- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
çok teşekkür ederim bende öyle diyorum sağlıkla gelsinde çekmeye razıyım sadece besleyemezsem diye korkuyorum demen gibi su içmekten bile korkar oldum..
canım merhaba.profil bilgilerinden baktım sanırım izmir'desin. doktora nereye-kime gidiyorsun cnm.benim gittiğim dr.la senin dr.un söyledikleri birbirine benziyor. acaaba aynı kişi mi? ben hala kararsızım dr.konusunda
Ben doktoruma sordum su bile icemiyorum nolcak diye bebege hic bi zarari olmaz o senden zaten besleniyor bu sekilde bebege zarar veremezsin ama kendine zarar verirsin dedi su icemedigimden ayran ve bir sise maden suyu iciyorum cunku ikiside kaybettigin mineralleri geri veriyor birde peynir yiyebiliyorum bazen kussamda nefesimi tutup buz gibi su iciyorum bobreklerim calissin diye zorla kendini benim gibi sende
aman elifim yavaş yavaş yap herşeyi,alabiliyorsan bir kadından yardım al ya da bir arkadaştan.
Taşınmak ve yerleşmek gerçekten zor..
Kizlar merhaba bende doktorumun soyledigine gore yumurtlamam erken oldugundan mart sonu annesi olacakmisim o yuzden ara sira yaniniza geliyorum size bisey sorcam ben hamile oldugumdan beri esimden uzak duruyorum bebise bisey olmasin diye iz nasilsiniz yanlismi yapiyorum acaba esim bisey demiyo ama bazen dusunuyorum onada yazikmi ediyorum acaba diye???
Hamileyken ya da doğumdan hemen sonra evde sık kullanılan dezenfektan ve koku gidericiler bebeğin ciğerlerine zarar veriyor
PARİS - İngiltere’nin Bristol Üniversitesi’nden John Henderson ve ekibi hamilelerin evde bu tür kimyasal ürünleri kullanma sıklığı ile bunların çocukların solunum yollarına etkilerini inceledi.
Araştırmaya 7 bin 162 çocuk katıldı. Annelerse çamaşır suyu, dezenfektan, böcek ilacı, halı temizleyicisi gibi 15 ürüne ilişkin soruları cevapladı.
Hamileliğin son döneminde ve doğumun hemen ardından bu kimyasal ürünleri evde çok sık kullanan annelerin çocuklarının ciğerlerinde hırıltı, 8 yaşından itibaren ise bu çocukların solunum yeteneklerinde azalma olduğu görüldü.
Henderson, bu ürünlerden en fazla hangisinin zararlı olduğunun bilinmediğini ancak çoğunun benzer maddeler içerdiğini belirterek, sonuçların doğrulanması ve ayrıntılar için başka araştırmalar gerektiğini söyledi.
Daha önce yapılan benzer araştırmalar da bu tür kimyasal ürünleri kullanan kişilerde astım riskinin fazla olduğunu göstermişti.
Araştırma “European Respiratory Journal” dergisinin mart sayısında yer alıyor.
alıntıdır...
aman canlarım ööle evim temiz olsun, yok iş yapamadım diye üzmeyin kendinizi... rabbimin bize verdiği mucizeyi yaşıyoruz.. bu güzelliği ömrümüzde kaç kere yaşıyabilirizki.. tadını çıkarın o yüzden.. imkanınız varsa yardım alın.. yoksada sık ve ağır işler yapmayın.. dip bucak temiz olmak zorunda değil.. gerçi benimde içim rahat etmiyor ama gerek yok.. miniğini düşün ve uzan
miskinliğinde tadını çıkarın canlarım..nasılssa 6 ay sonra uykusuzluktan morarmış gözleriniz olacak
kızlar bugun gittim 10+0dayım fakat ultrasonda 10+1 çıktıboyu da 3,19cm
şükürler olsun sağlıklıymış.
tam belli değil ama ben daha net göreceğim sanmıştım. kafası eğik duruyor fasulye gibi. ayakları minicik. ultrason fotosunu 2013 mart annelerinin ultrason görüntülerine ekleyeceğim.
maşşAllah kuzucuğa
ya buraya da ekl başka topiklerle uğraştırma bizi
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende 11 haftalık hamileyim ve muhtemel dogum tarihi 20 mart sanırım sizin herhangi bir şikayetiniz vramı ben çalışan bir anne adayıyım bulantım falan hiç yok sadece sabahları oluyor sizce bu normalmidir
maşallah bebeğinepeki
Eki Görüntüle 498361
kızlar bi topicte 10.hafta cinsiyeti tahmin ediyorlarmış http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
yok çıkıntı paralelse kız
30 derece yukardaysa erkek
böyle birşey var mıdır acaba benimki paralel gibi :26:
Canım ben ahmet güler e gidiyorum ege doğum evi arştırma hastaneinde görvli ama çınarlıyada geliyor istersen.
Sen hangi doktora gidiyorsun??
hoşgeldin cnm... bugün ne kadar çok aramıza yeni katılan annelerimiz oldu ne güzelmerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende 11 haftalık hamileyim ve muhtemel dogum tarihi 20 mart sanırım sizin herhangi bir şikayetiniz vramı ben çalışan bir anne adayıyım bulantım falan hiç yok sadece sabahları oluyor sizce bu normalmidir
Kizlar merhaba bende doktorumun soyledigine gore yumurtlamam erken oldugundan mart sonu annesi olacakmisim o yuzden ara sira yaniniza geliyorum size bisey sorcam ben hamile oldugumdan beri esimden uzak duruyorum bebise bisey olmasin diye iz nasilsiniz yanlismi yapiyorum acaba esim bisey demiyo ama bazen dusunuyorum onada yazikmi ediyorum acaba diye???
maşallah bebeğine
evet cinsiyet en çok merak edilen şey şu anda.. ama çok kafa karıştırıcı varsayımlar bunlar..hiç gerek yok boşa heveslenmeye.. nasılsa en geç 4-5 hafta içinde öğreniriz inşallah.
sonrada başlasın alışveriş
Herkesi tebrik ederim.Güzel bir hamilelik dönemi geçiririz umarım bende bugün öğrendim kesin olarak.son adet tarihi 13 haziran.kan değerim 9064 bana fazla geldi fikri olan varmı?? Bende ikiz mi acaba dedim bilen varsa yorum yapsın lütfen normal mi değer? kese 6mm.
peki
Eki Görüntüle 498361
kızlar bi topicte 10.hafta cinsiyeti tahmin ediyorlarmış http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
çıkıntı paralelse kız
30 derece yukardaysa erkek
böyle birşey var mıdır acaba benimki paralel gibi :26:
merhabalaarrrr...allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.....bu sefer okadar çok istiyorumkii...bu sefer diyorum çünkü bu 3. hamileliğim....ilk iki bebeğimi kaybettim...ilkini 5,5 aylıkken mart ayında tamda kendi doğum günümde kaybettim....şimdi bu sefer nasip olursa martta bebeğimi kucağıma almak istiyorum... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar hamileliği kötü geçen var mı? benim mide bulantılarım ve kusmalarım arttı ne yesem afedersiniz çıkartıyorum.. bebeğimi besleyememekten korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?