cnm yaaaa merak etmez olurmuyum... haftasonu giremicem demiştin ya.. bugün bekliyordum haberini..kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
hoş, beni kimse merak etmemiş
bir sonraki mesajda yazıcam gelişmelerimi
bu arada ecem sen bursadaydın dimi,benim arkadaşım şahin zeteroğlunda tüp yaptı ve ona devam etti.
iyi bir dr.muş aklında olsun..
cnm çok sevindim ben daha küçük olduğu için hareket ettiğini görmedim.. belki bu kontrolde görürüm inşallah. rahim ağzı ölçümünü bende isticem çok önemliymiş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum... neyse bizde senden öğrenmiş olucazKızlar kontrolüm güzel geçti
Yavrumun hareket ettiğini görmek çok güzeldi,dr. cd ye kaydetti.
ense kalınlığımızı ölçemedik,boyumuz 3,8 cm miş..
önümüzdeki cmtsi yine gideceğim,rahim ağzını ölçeceğim dedi.
bunu ne için yapıyorlar bilginiz varmı?
EVET CNM ÖYLEYMİŞ..kızlar ense kalınlığını karından bakılan ultrason ile görebiliyor dimi doktor
AMİN CNM İNŞ.kızlar merhaba hepimizin bebişleri hayırlı olsun,allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
dr.kontrolüne kaç haftada bir gidiyorsunuz?bir de hangi testler yapıldı?(kan şekerinize bakıldı mı?)
...
cnm yaaaa merak etmez olurmuyum... haftasonu giremicem demiştin ya.. bugün bekliyordum haberini..
bende şahin beyin hastasıyım cnm zaten.. gerçekten müthiş bir dr. ama hastane inanılmaz pahalı.. sadece bir sonraki kontrolüm 2li test, kan tahlili ve muayene 800 tl yi buluyor.. yoksa drumu değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyordum.. bakalım şimdi gideceğim dr iyidir umarım.. hem bu hastanenin ssk ile anlaşması olduğu için ekonomik.. bakalım...
cnm çok sevindim ben daha küçük olduğu için hareket ettiğini görmedim.. belki bu kontrolde görürüm inşallah. rahim ağzı ölçümünü bende isticem çok önemliymiş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum... neyse bizde senden öğrenmiş olucaz
hadi yaa demek 3 boyutluda gördün ne güzel...darısı bizim başımıza inşallah...EVET CNM ÖYLEYMİŞ..
AMİN CNM İNŞ.
BEN İLK ZAMANLAR HAFTADA BİR GİTTİM SONRA 10 GÜN SONRA 15 GÜNE ÇIKARDI.
BENİM EVVELDEN YAPILAN SÜRÜYLE TESTİM OLDUĞUNDAN YENİ TEST İSTEMEDİ ŞUANA KADAR
:)Cnm naz yaptım biraz napalım hamile duygusallığı
onu bilmiyodum cnm o arkadaşta 3.denemsinde sanırım kavuştu belki de gözü para filan görmedi artık..
ama pahalıymış cidden.inş.iyidir memnun kalırsın cnm.
ben çok şaşırdım birden 3 boyutluya verdi görüntüyü inanılmaz güzeldi ya..
Kızlar bu sık ıdrara cıkma normalmı gece 3-4 kez kalkıyorumSızdede varmı bı tek ben mı boyleyım
Kızlar bu sık ıdrara cıkma normalmı gece 3-4 kez kalkıyorumSızdede varmı bı tek ben mı boyleyım
ben de öyleyim işin kötüsü ben senin gibi 3-4 kere uyanamıyorum 1 kere uyanıyorum onda da artık son aşamaya gelmiş oluyor durumum çok canım yanıyor. artık saat kurayım diyorum
ay benimki de geldimi öyle oluyor geceleri,ben ilaclarımı yatmadan önce içiyorum ve de bol suyla içerim ben.
Sonra bir ara sebepsiz uyanıyorum veyada bugünlerde kabuslarım çok o yüzden..bir bakıorum nasıl bir baskı oluyor içimde anlatamampatlıcak gibi...
Sanırım büyüyen rahmimiz yapıyo bunu.
merhaba kızlar daha ınt.e yeni gırebildim ama hepinizin iyi olduguna cok sevındım ben de ayakta uyuyorum otel parası vermıyorum arkadasımmızın bırı tuvalet ısını sormus ben yasıyorum canım eskıden hıc kalkmazdım tuvalete sımdı gecelerı kalkar oldum ama herkes normal dıyor panık yapma canım
ecem sen nasılsın canım
ay benimki de geldimi öyle oluyor geceleri,ben ilaclarımı yatmadan önce içiyorum ve de bol suyla içerim ben.
sonra bir ara sebepsiz uyanıyorum veyada bugünlerde kabuslarım çok o yüzden..bir bakıorum nasıl bir baskı oluyor içimde anlatamampatlıcak gibi...
sanırım büyüyen rahmimiz yapıyo bunu.
benimkide oyle, gece 1 sefer kalkiyorum ama acayip baski oluyor.
Ay bende cok ruya/kabus goruyorum. Bukadar cok gormezdim..
Baskada bir sikayetim yok cok sukur.. Acaba kabuslar/ruyalardami hamilelikten?
ayyy evet cnm yaaa bende çok yaşıyorum.. gerçi kaygılarımdan kaynaklandığını tahmin ediyordum ama yazıyı okuyunca emin oldum...
cnm bende bugün okumuştum bu yazıyı.. umarım senin için açıklayıcı olur...Slm kizlar aklima takilan bisey var ve sizinle de paylasmak istedim.benimle ayni doktora giden suan 14. haftasinda olan bi arkadasim var bu gun dr a gitti ve dr ikili test icin bisey demeyince oda sormus test yapilmayacakmi diye dr da ben ikli testi ysptirmiyorum direk dortlu testi yaptiriyorum demis yanilma sansi daha dusuk demis ikiliye gore .ikilide risk belirlenir ama dortlude anomali vardir yada yoktur demis benim kafam karisti aslinda aradtirdim biraz mantiklida geldi ama yinede sizinde fikirlerinizi almak isterim.sevgiler :)
Arkadaslar merhaba bana da doktor dogum 27 Martta diye gun verdi insallah. ama tabi degisebilir o zamana kadar. Simdilik sadece kan verdim genetik testler icin. bu haftada ultrasona gidecegim. Ben Amerikada'da Florida eyaletindeyim. Buradaki ve oradaki doktor kontrollerinde farkliliklar var mi yok mu ilerleyen zamanlarda yazdikca ogrenebiliriz. Burada 7.aya kadar ayda 1 defa gidiliyor doktora, siz ne kadar aralikta gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?