2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar bende dün kontrole gittim bebişim çok hareketliydi sırtüstü yatıyodu biz ultrasonla bakınca hemen arkasını döndü.. çok nazlı kız olacak galiba :)) doktorum 1 ay sonra belki cinsiyeti belli olur dedi ( ama çok iyi çok şükür.. ense kalınlığını örçtü ve kan verdim.. kan sonucum haftaya cumartesi çıkacak ( heyecanla sonuçlarını bekliyorum..
Allah hepimizin miniklerini korusun inş...

yaaa yerleşme konusunda acele etme zaten.. yavaş yavaş yap.. hemen yerleşeyim diye düşünme sakın..

Akadaşlar bugün kontrole gittim dr izinde olduğu için başka bir hastaneye gittim dr oldukça ilgiliydi.Bebeğimi gördüm gayet sağlıklı dedi 42 gr mış netten baktığıma göre biraz fazla normal değerlere göre.Adet tarihine göre 10+3 olması gerekirken 10+6 çıktı.Kan ve idrar tahlillerim yapıldı.Kan değerlerim çok iyi çıktı ama idrarda Nitrit pozitif kültür istedi daha almadım sonucu.Moralim bozuldu biraz enfeksiyon var sanırım denize girdim yakın zamanda ondan mı bilmiyorum.Umarım ciddi bişey yoktur.Salı günü ikili test için çağırdı.Diğer testlerimin sonucunu alıcam. keçi boynuzu petmezi tavsiye etti demir için. Bu arada cinsiyetini sordum Erkek soru işareti dedi :) Kesin bişey söyleyemem yine de dedi.Kendi dr fazla ilgili değil gibi devam konusunda kararsızım.Ona ilk gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapmamıştı mesela.İkili testimi de bugün gittiğim dr yapıcak.Fikir verirseniz sevinirim.Hepinize sağlıklı,mutlu günler...

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim benim henuz bulantim olmadi bu sabah iyiyim yani.simda kahvalti hazirliyorum kendime pekte bisey istemiyo cnm istahsizim normalde de hic tika basa doyurmam karnimi ama degisir diyolar dun temizlik yaptim kizlar feci yoruldum hemde dinlene dinlene yaptim ama belim ikye ayrilcakti sanki ..

cnm gözünaydın miniğini sağlıkla görmüşsün... dr konusunda hangisi içine sindiyse onu tercih et bence.. kendine ve bebeğine ii bak cnm

gunaydin kizlar. nasilsiniz? ben bir kac giremedim. islerim yogundu..
ben cok sukur iyiyim..persembe gunu ultrasonum var insallah... merakla bekliyorum... insallah hersey yolundadir..
turkiyedekilere imreniyorum ya, neguzel daha sIk gidiyorlar ultrasonlara.. neyse yapacak birsey yok, bebegim iyi olsunda

ecem naptin bulabildinmi doktor?
cnm hoşgeldin.. bu ne yoğun çalışma ya.
evet cnm dr buldum bakalım perşembe gününe randevu aldım.. çok övdüler adamı inşallah iyi ilgili bir doktordur..
perşembe göreceğim bakalım hem miniğimide görmüş olurum
aynı gün ultrasona girmiş olucaz o zaman.. inşallah iyidir miniklerimiz...

cnmmm süperrrr!!! bende kıpır kıpır gördüm ve en baştan beri kalbimin en hızlı attığı, en heyecanlandığım andı doktordaki süreçleri arasında :))) çok güzel bir duygu.. sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri bekliyorum artık :) şu an için şükrediyorum , sonrası için de hepimizin adına dua ediyorum kızlar ...

canim iyi yapmissin, iyidir bence gerek yok illaki kendi doktoruna gitmeye.. nasilsa nerdeyse 3 aylik oldun.. bende ilk 3 ay kendi doktoruma gitmeyi tercih ederdim. birazda suan ebeye gittigim icin belkide... doktor olsaydi daha iyi olurdu.

ne guzel ayni gun gitcekmisiz insallah.. senin randevun kacta? benimki 8.30da ama tr saati 9.30...

kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
hoş, beni kimse merak etmemiş
bir sonraki mesajda yazıcam gelişmelerimi
bu arada ecem sen bursadaydın dimi,benim arkadaşım şahin zeteroğlunda tüp yaptı ve ona devam etti.
iyi bir dr.muş aklında olsun..

kiz merak etmez olurmuyum.. ben haberini aldigim icin sormadim
cumartesi aklimdaydin oyle, iyiki yazdin...

Kızlar kontrolüm güzel geçti
Yavrumun hareket ettiğini görmek çok güzeldi,dr. cd ye kaydetti.
ense kalınlığımızı ölçemedik,boyumuz 3,8 cm miş..
önümüzdeki cmtsi yine gideceğim,rahim ağzını ölçeceğim dedi.
bunu ne için yapıyorlar bilginiz varmı?

kızlar ense kalınlığını karından bakılan ultrason ile görebiliyor dimi doktor

benim de 9:45 te cnm... aynı gibi desene...
kontrolden gelir gelmez yazıyoruz hemen haberleri...

kızlar merhaba hepimizin bebişleri hayırlı olsun,allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
dr.kontrolüne kaç haftada bir gidiyorsunuz?bir de hangi testler yapıldı?(kan şekerinize bakıldı mı?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…