2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
çok teşekkür ederim bende öyle diyorum sağlıkla gelsinde çekmeye razıyım sadece besleyemezsem diye korkuyorum demen gibi su içmekten bile korkar oldum..

Ben doktoruma sordum su bile icemiyorum nolcak diye bebege hic bi zarari olmaz o senden zaten besleniyor bu sekilde bebege zarar veremezsin ama kendine zarar verirsin dedi su icemedigimden ayran ve bir sise maden suyu iciyorum cunku ikiside kaybettigin mineralleri geri veriyor birde peynir yiyebiliyorum bazen kussamda nefesimi tutup buz gibi su iciyorum bobreklerim calissin diye zorla kendini benim gibi sende

canım merhaba.profil bilgilerinden baktım sanırım izmir'desin. doktora nereye-kime gidiyorsun cnm.benim gittiğim dr.la senin dr.un söyledikleri birbirine benziyor. acaaba aynı kişi mi? ben hala kararsızım dr.konusunda

Canım ben ahmet güler e gidiyorum ege doğum evi arştırma hastaneinde görvli ama çınarlıyada geliyor istersen.
Sen hangi doktora gidiyorsun??

Mart anneciklerii hepinize bu yolda sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorummm
sanırım bulantıları olanlar varr
Daha durun bakalım 36 haftalık bir hamile olarak hala son sürat kusmalara devam ediyorum
bebek her türlü besleniyor korkmayın beslenmese benimki beslenmezdi:)
34.haftada 2.600 çıktı oğlum maşallah.
Kilo alımımda yok durdu ama bebeğim kilo alıyor nasıl oluyor çözemedim hala
İştahsız bi hamileyim.6 kilo aldım 9 aylık hamileyim..
gerçe memnunum ben bu durumdan ama önce sağlık tabiki..oda çok şükür iyi.

bende ayran içmeye çalışıyorum çok şükür maden suyu içebiliyorum teşekkür ederim içimi rahatlattınız...

aman elifim yavaş yavaş yap herşeyi,alabiliyorsan bir kadından yardım al ya da bir arkadaştan.
Taşınmak ve yerleşmek gerçekten zor..

canım burda kımse kımseye yardım etmez hele de oyle bır konuda ınsanlıgın olmadıgı bır ulkede yasıyorum ya ben ama ben de oyle dusunuyorum yavas yavas yapacagım 1 kolı 2 kolı acacagım ıste bebegım herseyden once gelır ev varsın 1 haftada toparlansın umrumda bıle degıl bız cok bekledık bu mutlulugu yasamak ıcın bır ev ıcın melegımı hayatta yormam[/QUOTE]

cnm ev temizliğine kadın filan alıyorlar,o tarz kişiler yok mu ????

biz de öyleyiz cnm sanırım 3-3,5 ay olana dek de yanaşamıcam yanına

hamile olduğumu öğrendiğimden beri wc lere çamaşırsuyu dökmedim,ya annem ya eşim döktü yıkadı.
lavaboları cifle kendimi yormadan ovuyorum bazen.
toz alıyorum,çamaşır katlıyorum,asıyorum ama sepeti ben taşımıyorum eşim taşıyor.bulaşıkları bazen çok olmaak kaydıyla yıkıyorum,çoğu kez makineye atıyorum.ütü de yapmıyodum geçen cmtsi 2-3 parça bişi ütüledim çok yoruldum.
aman kızlar dikkat lütfen..

maşşAllah kuzucuğa
ya buraya da ekl başka topiklerle uğraştırma bizi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende 11 haftalık hamileyim ve muhtemel dogum tarihi 20 mart sanırım sizin herhangi bir şikayetiniz vramı ben çalışan bir anne adayıyım bulantım falan hiç yok sadece sabahları oluyor sizce bu normalmidir

hosgeldin canim..

benimde cok sukur nerdeyse hic sikayetim yok.. bulantilarim 8 haftaliktan sonra gecti. hic bir agri sizim yok. bakiyorum herkezin bir agrisi falan var.. bende kendimden suphelenmeye baslamistim ama yalniz degilmisim

maşallah bebeğine
evet cinsiyet en çok merak edilen şey şu anda.. ama çok kafa karıştırıcı varsayımlar bunlar..hiç gerek yok boşa heveslenmeye.. nasılsa en geç 4-5 hafta içinde öğreniriz inşallah.
sonrada başlasın alışveriş

Canım ben ahmet güler e gidiyorum ege doğum evi arştırma hastaneinde görvli ama çınarlıyada geliyor istersen.
Sen hangi doktora gidiyorsun??

tşk canım aynı değilmiş doktorumuz.ben kordon tıp merkezinde mete tarcan'a gidiyorum.senin dr.un ile söyledikleri şeyleri çok benzettim o yüzden sordum.çınarlıda doğum ücretleri biraz yüksek oluyor.

şu dönemlerde bizim yediklerimizden hiç bir şey almazmış zaten bebeklerimiz..
bulantılarımızın olması belki sizi rahatsız ediyor kızlar ama en azından gereksiz yere yiyerek gereksiz yere kilo almıyorsunuz.. hamilelikte alınan fazla kilo fiziksel açıdan değil doğum esnasında sorun yaşatıyor..
mesela benim bulantım yok , ve gereksiz kilo alıyorum şuanda 4 kilo olmuş.. böyle giderse ben 20 nin üzerinde almış olacağım ve istediğim normal doğum yapabilme durumumu da zora sokuyorum..

hoşgeldin cnm... bugün ne kadar çok aramıza yeni katılan annelerimiz oldu ne güzel
inşallah hep miniklerimizin güzel haberlerini paylaşırız:119::119:

canım öncelikle hayırlı olsun :) aramıza hoş geldin ...sorduğun soruyla ilgili bende çok tedirgin olduğum için dr uma sordum herkesin dr u farklı diyo gebeliğine bağlı olarak arkadaşıma ilk ve son 3 ay yasaklarken benim için böyle bir şey söylemedi o yüzden dr un sana en sağlıklı bilgiyi verir... tekrar hayırlı olsun...

di mi... zaten farketmez sağlıklı olsun inşallah. ben de var şimdiden pembe ve mavi kıyafetler(teyzemin oğlundan kalma) artık kalanları 2.ye saklarım sarı,beyaz,kırmızı filan almıştım. ama bunları hep bebek düşünürken almıştım. öğrendikten sonra pek bişey almadım. şimdi de beşiklere hevesleniyorum ama dediğin gibi en güzeli cinsiyeti öğrendikten sonra zevkle alırız.

senin ultrason görüntüsü nasıl canım benziyor mu? fasulye gibi duruyo bir de benim o karın içi siyahlık çok büyük sanki:26:

canıım değerlerle ilgili bişey bilmiyorum ama aynı gün doğum yapacağız nasip olursaaa:) merhaba demek istedim...benimde son adet tarihi 13 haziran....hayırlısı ile alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza....

arkadaşlar bende bi 10 gün bulnatı ve halsizlikten yattım ama şimdi iyiyim eğer bulantıdan bişey yiyemiyorsanız galetayı öneririm size önce hatta 2-3 gün ekmek yerine hep galeta yedim umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
Ayrıca bulantı olması sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinizi gösterirmiş benim dr um bulantım ve halsizliğim olduğu söyleyince bunlar iyi haberler demişti :)

merhabalaarrrr...allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.....bu sefer okadar çok istiyorumkii...bu sefer diyorum çünkü bu 3. hamileliğim....ilk iki bebeğimi kaybettim...ilkini 5,5 aylıkken mart ayında tamda kendi doğum günümde kaybettim....şimdi bu sefer nasip olursa martta bebeğimi kucağıma almak istiyorum... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

kızlar hamileliği kötü geçen var mı? benim mide bulantılarım ve kusmalarım arttı ne yesem afedersiniz çıkartıyorum.. bebeğimi besleyememekten korkuyorum...

korkma canıımmmm bebeğin senden beslenmiyor ilk üç ay zaten ...dr.umda bana kesinlikle kendini zorlama 12.haftadan sonra bebeğin için önemli olan yemen gereken besinlerden şimdi tiksinirsen ozöman bebeğin gelişimi sorun olur...şimdiden kendini tiksindirme bulantılar azalınca yersin dedi...benimde bulantılarım çok var...hepsi normal...yalnız su veya sıvı gıdalar çok önemlii...sıvı tüketimi için zorla kendini derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…