyu burnundan çekmek

ya ben yaş olayını ayarlıyamıyorum mesela ben eylül 83 doğumluyum 28 mi oluyorum yoksa 29 mu:) döllenme haziranda olmuş ozaman 28 yaşa bakıcam hrhalde dimi?:44:

Kızlar bide cinsiyet takvimi yapalım yani ben çok anlamıyorum böle forum açmaktan flan ondan sölüyorum hepimizin bebişlerinin ciniyeti belli olduğunda biri tablo oluştursun oraya yazalım ciniytlri bakalım kızlar mı erkekler mi çoğunlukta nasıl iyi olmazmı??

aa super olur. ben yapabilirim

gözün aydın canım, maşallah. bu ikili test için kan aldıklarında aç mı olman gerekiyor canım. çin takviminde yaşınızı doğru hesaplamanız çok önemli kızlar. ben bütün aileye baktım bizimkiler hep tuttu. Tabi Allah bilir ama işte eğlence olsun :) mesela ben kasım 82 doğuluyum 29 yaşını doldurdum 30umdan gün aldım. takvime 30a bakıyorum.

iiyim çok şükür sen?
dün verdiğin siteden bende aldım hemen 3 parça

sağol canım ben de bugun daha iyiyim. aaa aldığına sevindim uygun di mi fiyatlar. inşallah elimize geçtiğinde de beğeniriz

aramızda cinsiyeti ilk öğrenen arkadaş olduğunda ben açıyım o konuyu ve ilk başa oluşturayım tabloyu. çok güzel olur.

kilolarımızı da http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...ik-hamilesiniz-kac-kilo-aldiniz-verdiniz.html

burda yazalım. bakalım gidişimiz nasıl hem birbirimizle karşılaştırma da yapabiliriz.
çünkü önemli olan kaç kilo ile hamile kaldığımız değil sonuçta hepimizin boyları farklı önemli olan kaçıncı haftada kaç kilo aldığımız

ya ben yaş olayını ayarlıyamıyorum mesela ben eylül 83 doğumluyum 28 mi oluyorum yoksa 29 mu:) döllenme haziranda olmuş ozaman 28 yaşa bakıcam hrhalde dimi?:44:

29a bakacaksın canım. sen 28i doldurmuşsun 29dan gün almışsın. 29 / hazirana bak

Evet süper olur bu kilo konusuda çok güzel kim ne almış bilmiş oluruz:)
Ayy ben çok cahilim bu int.konularında biz şimdi senin açtığın bu kaç kilo aldınız konusuna nerden giricez şimdi link tıklıyoruz giriyoruz ilerki ayfalarda nasıl giricez anlatabildimmi drdimi bilmiyorum

BEN SENEYE GÖRE BAKTIM BEN NİSAN 84 DOĞUMLUYUM YANİ YAŞIM 28...SEN 29 YAŞINDASIN CNM

evet cnm sen 30 yaşındasın,iyi olmana sevindim bak gördünmü geçiş bunlarrr

linke tıkla canım sonra cevap yaz a tıkla... istersen konunun yerinin de yazayım.

aşağıdaki sıraya göre sayfaları takip ederek de ulaşabilirsin
Ana Sayfa / Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı / Anneler Kulübü / Mart Anneleri / 2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

gerçi orda bir arkadaş ben açmıştım böyle bir konu diye benim konuyu kapattırmaya çalışıyor ama onunki kaç kilo ile hamile kaldık... benimki farklı, neyse katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…