2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
evet cnm sen 30 yaşındasın,iyi olmana sevindim bak gördünmü geçiş bunlarrr
bugun eşimle konuştum telefonda sanırım ondan iyiyim. kaç gündür beni aramıyordu, aramız biraz bozuktu... gerçi konuşurken ağlamamak için kendimi zor tutsam da sesini duymak iyi geliyor. Allah ona ve bütün askerlerimize yardım etsin.

kızlar hamileliğinz nasıl geçiyor benim mide bulantım ve kusmalarım aşırı derecede başladı şu 2 haftada...

benim de şimdiye kadar sadece sabah olurdu kahvaltı yapınca geçerdi. dünden beri geçmiyor. ara ara gün boyunca geliyor. yoksa bizim bundan sonra mı olacak bulantılarımız

amin cnm aminn.
ya haber izleme benden sana tavsiye,çünkü bugünlerde sütü bozuklar gene coştu
Allah sağsalim kavuştursun sizi
Aralık'ta terhismi yoksa eşin sürekli asker mi?
biliyomusun bu kayıplardan sonra dün akşam eşimle konuştuk askerlik mesleği olanlar hiç evlenmesin veya da arkasında nişanlı birini filan bırakmasın dedim...

benim de şimdiye kadar sadece sabah olurdu kahvaltı yapınca geçerdi. dünden beri geçmiyor. ara ara gün boyunca geliyor. yoksa bizim bundan sonra mı olacak bulantılarımız

benimde öyleydi sadece sabahları şimdi gece gündüz bişey yesem de dinmiyor bulantı için hap da kullanıyorum ama bi faydası yok inş doğuma kadar böyle devam etmez...

evet Türkiye'de her gün üzücü bir olay. Haber izlemiyorum. Benim iyi mi kötü mü bilemiyorum ama eşim Türkiyede değil. Geçici görevle gitti. Canım benim eşimin mesleği asker... Kader canım ya....

benimde öyleydi sadece sabahları şimdi gece gündüz bişey yesem de dinmiyor bulantı için hap da kullanıyorum ama bi faydası yok inş doğuma kadar böyle devam etmez...
senin rahatsız edici boyutta sanırım canım ya, üzüldüm. ilaç doktor mu verdi. Sarı leblebi iyi gelmişti bana. Geçen bir oturuşta inanılmaz çok yemişim bir baktım kabın dibi görünüyor

senin rahatsız edici boyutta sanırım canım ya, üzüldüm. ilaç doktor mu verdi. Sarı leblebi iyi gelmişti bana. Geçen bir oturuşta inanılmaz çok yemişim bir baktım kabın dibi görünüyor

demek ki öyle evet doktor verdi ilacı sarı leblebiyi bende bi deneyim çubuk ve şeker yemekten gına geldi artık bana... eşin askermiş allah yardımcın olsun sabırlar versin...

eylul canım sen 13. haftadasın 14.haftada cinsiyet beli olacak mı doktor ne diyor? ilk listemizi seninle açalım

yok canım açlık tokluk sormadılar hiç..

eylul canım sen 13. haftadasın 14.haftada cinsiyet beli olacak mı doktor ne diyor? ilk listemizi seninle açalım

Canım ben geçen hafta gittiğimde doktorum bana erkek gibi duruyor dedi ama kesin değil yanıladabilirim dedi birdahaki kontrolünde keain belli olur dedi birdaki kontrol de 2 hafta sonra 15.hafta olacak 16 ya giricem ozaman kein olacak ama şimdilik erkek gibi gözüküyor. Tamam açabilirsin canım bi değişiklik olura değiştiririz artık neyapalım

ay ben galiba şuanda aşeriyorum
nerdense burnuma bi kurabiye kokusu geldi ay anlatamam deliriyom şuan sanki kurabiye için
eve kadar nasıl dayancam

o zaman 2 hafta daha bekleyelim canım hem listemiz kabarır...

yaa evet fiyatlar çok uygundu.. inşallah iyidir ürünler..
cnm ii olmana ve eşinle aranın düzelmesine çok sevindim.. arada uzak mesafeler olunca insanlar streslerini birbirlerine daha çok yansıtabiliyorlar.. eşim askerdeyken bizde çok tartışırdık ordan biliyorum..
rabbim tüm askerlerimizi korusun..

kızlaaaarr şimdi kontrolden geldimm.. kıpırdamıyodu bizim ufaklık , bugün de hiç yerinde durmadı yaa çok güzeldi:))))))))) çok heyecanlandım

kızlaaaarr şimdi kontrolden geldimm.. kıpırdamıyodu bizim ufaklık , bugün de hiç yerinde durmadı yaa çok güzeldi:))))))))) çok heyecanlandım

çok güzel bi his olsa gerek.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu günün güzel haberi olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…