2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Ayy canım okuyunca tüylerim diken diken oldu bende 5,5 aylıkken martta kaybettim bebeğimi kaderlerimiz aynıymış desene sen neden kaybettin sebebi neydi yani eğer özel değilse canım?? Allahım bize o acıyı yaşattı ama arkasından hiç aratmadan bi evlat daha vrdi inşallah onu sağlıkla alacağız kucağımıza

benim doktorum direk hastaneye yatırıyor bulantılarım bu kadar değilken 3 gün hastanede yattım 9 tane serum yedim canım çok yandı hastanede yatmaktan korkuyorum bu yüzden doktora bişey demekten korkuyorum da..

ama o daha kötü canım doktoruna herşeyi söyleyebilmen danışabilmen lazım ki sağlıklı bir hamilelik geçirebilesin doktorunu değiştirmeyi düşünebilirsin daha rahat edebileceğin doktor da araştırabilirsin çok memnunum dersen biraz daha sabırdan başka bişey diyemiyorum

canım bebeğimin omuriliğinde açıklık ve beyinde sıvı toplanması vardı...omuriliğindeki kemik dışarı doğruyduu..dahada büyümesi bana zarar verirmiş ve doğsa bile hastaneden eve götüremezsiniz yaşayamaz dedi gittiğim bütün doktorlar...kaybettimm ama aslında zor bi kararla aldırmak zorunda kaldım...en çok da eşim risk almamı istemedi...rabbimm bizi böyle bi karar vermekle sınadı....doğrumuydu hala içimde bi acıdır...ama bana kimse karar sizin demedi...çok şükürr şuan miniğim sağlıkla büyüyor...ama her zaman riskim var her zaman korkularım...hergün iğne vuruyorum kendime kan sulandırıcı..umarım hayırlısıyla bu sefer alacağız bebeğimizi kucağımıza...rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın...sen neden kaybetmiştin bebeğini...inşallah canım...amin

öncelikle hoşgeldin ve tebrikler doğumumuz kısmetse aynı vakitlerde 21 mart görünüyor benimde. hamileliğine gelince şükredecek hamilelerdeniz bende öleyim çok şükür başlarda biraz zorladı ama çok şükür çabuk atlattım sabah bulantıları dışında bişey yok o normalde de oluyo zaten. sağlıklı bir hamilelik diliyorumm inşallah böyle devam eder

teşekkürler cnm ben diğer topiğe de baktımdı gerçi meraktan
ama bence de sadece burda paylaş biz artık aile gibi oldukkk

ben benimkini söyleyim aramızda 8 gün var gerçi ama 10+5 iken ekranda ilk gördüğüm bu resme benziyodu,bana bu kez resim vermedi cd verdi bu yüzden sizlerle paylaşamıyorum.
herkez bulantı geçiirecek diye bişi yok arkadşaım ben de hiç bulantı çekmedim

Allah sağsalim kavuştursun cnm benim de 3.gebeliğim...

çok üzüldüm canım inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder bebişini

Benimde dudak ve damağında çok büyük yarık vardı ayrıca tek bacağında uyruk kemiğinde kısalık ve gelişim geriliği vardı doktor dudak yarığı etetikle düzelebilir bişey ama yarık çok büyük tek bir ameliyatla düzelmez dedi ayrıca tek bacağı kısa olacak yani sakay olacak dedi gelişim geriliği olduğu içinde 8 aylıkken karnında ölebilir dedi allahım affetsin ama o şekilde dünyya getiremezdim eminim büyüyünce ona sorsaydım keşke beni bu şekilde doğurmasaydın derdi çok acı bişey evlat acısı ama yapacak bişey yok hala dha ağlıyorum aklıma geldikçe allah başa verince sabrınıda veriyormuş. Bende doktor hep korkarak gidiyorum hp dua ediyorum oraya yatınca allahım kötü bişey demesin diye böyle iştee canım senin kaç aylık bebiş?

kızlar merhaba hamılelıgını zor gecıren mıde bulantısı yasayan yada serum almak zorunda kalan arkadaslara cok gecmıs olsun ben hıc yasamadım allaha cok sukur ama sunu da bılmemız gerekıyor bu sıkıntıların hepsı meleklerımız ıcın kucagımıza sag salım aldıgımızda hepsını unutacagız bence

bazı kişiler de 3aydan sona başlıyomuş kusmaya filan,inş.biz yaşamayız onu:)evet zaten suratlarını görünce hiçbir mutluluk ona sahip olmaktan öteye geçemicek eşlerin pabucu dama olucak
bugün ara ara sağkasığımda ağrı var sanki bilmiyorum ama hissetmek için çok erken di mi bazen uzandığımda uykuya dalmadan evvel filan bağırsaklarımdan sanki hareketlenme hissediyorum ben bir de çok gazlıyım ben ayıptır demesi olmucak yerde bile geliyo bazen

canım o belırtıler bende de var ya ama ben ılk gunlerden berı gazlıyım gazı da bu kullandıgımız vıtamın yapıyormus sanırım ben gecen eceme de soyledım sankı ben hıssedıyorum gıbı bır sey duun gece gene oldu sankı ben yatakta donerken o da pırt dıye donuyor bır de boyle seyırme gıbı bırseyler oluyor bazen daha ben de tam anlamıs degılım belkı bebek belkı de gaz sancısı tatlım

benimde bi kaç gündür kasıklarıma sokulmalar oluyo hafif ağrılar normalmiş uzanmak gerekiyomuş o ağrıyı hissedince.

banada göbeğim daha hızlı belirgin atıyomuş gibi geliyo kumanda koyuyorum kıpırdıyo zırvalıyomuyum ne Eşimde dalga geçiyo benimkine koysan benimkinde de kıpırdar göbeğin kendi atması o diyo ama önceden sanki bu kadar hızlı değildi gibi yada görmek istediğimi görüyorum :)

Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.

Oncelıkle gebelık takvımını olusturamadım bana yardım edebılır mısınız?

ayy cd ne güzel. ne var cdde ben bu hastaneyi bugunden itibaren bırakıyorum doktor zaten hamileydi gidiyormuş. başkasını tavsiye etti ama hastaneden çok soğudum gitmiycem. eşim gelene kadar eve yakın bir yere çok güzel devlet hastanesi yapıldı. randevu alınıp gidilebiliyor saatinde de giriliyor bir süre orada devam edeyim diyorum.

bir de birşey soracağım,

TSH değeriniz ne durumda kızlar?

benim hamile kalmadan önce 1,86
7.haftada 0,5
8.haftada 0,39

gitgide düşüyor

aramıza hosgeldın tatlım ınsallah saglıkla sıhhatle alırsın melegını kucagına
takvım olusturmak ıcın de mesela benım msjımın altında bır yazı var hamılelık takvımı eklemek ıcın tıklayın dıye ckan ekrana yaz bebısının dogum tarıhını eklemıs oluyorsun tatlım

Elıfcıgım cok tesekkur ederım.Insallah hepımızın hamılelıklerı saglıkla devam eder çok sagol:))Yenı uyelık yaptıgım ıcın mı olmuyor anlamadım ama dedıgın gıbı adım adım yapıyorum dedıklerını profıldekı degısıklıklerı kaydet dıyorum.Yıne aynı sayfaya donuyor.

eklemıssın zaten tatlım ben goruyorum 10 haftalık hamılesın degıl mı

cnm hayırlı olsun bebeğin topiğimizin 3. tüp bebek annesi oluyorsun o zaman bende bunlardan biriyim.. tedirginliklerini o kadar ii anlıyorumki..aynı korku bendede hala devam ediyor hatta o kadarki bu yıl çalışma hayatıma ara verdim ve drumun yatmana gerek yok demesine rağmen hala yatıyorum.. ama çok şükür rabbim bize nasip etti inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…