2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ya bugun bende gittim dr 0.6 mm dedi galiba yanlış anlamadıysam :44: cok ıyı dedi seninki kac cıktı canım

banaa 2,3 mm dedi canım endişelendim tekrar takrar sordum sorun yok herşey yolunda dedi zaten sadece ense kalınlığı ile anlaşılmazmış asıl önemli olan kan değerleriymiş. yanlız benim miniğim bugün istediğimiz gibi durmadı dizlerinin üstünde duruyordu popoyuda dıkmış:)

evet önemli olan kan degeri canım ben yaptırmadım ikili test sadece ense kalınlıgına baktı...ayy canım benim ya allahım sen esirge yaramazları

Benim 1 mm çıktı canım tedirgin olma ense kalınlığı 4mm. e çok yaklaşırsa problem 2.3 normal doktorun dediği gibi 3,5 yada 4 olura biraz tehlike merak tme bebişin gayet sağlıklıdır hep öle dvam eder inşallah hepimizin ki tabiii

Kızlar günaydın
bugün 13,30 da kontroldeyim.
hem heyecan hem korku hepsi bir arada
gece rüyamda hep hastanedeydim bir göz için bir gebelik için randevu saati yarıştırıyorum kendimde...
inş.bebeğim iyidir ve minik kalbi atıyodur...
benim evde pc olmadığından ancak pztsi size dönerim.
inş...

inş güzel haberlerini bekliyoruz... o küçük kalbinin aattığını görünce korku falan kalmaz merak etme..

kimse yok mu heyecanımı paylaşacak
az sonra çıkyıorummmm
güzel haberlerle gelirsin inşallah ceylincim... evet bu kontroller çok heyecanlı oluyor gerçekten...miniğin iyidir inşallah cnm merak etme..

selam kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır ben bıraz sınırlı olmanın dısında ıyıyım sanırım hem sınır hem de su tasınma stresı bırlesınce cıfte kavrulmus lokum gıbı oluyoruz bırazdan ıse gıdecegım umarım bugun cabuk gecer cunku cok ısteksızım ıse gıtmek ıcın

kıyamam sanaaaaa....
kendini hiç bir şey için üzmüyorsun tamammı... bebeğin her şeyden daha önemli onu düşün boşwer herşeyi
yaa benimde içimde bir alışveriş yapma isteği var.. durduramıyorum kendimi.. daha erken ama ne bileyim...
heee bide sabahtan beri velilerimin aramaları.. o da ayrı mevzu

ah gelde sen uzulmemeyı bana sor bılmıyorum ya seytan dıyor kı hıc bırsey alma su evden kıyafet bıle cık gıt nefret edıyorum su tasınma ısınden

ah gelde sen uzulmemeyı bana sor bılmıyorum ya seytan dıyor kı hıc bırsey alma su evden kıyafet bıle cık gıt nefret edıyorum su tasınma ısınden
hamileyken hele hiç çekilmez gerçekten.. bide yardımcın olmamasıda kötü tabi... az kaldı cnm yaa..haftaasonundan sonra rahatsın inşallah.. allah yardımcın olsun cnm.. yeni evinde çok mutlu olacağını, bebeğini o evde büyüteceğini düşün.. iş yerinden izin alma şansın yokmu hiç....

ben ev tasıyacagım ya o hafta grup gelıyor 90 kısı hayatta ızın vermez sadece saatlerde oynama yapar o da belkı vallahı ben bu gıdısle o eve gecsem de 2 ayda yerlesırım kımse yok kı bızım adam hayatta anlamaz o ıslerden evde kendını kaybetse 10 gunde bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…