2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Yılmaz çetin çekirge sskda ssk olmasına rağmen gayet ilgili tam gün yasası kalktı muayenehanesini açmasını bekliyorum bi aya kalmaz açar inş. çünkü ssk olması kötü eşim giremiyo muayeneye. tek sorun o yoksa ilgisi gayet iyi bide beni biraz küçümen gördü galiba abisi abisi deyip duruyo gülcem çıkıyo

cnm ne yaptın ya.. bayaa toparlabildinmi bari?

toparlandım canım ya ıste ne yapayım ısın aksı tarafı ben cumartesı ızın alırım dıyorken 100 kısılık bır grup gelıyor almanyadan ve full pansıyon sabah ogle aksam calısacagım ve esım tasıyacak butun esyaları arkadasıyla bakalım hayırlısı ne olacak hep bırlıkte gorecegız

cnm ne yaptın ya.. bayaa toparlabildinmi bari?

toparlandım ıste canım ya aksılık olacak ya ben patrondan ızın almayı dusunurken almanyadan 100 kısılık grup gelıyor cumartesı ve full pansıyon sabah ogle aksam ıs yerındeyım ben ızın ıstemeden patron dedı cumartesı butun ızınler ıptal dıye esım bır arkadasıyla tek tasıyacak evı canım

Allah dogacak yavrunu sana bagislasin cok yorma kendini insallah bi sorun cikmaz benimde bi ara lekelenmem olmustu doktor kalp atisini bana dinlettirip dediki bu kalp atisini duydugun surece istersen kovalarca kana bisey olmaz.... Dert etme rahat ol o yuzden

ayyy beraber kavuşcaz inşallah bebişlerimize son adet tarihi benimde 13 haziran

Tebrik ederim seni inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :) Doğum tarihi olarak 23 mart dendi bana bakalım...bebeğin gelişimi iyi sanırım adet tarihine göre 4 gün önden gidiyor ultrasonda ense kalınlığı ölçüldü dün 1 mm kan sonucum 1 hafta sonra umarım iyi gelir.Sen yaptırdın mı ikili test ?

aman elifim yavaş yavaş yap herşeyi,alabiliyorsan bir kadından yardım al ya da bir arkadaştan.
Taşınmak ve yerleşmek gerçekten zor..[/QUOTE]

canım burda kımse kımseye yardım etmez hele de oyle bır konuda ınsanlıgın olmadıgı bır ulkede yasıyorum ya ben ama ben de oyle dusunuyorum yavas yavas yapacagım 1 kolı 2 kolı acacagım ıste bebegım herseyden once gelır ev varsın 1 haftada toparlansın umrumda bıle degıl bız cok bekledık bu mutlulugu yasamak ıcın bır ev ıcın melegımı hayatta yormam

cuma günü doktora gitcem kısmetse kontrole o zaman yapacak sanırım benimki geç döllenme demişti ilk gittiğim doktor son adet tarihine göre bi hafta küçük demişti ben tahmin ediodum zaten geç tuttuğunu. cuma günü tam olarak kaç haftalık göründüğünü de sorcam kısmetse.

inşallah iyi gelir kan sonuçlarında

Kizlar merhaba bende doktorumun soyledigine gore yumurtlamam erken oldugundan mart sonu annesi olacakmisim o yuzden ara sira yaniniza geliyorum size bisey sorcam ben hamile oldugumdan beri esimden uzak duruyorum bebise bisey olmasin diye iz nasilsiniz yanlismi yapiyorum acaba esim bisey demiyo ama bazen dusunuyorum onada yazikmi ediyorum acaba diye???

Hamileyken ya da doğumdan hemen sonra evde sık kullanılan dezenfektan ve koku gidericiler bebeğin ciğerlerine zarar veriyor

PARİS - İngiltere’nin Bristol Üniversitesi’nden John Henderson ve ekibi hamilelerin evde bu tür kimyasal ürünleri kullanma sıklığı ile bunların çocukların solunum yollarına etkilerini inceledi.

Araştırmaya 7 bin 162 çocuk katıldı. Annelerse çamaşır suyu, dezenfektan, böcek ilacı, halı temizleyicisi gibi 15 ürüne ilişkin soruları cevapladı.

Hamileliğin son döneminde ve doğumun hemen ardından bu kimyasal ürünleri evde çok sık kullanan annelerin çocuklarının ciğerlerinde hırıltı, 8 yaşından itibaren ise bu çocukların solunum yeteneklerinde azalma olduğu görüldü.

Henderson, bu ürünlerden en fazla hangisinin zararlı olduğunun bilinmediğini ancak çoğunun benzer maddeler içerdiğini belirterek, sonuçların doğrulanması ve ayrıntılar için başka araştırmalar gerektiğini söyledi.

Daha önce yapılan benzer araştırmalar da bu tür kimyasal ürünleri kullanan kişilerde astım riskinin fazla olduğunu göstermişti.

Araştırma “European Respiratory Journal” dergisinin mart sayısında yer alıyor.
alıntıdır...
aman canlarım ööle evim temiz olsun, yok iş yapamadım diye üzmeyin kendinizi... rabbimin bize verdiği mucizeyi yaşıyoruz.. bu güzelliği ömrümüzde kaç kere yaşıyabilirizki.. tadını çıkarın o yüzden.. imkanınız varsa yardım alın.. yoksada sık ve ağır işler yapmayın.. dip bucak temiz olmak zorunda değil.. gerçi benimde içim rahat etmiyor ama gerek yok.. miniğini düşün ve uzan
miskinliğinde tadını çıkarın canlarım..nasılssa 6 ay sonra uykusuzluktan morarmış gözleriniz olacak

kızlar hamileliği kötü geçen var mı? benim mide bulantılarım ve kusmalarım arttı ne yesem afedersiniz çıkartıyorum.. bebeğimi besleyememekten korkuyorum...

Doktoruna danış risk yok derse kaçınma dikkatli bir şekilde ilişkiye girebilirsin üçünüze de iyi gelir :)

tam gün çalışmak çok zor olur gerçekten.. allah yardımcın olsun cnm..bencede enerjini haftasonuna saklamalısın..

kızlar hamileliği kötü geçen var mı? benim mide bulantılarım ve kusmalarım arttı ne yesem afedersiniz çıkartıyorum.. bebeğimi besleyememekten korkuyorum...

ilk üç ay çok normal canım üzülme stres yapma yiyebildiğin kadar yere çıkan çıksın kalanlar yeter bide bulantıların çok ağırsa doktoruna danış metpamid verecektir oldukça iyi geliyo bi kaç hafta sonra Allahın izniyle azalacaktır zaten. Allah yardımcın olsun

kızlar bugun gittim 10+0dayım fakat ultrasonda 10+1 çıktı boyu da 3,19cm

şükürler olsun sağlıklıymış.

tam belli değil ama ben daha net göreceğim sanmıştım. kafası eğik duruyor fasulye gibi. ayakları minicik. ultrason fotosunu 2013 mart annelerinin ultrason görüntülerine ekleyeceğim.

Ben artik su bile icemiyorum serum taktilar bana cok ama cok kotuyum bugun sanki biraz daha iyiyim agzimin tadi yuzunden hala bulantim cok ama cikarmadim bugun hic daha sadece peynir seftali ve zeytin ezmesi yiyorum doktorum zofer 4 mg tablet verdi serumdansa bunu ic icindekinden ben mesulum yuzde yuz guvenli dedi gunde 3 e kadar alabilirmisim iki gun ictim ama kusmami engellemedi bide mide agrisi oldu tam ictigim gun indanmi bilmiyorum neyse biraktim artik icmiyorum beklemekten baska yapacak bisey yok Allah bebegime saglik versinde katlanirim napayim deyip guc aliyorum Allah sanada kolaylik versin seni cok iyi anliyorum

benim doktorum direk hastaneye yatırıyor bulantılarım bu kadar değilken 3 gün hastanede yattım 9 tane serum yedim canım çok yandı hastanede yatmaktan korkuyorum bu yüzden doktora bişey demekten korkuyorum da..

çok teşekkür ederim bende öyle diyorum sağlıkla gelsinde çekmeye razıyım sadece besleyemezsem diye korkuyorum demen gibi su içmekten bile korkar oldum..

kızlar rahatsız olanlar geçmiş olsun tüh yaa.. inşallah en kısa zamanda bulantılarınız geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…