2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

eczanemizde sattığımız bir ürün; çok nadir kadın doğum uzm.ı yazıyor ama daha çok kanser tedavisi sırasında meydana gelen şiddetli bulantılar için veriliyor. Bana da eski dr.um ilk hamileliğimde hafif bulantım var deyince bile vermişti.. Ama sadece bi kez aldım çünkü gereksiz yere verilmişti ayrıca çok ağır ve güçlü bir ilaç. Yarar-zarar ilişkisine bakılmalı. Ama içtiğinde kusma etkisi yapmıyor. Tabii kişiden kişiye etkisi de değişir. . çok mecbur kalmadıkça kullanma bence.geçmiş olsun...

Günaydın kızlar
Bugün İstanbul hafif serin,akşam yağmur yağdı..
Ecem canım dr.a kalça ağrısını sordum o da senin dr.gibi normal dedi gebelikte hormonların da etkisiyle kemiklerimiz gevşiyormuş.
çok bekledim bir krem filan desin diye ama ıı demedi..ve bazen dayanılmaz hale geliyor ağrılar...gece sırtüstü uyuma zevkim kalmadı

arkadaşlar merhaba;

benm bugün göğüslerimdeki hassasiyet biraz hafifledi. biraz değil aslında bayağı hafifledi. endişelendim. gerçi bazı arkadaşlarımdan duymuştum böyle olduğunu. sizin nasıl

selam tüm hamile anne adaylarına. bende 14 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihim şubat sonu mart başı gibi. önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var, bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz? merakla bekliyorum.

kızlar merhaba... kaç kilo aldınız iz ya?? benim 4 kilo ollmuş ve bütün arkadaşlarım çok hızlı değilmi dikkat et diyor..

merhabalarrr

burasida 1 haftadir soguk ceylin gerci burasi hep boyle sayilir...

ceylin sen nezaman gitcektik kontrola tekrar?

ay ben kilo almamak icin az yemek istiyorum ama birturlu doymuyorummmm, hic durmadan yiyorumm. simdiden 3 kilo almisim. bebegim iyi olsunda.. ama yinede dikkat etmek istiyorum.

arkadaşlar merhaba;

benm bugün göğüslerimdeki hassasiyet biraz hafifledi. biraz değil aslında bayağı hafifledi. endişelendim. gerçi bazı arkadaşlarımdan duymuştum böyle olduğunu. sizin nasıl

bendede oluyor ara ara.. hassasiyet hafifliyor veya kalmiyor.. birgun sonra tekrar geliyor..

canim sen 14 haftaliksan, dogumun mart sonu nisan basina denk gelmesi lazimmm.bir yanlislik var galiba hesabinda

talyacım senn bi yanlışın var. arkadaşın dediği doğru. sen 12 haftalıksın 16 mart yazıyor doğumun. 14 haftalık olanın mart başı olması lazım

bendede oluyor ara ara.. hassasiyet hafifliyor veya kalmiyor.. birgun sonra tekrar geliyor..

ii ozaman ya korktum ben yine her zamanki gibi

bunun çaresi yokmu acaba.. perşembe tekrar gideceğim doktora.. bi sorayım dayanılmaz çünkü.. hamilelikten önce çok yorduğum zamanlardada olurdu.. ama dinlendiğimde geçerdi. şimdi yorulmadığım halde oluyor. özellikle yatakta dönerken, ayağa kalkarken fena..

Merhaba arkadaşım. Ben de dün akşam gebeliğimin ikiz olduğunu öğrendim. Ama bir tanesinin ense kalınlığı 3,3 çıktı. Sence çok tehlikeli mi, düzelme ihtimali varmıdır acaba? Cuma günü detaylı ultrasyona gireceğim,orada daha net anlaşılır herhalde.
Kusura bakma direk sana sordum ama sen değerlerle ilgili yazınca, bilgin olduğunu düşündüm. Cevaplarsan çok sevinirim.

talyacım senn bi yanlışın var. arkadaşın dediği doğru. sen 12 haftalıksın 16 mart yazıyor doğumun. 14 haftalık olanın mart başı olması lazım

ii ozaman ya korktum ben yine her zamanki gibi

haha evet ben yanlis hesaplamisim.. hamile oldum olali kafam gitti yaaaa. en iyisi ben birdaha karismayim

valla bende bir ayda tam 2 kilo almıştım. onun üzerine 1 kilo daha almış olabilirim. ilk 3 4 ayda alınan kilo anneye kızlar biliosunuz değil mi? ama yememey, başaran arkadaşlar varsa helal olsun derim

kızlar merhaba... kaç kilo aldınız iz ya?? benim 4 kilo ollmuş ve bütün arkadaşlarım çok hızlı değilmi dikkat et diyor..
bende 3 kilo aldım.. tabi buna en büyük etken hareketsizliğim.. kilo almamız normal arkadaşlar.. hormonlarımız bu dönemlerde çok hızlı değişiyor. tabi vücut da buna ayak uydurmaya çalışıyor.. bide sık acıkmalarımız eklenince beklenen sonuç kaçınılmaz oluyor
gerçi bünyeye görede değişiklik gösterir tabii ama benim bünyem zaten kilo almaya müsait

valla bende bir ayda tam 2 kilo almıştım. onun üzerine 1 kilo daha almış olabilirim. ilk 3 4 ayda alınan kilo anneye kızlar biliosunuz değil mi? ama yememey, başaran arkadaşlar varsa helal olsun derim

evet biliyorum, o yuzden bu aylarda kilo almak istemiyordum
galiba 4ncu aydan sonra fazla yemeye ihtiyac var.. ilk 4 ay normal yemen lazim.. ama biz simdiden baslamissik hihi

günaydın kızlar ben bu aralar çok kabızlık sorunu çekiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kayısı falan yiyorum ama tık yok bana önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
bu arada ben henüz hiç kilo almadım çünkü almamam gerekiyo zaten kiloluyum

merhabalar
bende mart annesi olucam kısmetse sizlerle paylaşmak güzel olur bu günleri sonuçta hepimiz aynıyız:)
ilk bebeğim ocak ayında boş gebelik geçirdim o yüzden çok istiyoduk bu bebeği
perşembe kontrolum vardı güzel dedi doktorumuz mide bulantım çok hala geçmedi sizinde devam ediyor mu?
çok yemek yiyemiyorum tiksiniyoRum yemeklerden o yüzden 1 kilo vermişim
ikili test yaptırmak istemedim doktorda gerek görmedi zaten
benden özet böyle arkadaşlar

kilolular daha az alıyorlarmış zaten. ben zayıftım bayağı ama gidişat iyi görünmüyor. bakalım kaça dayanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…