sabahları aç karınla 2 kaşık zeytinyağı iç... çok etkili gerçekten.. tecrübeyle sabittir..günaydın kızlarben bu aralar çok kabızlık sorunu çekiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kayısı falan yiyorum ama tık yok bana önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
bu arada ben henüz hiç kilo almadım çünkü almamam gerekiyo zaten kiloluyum
kilolular daha az alıyorlarmış zaten. ben zayıftım bayağı ama gidişat iyi görünmüyor. bakalım kaça dayanıcaz.
kilolular daha az alıyorlarmış zaten. ben zayıftım bayağı ama gidişat iyi görünmüyor. bakalım kaça dayanıcaz.
günaydın kızlarben bu aralar çok kabızlık sorunu çekiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kayısı falan yiyorum ama tık yok bana önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
sabahları aç karınla 2 kaşık zeytinyağı iç... çok etkili gerçekten.. tecrübeyle sabittir..
aslında almışımdır sanıyodum ama almamışım çünkü yiyorum yani hele tatlı konusunda üstüme tanımam sürekli tatlı istiyo cnm
benim cok sukur hic bir sikayetim yok sadece kabizlik disinda.. normaldede zaten kabizlik sorunum vardi ama simdi cok cogaldi..
kuru incir, kuru kaysi, kepekli urunler yiyorum.. activia yiyorum..yuruyus yapiyorum ama nerdeyse tik yok.. birde duphalac surup ictim, bir sise bitti nerdeyse haha. hicde faydasi olmadi.. bende neyapcagimi bilmiyorum.
aslinda hamileligimin ilk iki ayinda bir ilac kullandim o cok iyi fayda ediyordu ama onerilmiyor hamileilkte ve 3ncu aydan sonra icmeyiniz diyor zaten..
arkadaşlar merhaba;
benm bugün göğüslerimdeki hassasiyet biraz hafifledi. biraz değil aslında bayağı hafifledi. endişelendim. gerçi bazı arkadaşlarımdan duymuştum böyle olduğunu. sizin nasıl
günaydın kızlarben bu aralar çok kabızlık sorunu çekiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kayısı falan yiyorum ama tık yok bana önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
doktoruna danış yine cnm ama havuzu önermiyorlar diye biliyorum..Merhaba kızlar naılsınız haftasonu ve dün giremedim umarım kaçırdığım bişey yoktur. Ciniyet öğrnenlr oldumu buarada ??
Zamanda bana hiç geçmez oldu bu aralar haftaya izne çıkıyorum 10 gün biraz rahatlayacağım inşallah.Aranızda havuza giren varmı daha doktoruma sormadım tatile gidicem ama havuzuda çok seviyorum deniz daha iyi diyorlar acaba çok az giremezmiyim özellikle iyi bi yer seçtim tatil için yiyecekleri falan bebişe zarar vermesin diye tatile gidipte havuza giren varmı aranızdaaa:)
Şam fistigi, armut ve maden suyu muthis ucludur onun disinda bitki cayi vs icme sakin kuru erikle kuru kayisida fayda edebilir ben hamilelikboncesi surekli kabiz olurdum ilginc bi sekilde hamile olunca hic olmamaya basladim sanirim bu yinden sansliyim
kızlar aranızda çatlak önleyici krem yada başka bir şey kullanmaya başlayan varmı?
acaba daha erkenmi, yada kilo aldığım için kullanmaya başlasammı.. ne kullanmam gerektiğinide bilmiyorum.. önerilerinizi bekliyorum:44::44::44:
bende bi 15 gün önce tatilden döndüm dr um bana havuz önermedi denize bir ksııtlama koyulmadı ama sadece 15:00 den 16:00 dan sonra git hem güneşde kalma güneşlenme diye tembih etmişti.
özellikle güneşe dikkat etmeni öneririm çünkü hamilelik de güneş lekesi olur yüzünde demişti dr um ne kadar dikkat etsmede yüzümde beyaz lekeler çıktı canım bi de mayo ya da bikini değiştirmeye özen göster demişti.bide 50 + faktör güneş koruyucu :)))
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatiller...
Merhaba kızlar naılsınız haftasonu ve dün giremedim umarım kaçırdığım bişey yoktur. Ciniyet öğrnenlr oldumu buarada ??
Zamanda bana hiç geçmez oldu bu aralar haftaya izne çıkıyorum 10 gün biraz rahatlayacağım inşallah.Aranızda havuza giren varmı daha doktoruma sormadım tatile gidicem ama havuzuda çok seviyorum deniz daha iyi diyorlar acaba çok az giremezmiyim özellikle iyi bi yer seçtim tatil için yiyecekleri falan bebişe zarar vermesin diye tatile gidipte havuza giren varmı aranızdaaa:)
Merhaba kızlar naılsınız haftasonu ve dün giremedim umarım kaçırdığım bişey yoktur. Ciniyet öğrnenlr oldumu buarada ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?