kızlar aranızda çatlak önleyici krem yada başka bir şey kullanmaya başlayan varmı?
acaba daha erkenmi, yada kilo aldığım için kullanmaya başlasammı.. ne kullanmam gerektiğinide bilmiyorum.. önerilerinizi bekliyorum:44::44::44:
kızlar aranızda çatlak önleyici krem yada başka bir şey kullanmaya başlayan varmı?
acaba daha erkenmi, yada kilo aldığım için kullanmaya başlasammı.. ne kullanmam gerektiğinide bilmiyorum.. önerilerinizi bekliyorum:44::44::44:
Sağol canım önerilrin için bende şimdi aradım doktorumu eğer iyi bir otelse hergün temizleniyorsa havuz bi sakıncası yok girebilirsin dedi ama deniz güzelse onu trcih et dedi benim doktorum biraz relakstır bu konularda öle diyeceğini biliyordum zaten ama lekelenme olayı dikkatimi çekti söldiğin iyi oldu dikkat edeyim ona.Zaten beyaz tenliyim koruyucusuz hamile olmazsamda çıkamıyordum güneşe
Ben zayıf değilim hatta küçük bir göbeğimde varo yüzden de gerginlik yok,2-3 hafta sonra başlayacağım.Loccitane mom&baby kremini aralarda da aynı markanın badem çiçeği yağını kullanacağım.Doğal diye onu düşünüyorum.
Benim de bazen hafifliyo dert etme cnm.arkadaşlar merhaba;
benm bugün göğüslerimdeki hassasiyet biraz hafifledi. biraz değil aslında bayağı hafifledi. endişelendim. gerçi bazı arkadaşlarımdan duymuştum böyle olduğunu. sizin nasıl
bende maalesef 3 kg.aldımkızlar merhaba... kaç kilo aldınız iz ya?? benim 4 kilo ollmuş ve bütün arkadaşlarım çok hızlı değilmi dikkat et diyor..
Merhaba kızlar naılsınız haftasonu ve dün giremedim umarım kaçırdığım bişey yoktur. Ciniyet öğrnenlr oldumu buarada ??
Zamanda bana hiç geçmez oldu bu aralar haftaya izne çıkıyorum 10 gün biraz rahatlayacağım inşallah.Aranızda havuza giren varmı daha doktoruma sormadım tatile gidicem ama havuzuda çok seviyorum deniz daha iyi diyorlar acaba çok az giremezmiyim özellikle iyi bi yer seçtim tatil için yiyecekleri falan bebişe zarar vermesin diye tatile gidipte havuza giren varmı aranızdaaa:)
Benim de bazen hafifliyo dert etme cnm.
bende maalesef 3 kg.aldım
merhaba cnm
ben mayıs ayında rezervasyon yaptırmıştım ama iptal hakkı saklı olmak üzere...
eylülün 3.ünde 12 haftam doluyor,en geç 10una kadar gidip iptal edeceğim.
çok istiyorum gitmeyi ama uzun süre beklediğim yavrumu riske atmak istemiyorum.
zaten annemler kvalidemler de bi sürü şey söyler...
bence gitme arkadaşım.
Kızlar soda-maden suyu içebiliyor muyuz?Bazen çok canım çekiyor ama eşim izin vermiyor(
Bir de türk kahvesi içen varmı aranızda?
Kızlar soda-maden suyu içebiliyor muyuz?Bazen çok canım çekiyor ama eşim izin vermiyor(
Bir de türk kahvesi içen varmı aranızda?
ne kadar güzel bir haber böyle...Biraz önce görümcemin hamile olduğunu öğrendim aramızda 3 ay var eşim hem baba hem dayı olacak süper bi haberdi çokta beklemişlerdi yarın görüşmek üzere iyi gecelerrrrrr
hoşgeldin o zaman aramızaGÜNAYDIN HERKEZE...
bende 11.7 haftalık hamileyim yazılarınızın çoğunu okuyorum ama aranıza girmek için 12 haftamı beklemek istedim
bundan önce 5 düşük yaşadım
bu bebek mucize gibi bişey benim için
12 yaşındada bir oğlum var çok mutlu abi olacağı için
dün ikili testim için kan verdim
1 hafta sonra kontrolüm var
ayrıca geçen pazar kontrole gittiğimde bir oğlum olacağını söyledi doktor
çok emindi söylerken bakalım bi hata olmamışsa allahta nasib ederse bir oğlum daha olucak
son kontrolde
bebeğim öylece yatıyodu kıpırdamıyodu
doktora niye kıpırdamıyo dedim
uyuyo dedi
ultrasonun aletiyle karnımı baya bi dürttü uyandırmak için uyanmadı
acaba uykusumu ağır tembel bişeymi olucak dedim
bu sefer doktora giderken çikolata yicem belki canlanır
ayrıca kan pıhtılaşması ver bende c 677 t homozigotum genetik bişeymiş
hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok fazla ilaç içtim
şimdi ilaçlarımıdan birini bıraktırdı doktor diğerlerinide değiştirdi
doğuma kadar kullanıcaksın dedi
9 ay önce midemden ameliyat olduğum içde doğumun sezeryan olmalı dedi
neyse sonra yine yazarım baya uzun yazmışım
allah hepimize sağlıklı bebekler ve kolay doğum nasib etsin inşallah...
hehehe galiba biz az konuşuyoruzGünaydın herkese
Nisan doğum yapacaklar 230 cu sayfayı yazıyo :))) biz mi azız yoksa onlarmı çok geveze :))
haftaya çarşamba ikili teste gidicem 12 ci haftamda yani.
hereks gittimi? kan sonucu çıkınca tkrar gidip o zaman mı söylüyolar risk oranını?
Canım anlıyorum seni çok beklemişsin ama bukadar vesveseli olmamak lazım bak ben ilk bebişimi 5,5 aylıkken kaybettim ne denize girmiştim ne sigara içmiştim herşeyimi düzenli yapıyordum ama kader işte olacağı varsa hiç birşekilde önüne geçemiyorsun şimdiki doktorum okadar relaks ki tatile gitmek istiyorum ne dersiniz dediğimde süper derimm tabikide gidecekin artık 3 ayın bitti tehlikeli dönem geçti sen hasta değilsin sen hamilesin normal bir insansın kaderinde varsa sen neyaparsan yap zaten olmaz dedi ve çok haklı insanlar bazı şeyleri tecrübe ederek anlıyor 3 ayın dolunca gidebiliyorsan git bence seninde eşininde bebeğininde tatile ihtiyacı var senden kaynaklanmayan dış etkenler olacaksa onun önüne geçemezsin zaten rahat bırak kendini germe dışardan söleneceklerede kulak asma derim ben nacizane fikrim bu
hehehe galiba biz az konuşuyoruz
benim daha 2 haftam var yaptırmama.. iyi haberlerle gel cnm
Benim de bazen hafifliyo dert etme cnm.
bende maalesef 3 kg.aldım
merhaba cnm
ben mayıs ayında rezervasyon yaptırmıştım ama iptal hakkı saklı olmak üzere...
eylülün 3.ünde 12 haftam doluyor,en geç 10una kadar gidip iptal edeceğim.
çok istiyorum gitmeyi ama uzun süre beklediğim yavrumu riske atmak istemiyorum.
zaten annemler kvalidemler de bi sürü şey söyler...
bence gitme arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?