2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
yaaa bu maden suyuna bende çok sevindim.. bende gazlı olduğunu bildiğim için tüketmeme taraftarıydım.. günde 1 tane içerim artık...
kızlar çatlak önleyici kremde hala kararsızım.. doğal yağlar mı olmalı krem mi olmalı diye.:44::44: çünkü maalesef tüylenmeye başladım.. biraz araştırdım normalmiş ama daha önce tüy problemi yaşamadığım için şu anda garip geliyor.. yağlarında tüyleerin artmasına sebep olmasından korkuyorum... kremlerinde çok güvenilir olmadığını düşünüyorum.. inanılmaz kararsızım... çok su tüketmeme rağmen çatlamaya müsait bir vücudum var..

evet cnm biz de hala tedirginliğimizi atamadık üstümüzden..hatta o kadarki geceleri kabuslar görüyorum.. ay allahım sen yavrularımızı koru, bize bağışla inşallah..

Canım haklısın benim dr.uma da biz 3 hafta önceki kontrolde sorduk eylülde izin verebilirim ama uçakla gidiceksin dedi... ama biz yine de pek rahat değiliz..
orda eski tatillerimdeki gibi rahat edemeyeceğim.Eşim çok pimpiriklidir aman denizde zıplama hoplama,güneşlenme...havuza zaten girmem ben çok çabuk mikrop kaparım..eşim de daha çok havuz sever..
e ben yürüyüşlü olan turları,gezmeyi çok severim...
dur bakalım herşey nasip...

sende mi 3kg aldin
bakalim hamilegimizin sonuna kadar kac kilo alacaz

ben de çok müsaitim almaya.
meyveyi çok yiyorum ben,bir de 4-5 ay ekmek-hamurişi yemeyip tekrar başladım.Su da eskisi kadar içemiyorum(

canım merhaba.profil bilgilerinden baktım sanırım izmir'desin. doktora nereye-kime gidiyorsun cnm.benim gittiğim dr.la senin dr.un söyledikleri birbirine benziyor. acaaba aynı kişi mi? ben hala kararsızım dr.konusunda

Kızlar soda-maden suyu içebiliyor muyuz?Bazen çok canım çekiyor ama eşim izin vermiyor (
Bir de türk kahvesi içen varmı aranızda?

canım ben normalde gunde 3 fıncan turk kahvesı ıcerdım sımdı de 2 gunde bır 1 fıncan ıcıyorum bazen canım cok ıstıyor gunde 1 tane de ıctıgım oluyor mınerallı suyu da gunde 1 tane ıcıyorum cunku tuvalet ve hazımsızlık sorunum var doktorum ıcmemem konusunda bırsey demedı sadece bana alkol ıcmeyeceksın ne yemek ıcmek ıstıyorsan ıc dedı ben de zaten alkol ıcen bırı olmadıgım ıcın sorun yok bence ama sen gene de emın olmak ıcın sor doktoruna derım canım

ayyy beraber kavuşcaz inşallah bebişlerimize son adet tarihi benimde 13 haziran

Kızlar soda-maden suyu içebiliyor muyuz?Bazen çok canım çekiyor ama eşim izin vermiyor (
Bir de türk kahvesi içen varmı aranızda?

ben sade soda içiyorum doktoruma sormadım ama bikaç yakınım gaz sancısını soda içerek önledik demişti cuma kontrolüm var sorayım bari merak ettim şimdi :)

bende öyle duydum çatlağı engellemek imkansızmış bünyeyle alakalıymış diye şükür ki 3 litreden fazla su içiyorum inşallah işe yarar da çatlamam bide bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.

bir de bacaklar için kılcal damarların belirginleşmesini önlemek kandolaşımını hızlandırmak için huncalifeda at kestanesi jeli var arkadaşım çok methetmişti varislere ve ağrılara da iyi geliyomuş onu denemek istiyorum bakalım deneyince sonuçları paylaşırım.

merhaba hamişler
benim göğüslerim ve midem çok şişiyor bende duştan sonra bebe yağı kullanıyorum çatlamam inşallah şimdiden önlem aldım ama işe yayarmı bilmem
bide ben çok uyuyorum sizde de öylemi

kızlar merhaba... kaç kilo aldınız iz ya?? benim 4 kilo ollmuş ve bütün arkadaşlarım çok hızlı değilmi dikkat et diyor..

ben hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim bile diyebiliriz ilk üç ay normalmiş kilo kaydı bu haftalardan sonra haftada 450gr alması normalmiş annenin ama yine bünyesel özelliklere göre değişebilirmiş

kızlar çatlaklar için boşa uğraşmayın cilde göre değişiyor
illada bişey kullanmalıyım derseniz bebek yağı en iyisi haberiniz olsun

türk kahvesi hiç içmeseniz daha iyi olur
maden suyu gerçektende faydalı bebeğe abartmamak kaydıyla
gaz yaparsa eğer kapağını açık bırakın gazı gitsin öyle için daha iyi olur

ayrıca bana hoş geldin diyen arkadaşlara teşekkür ederim

bu arada benim doğumum allahın izniyle 13 martta olucak

bu arada bende yeni geldim lambur lumbur dalmışım konulara meraklı taze

Bursadayım kısmetse 20 Mart doğum görünüyor inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.. aminnnn

bende aynı senin gibi daldım konulara bende yeni geldim amin inşallah sağlıklı ve kolay bi şekilde çocuklarımızı kucaklarımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…