merhabalaarrrr...allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.....bu sefer okadar çok istiyorumkii...bu sefer diyorum çünkü bu 3. hamileliğim....ilk iki bebeğimi kaybettim...ilkini 5,5 aylıkken mart ayında tamda kendi doğum günümde kaybettim....şimdi bu sefer nasip olursa martta bebeğimi kucağıma almak istiyorum... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
[SUB][/SUB]
ayy süper valla aynı vakitlerde anne olcaz inşallah :)
benim doktorum direk hastaneye yatırıyor bulantılarım bu kadar değilken 3 gün hastanede yattım 9 tane serum yedim canım çok yandı hastanede yatmaktan korkuyorum bu yüzden doktora bişey demekten korkuyorum da..
Ayy canım okuyunca tüylerim diken diken oldubende 5,5 aylıkken martta kaybettim bebeğimi kaderlerimiz aynıymış desene sen neden kaybettin sebebi neydi yani eğer özel değilse canım?? Allahım bize o acıyı yaşattı ama arkasından hiç aratmadan bi evlat daha vrdi inşallah onu sağlıkla alacağız kucağımıza
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende 11 haftalık hamileyim ve muhtemel dogum tarihi 20 mart sanırım sizin herhangi bir şikayetiniz vramı ben çalışan bir anne adayıyım bulantım falan hiç yok sadece sabahları oluyor sizce bu normalmidir
kızlar benimki de 13 haziraann:)))
teşekkürler cnm ben diğer topiğe de baktımdı gerçi meraktanpeki
Eki Görüntüle 498361
kızlar bi topicte 10.hafta cinsiyeti tahmin ediyorlarmış http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
çıkıntı paralelse kız
30 derece yukardaysa erkek
böyle birşey var mıdır acaba benimki paralel gibi :26:
ben benimkini söyleyim aramızda 8 gün var gerçi ama 10+5 iken ekranda ilk gördüğüm bu resme benziyodu,bana bu kez resim vermedi cd verdi bu yüzden sizlerle paylaşamıyorum.di mi... zaten farketmez sağlıklı olsun inşallah. ben de var şimdiden pembe ve mavi kıyafetler(teyzemin oğlundan kalma)artık kalanları 2.ye saklarım sarı,beyaz,kırmızı filan almıştım. ama bunları hep bebek düşünürken almıştım. öğrendikten sonra pek bişey almadım. şimdi de beşiklere hevesleniyorum ama dediğin gibi en güzeli cinsiyeti öğrendikten sonra zevkle alırız.
senin ultrason görüntüsü nasıl canım benziyor mu? fasulye gibi duruyobir de benim o karın içi siyahlık çok büyük sanki:26:
herkez bulantı geçiirecek diye bişi yok arkadşaım ben de hiç bulantı çekmedimarkadaşlar bende bi 10 gün bulnatı ve halsizlikten yattım ama şimdi iyiyim eğer bulantıdan bişey yiyemiyorsanız galetayı öneririm size önce hatta 2-3 gün ekmek yerine hep galeta yedim umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
Ayrıca bulantı olması sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinizi gösterirmiş benim dr um bulantım ve halsizliğim olduğu söyleyince bunlar iyi haberler demişti :)
merhabalaarrrr...allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.....bu sefer okadar çok istiyorumkii...bu sefer diyorum çünkü bu 3. hamileliğim....ilk iki bebeğimi kaybettim...ilkini 5,5 aylıkken mart ayında tamda kendi doğum günümde kaybettim....şimdi bu sefer nasip olursa martta bebeğimi kucağıma almak istiyorum... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
çok üzüldüm canım inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder bebişini
canım bebeğimin omuriliğinde açıklık ve beyinde sıvı toplanması vardı...omuriliğindeki kemik dışarı doğruyduu..dahada büyümesi bana zarar verirmiş ve doğsa bile hastaneden eve götüremezsiniz yaşayamaz dedi gittiğim bütün doktorlar...kaybettimm ama aslında zor bi kararla aldırmak zorunda kaldım...en çok da eşim risk almamı istemedi...rabbimm bizi böyle bi karar vermekle sınadı....doğrumuydu hala içimde bi acıdır...ama bana kimse karar sizin demedi...çok şükürr şuan miniğim sağlıkla büyüyor...ama her zaman riskim var her zaman korkularım...hergün iğne vuruyorum kendime kan sulandırıcı..umarım hayırlısıyla bu sefer alacağız bebeğimizi kucağımıza...rabbim kimseyi böyle bi acıyla sınamasın...sen neden kaybetmiştin bebeğini...inşallah canım...amin
kızlar merhaba hamılelıgını zor gecıren mıde bulantısı yasayan yada serum almak zorunda kalan arkadaslara cok gecmıs olsun ben hıc yasamadım allaha cok sukur ama sunu da bılmemız gerekıyor bu sıkıntıların hepsı meleklerımız ıcın kucagımıza sag salım aldıgımızda hepsını unutacagız bence
bazı kişiler de 3aydan sona başlıyomuş kusmaya filan,inş.biz yaşamayız onu:)evet zaten suratlarını görünce hiçbir mutluluk ona sahip olmaktan öteye geçemicek eşlerin pabucu dama olucak
bugün ara ara sağkasığımda ağrı var sanki bilmiyorum ama hissetmek için çok erken di mi bazen uzandığımda uykuya dalmadan evvel filan bağırsaklarımdan sanki hareketlenme hissediyorum benbir de çok gazlıyım ben ayıptır demesi olmucak yerde bile geliyo bazen
bazı kişiler de 3aydan sona başlıyomuş kusmaya filan,inş.biz yaşamayız onu:)evet zaten suratlarını görünce hiçbir mutluluk ona sahip olmaktan öteye geçemicek eşlerin pabucu dama olucak
bugün ara ara sağkasığımda ağrı var sanki bilmiyorum ama hissetmek için çok erken di mi bazen uzandığımda uykuya dalmadan evvel filan bağırsaklarımdan sanki hareketlenme hissediyorum benbir de çok gazlıyım ben ayıptır demesi olmucak yerde bile geliyo bazen
teşekkürler cnm ben diğer topiğe de baktımdı gerçi meraktan
ama bence de sadece burda paylaş biz artık aile gibi oldukkk
ben benimkini söyleyim aramızda 8 gün var gerçi ama 10+5 iken ekranda ilk gördüğüm bu resme benziyodu,bana bu kez resim vermedi cd verdi bu yüzden sizlerle paylaşamıyorum.
..
Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
Oncelıkle gebelık takvımını olusturamadım bana yardım edebılır mısınız?
Elıfcıgım cok tesekkur ederım.Insallah hepımızın hamılelıklerı saglıkla devam eder çok sagol:))Yenı uyelık yaptıgım ıcın mı olmuyor anlamadım ama dedıgın gıbı adım adım yapıyorum dedıklerını profıldekı degısıklıklerı kaydet dıyorum.Yıne aynı sayfaya donuyor.
cnm hayırlı olsun bebeğinAranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
Oncelıkle gebelık takvımını olusturamadım bana yardım edebılır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?