2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin Allah kolaylıklar versin hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

hehehe sorma cnm yaaa ah o gaz sıkıntısı yokmu..
kuzum bak annem diyorki erkek çocuk çabuk hissettirirmiş... bi paşamızmı olacak ne

kızlar ya benim doktorum çok kötü. hiç bilgi vermiyor.

toxoplazma negatif
rubella negatif

çıktı. bu iyi mi kötü mü. internette araştırdım. rubella kızamıkçık negatif ise bağışıklık yok demekmiş aşı gerekirmiş ama hamileyken bu aşı vurulmazmış.

sizin bu değerleriniz neydi doktorunuz ne dedi

Hahaa cok guldurdun beni daha dogrusu esine guldum Allahda seni guldursun hala guluyorum:)))))

HOŞGELDİN İNŞ.SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALIRIZ HEPİMİZ.

cnm cd de üçboyutlu hareketli görüntüsünün olduğu kısa bir video var yavrumun..
yani ilk videomuz
resim dosyası da olsaydı paylaşırdım burda..
ben hamileyken daha hiç kan vermedim,evvelden testlerim vardı sanırım o yüzden...

Doktoruma soramadim acikcasi cunku ablam doktor doktorumda onun arkadasi ne biliyim cekindim iste o yuzden size sordum ama en iyisi sormak sanirim

Hahaa cok guldurdun beni daha dogrusu esine guldum Allahda seni guldursun hala guluyorum:)))))

amin canım :) eşim zaten sağolsun beni gülmekten öldürüyo hemde öyle saçmalayarak yapıyo ki bunu ben bile şaşırıyorum :)

mesela hamile olduğumu söylemek için testi gösterdim çift çizgi. yürü git yaa kim bilir kime işettin de beni kandırmaya çalışıyon deyip gece gece yarmıştı beni :)

Ahahaaaahaaa :)))) benim esimde benim midem bulandiginda bana agzimdan nefes almaya calistiriyo zorla garibim anlatamiyorum agizdan nefes alinca daha cok oguruldugunu bide birakmiyo kafami zorla hem oguruyorum hem guluyorum hemde gozumden yaslar geliyo bigun elinde kalcam :)))

Tatlım dur bir sakin ol akşam eve gidince bakarım,2 sene evvel yaptırdım ben o testleri...ama sana yarın yazabilirim cnm

ay sizin çocuk ta komedyen olur heral

heuheuehu :))) olsun boşver bütün sıkıntıları birlikte yaşasınlar ki kıymetimizi anlasınlar :)

benim kide negatifti canım zaten negatif olması gerekiyor internette araştırdım tekrar bakteri enfeksiyon tespiti için yapılıyor o testler çiğ et iyi yıkanmamış sebze ve bazı kedilerden bulaşma olasılığı olan enfeksiyon tespiti için herşey yolunda yani :)

Canım ben de 15 gün önce yaptırdım o testleri negatif sağlıklı bir gebelikte olması gereken değermiş(bakteri yok örneğin).Endişelenme.Eşim sonuçları almıştı laboratuardan,odaya girene kadar kırk kere yorum yapmıştık bizde(ben hala biraz da olsa mayonez tüketiyorum da).Bir de bu tür şeyleri internetten araştırma derim ben.Çok evham yapıyoruz ister istemez..

evet o toxoplazma da ya diğeri. zaten annem bana sen 7 aylık doğdun hiçbir hastalığı geçirmedin diyordu. sanırım benim kızamıkçığa bağışıklığım yok

Canım hoşgeldinn aramıza allah sağlıkla bebeğini almanı nasip etsin kucağına
Buarada tüp bebiş anneleri hiç endişe etmeyin benim kuzeniminhde tüp bebek oldu çok rahattı hamileliği ve şuanda okadar yakışıklı bir oğlu varki bir okadar da zekii seçilmiş çocuk diyorum ben ona sizinkilerde öle olacak merak etmeyin onlar tüm bebişlerden farklı zeki yakışıklı ve güzel

evet o toxoplazma da ya diğeri. zaten annem bana sen 7 aylık doğdun hiçbir hastalığı geçirmedin diyordu. sanırım benim kızamıkçığa bağışıklığım yok

Ben sussamda doktorum anlatır sağolsun,bende geçirmedim,söylerdi bir sorun olsaydı muhakkak.Sadece kan uyuşmazlığımız var,onunla ilgili şeyler yapacağız dedi.Anam acaba atladı mı:18:

SONSY bnim doktorum hepsini anlattı bak toksoplazmanın negatif olması gerekiyor pozitif olursa çok kötü.
Rubelleda ise iki değer olacak birinin negatif birininse pozitif olması lazım ikiside negatif yada ikiide pozitif olmayacak sen tstlerine bidaha bak rubellada iki değer olacak biri negatif biri pozitif işte ozaman normal kızamıkçık geçirmiş ve bağışıklığın var demek canım

Mayonezi evde kendin yapmiyosan marketteki mayonezleri yiyebilirsinki onlar pastorize edilmis gidalardan cunku hicde bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…