2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

öyle üşengeç bi halim var ki her şeyi okuyorum ama kimseye cevap yazamıyorum(((
bir ben miyim böyle mutsuz sinirli üşengeç halsiz yorgun

mutsuz ve sinirli değilim ama hep yatmak istiyorum pasaklılaştım iyice saldığımı farkettim o yüzden dün kendimi dürtükledimm kendine gel diye gece 11e kadar ev işi yaptım daha diriyim sanırım şimdi ama hala uyumak istiyorummmm :)))

bende eve aniden biri geleceği zaman zımba gibi koşturuyorum her yerde ama yalnızken hep yatmak istiyorum işler almış başını gitmiş bişeyde yiyemiyorum( Allah yardım etsin hepimize

bende eve aniden biri geleceği zaman zımba gibi koşturuyorum her yerde ama yalnızken hep yatmak istiyorum işler almış başını gitmiş bişeyde yiyemiyorum( Allah yardım etsin hepimize

amin canımmm

yiyememe durumu bendede vardı ama çok şükür 2 haftadır filan düzene girdi. sanırım bende kendimi güzel dürtmüşüm iyi kendime gelmişim sabah işe giderken yürüyüş bile yaptım düşün yani :)

bende mart annelerinden olucam inşlh. inşlh diyorum çünkü iki hafta önce talihsiz bir olay yaşadım. bebeğim 8 haftalıktı, aniden kanamam başladı. hemen eşimi aradım çabucak hastaneye gittik. ağlaya ağlaya hastaneye gidene kedar bebeğe bişey oldu diye mahvoldum. doktor önce kalp atışına baktı, kalp atışı var deyince derin bir oh çektim. herşeyden önce duymak istediğim cümle buydu çünkü. kanamam içinde müdahale edildi 2 gün hastanede yattıktan sonra çıktım. bayram günü tekrar kanamadan dolayı hastaneye gittim doktor tekrar hastaneye yatırdı. o olaydan sonra her an bebeğime bişey olacak korkuyorum. Allaha şükürlere olsun ki 3 gündür kanamam kesildi. Allah hepimizin bebeklerini korusun, bizlere bağışlasın onları.

bırı benı mı anlatıyor ne sankı yatakla butunlestım ben ya nerde bos bır zaman bulsam hemen yatıyorum ev ıslerıne gelınce aynıyım canım ya ama benım durum farklı ben cumartesı tasınacagım ıcın saldım ıslerı sadece evı topladım temızlık ısıne gelınce onu bosverdım ay ben boyle degıldım resmen ıcerdım camasır suyunu hamılelık bır ınsanı bu kadar mı degıstırır ya

geçmiş olsun canım.. bazı kanamalar rahim duvarıyla alakalı oluyomuş doktor risk yok dediyse üzme kendini stres yapma bebişin de sıkı sıkı tutunur inşallah

hoşgeldin hemşehrimaynı şehirdeyiz ne güzel. hayırlı olsun bebeğin inşallah.. bende dr arayışındaydım.. bakalım yarın medikabilde nihat gök e randevu aldım ilk kez gideceğim.. inşallah iyi bir dr dur.. ssenin kime gittiğini merak ettim...

canım cok gemıs olsun ınsallah buna benzer bır olayı tekrar yasamazsın ama melegın hayata oyle bır tutunmuskı ve de sana ınatcı bır cocugun olacak sanırım allah dogumdan sonra yardım etsın

değiştiriyomuş bizzat gördük çalıştığım halde 3-4 günde bir süpürge yapardım 2 hafta oldu tık yoktu dün ehhhh dedim kendine gel :)
ne kadar yatarsam o kadar daha yatmak istiyorum evet dinlenmek lazım ama biz biraz abarttık galiba

ayy çok sevindim hemşerimmmm Yılmaz Çetine gidiyorum ben memnunum şimdilik ilk gizem yıldırıma gittim dorukta ilgisi hoşuma gitmedi içeri girdik telefonla konuşuyodu boş muhabbet 5-6 dk daha devam ettirdi hastasına saygısı yok diye düşündüm bıraktım. yılmaz çetin çok güleryüzlü bi doktor değil ama güzel ilgileniyo yengem iki doğumunu onda yapmıştı şimdilik devam bakalım muayenenden sonra bildir bana da doktorda memnun kalıp kalmadığını merak ettim :)

cnm rabbim bebeğini bağıslasın size inşallah.. bak çok şükür iyimiş... doktorunun sözünü dinle yorma kendini cnm..

Slm Annişler herkese mutlu günler diliyorum beni hatırladınızmı uzun zaman oldu giremiyorum midem çok zorluyor mutfağa giremiyorum hergün sabah anneme gidiyorum gece geliyorum eve yatmaya zor ama bebeğim için değer çok şükürki iyiyiz bi sorun yok geri dönüp okucam yazdıklarınızı bugün evdeyim

yılmaz çetin hangi haastanede peki? bende acıbadem de şahin beyin hastasıyım.. tüp bebek.. inanılmaz mükkemmel biri.. ama fiyatları malum.. mecbur kaldık değiştirmeye.. nihat beyi çok duydum hastane fiyatlarıda uygun.. bakalım yarın görücem inşallah..gelince paylaşırım kısmetse...

ben butun enerjımı cumartesıne saklıyorum o zamana kadar uyumaya devam ah bugun gene ıs bası yapacagım ızınden sonra calısmak ne kadar gıcık bırsey

cnm ne yaptın ya.. bayaa toparlabildinmi bari?

canım senin ve talyanın haberini sabırsızlıkla bekliyorum..
ben butun enerjımı cumartesıne saklıyorum o zamana kadar uyumaya devam ah bugun gene ıs bası yapacagım ızınden sonra calısmak ne kadar gıcık bırsey
aman elifim yavaş yavaş yap herşeyi,alabiliyorsan bir kadından yardım al ya da bir arkadaştan.
Taşınmak ve yerleşmek gerçekten zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…