Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
Oncelıkle gebelık takvımını olusturamadım bana yardım edebılır mısınız?
hehehe sorma cnm yaaa ah o gaz sıkıntısı yokmu..bazı kişiler de 3aydan sona başlıyomuş kusmaya filan,inş.biz yaşamayız onu:)evet zaten suratlarını görünce hiçbir mutluluk ona sahip olmaktan öteye geçemicek eşlerin pabucu dama olucak
bugün ara ara sağkasığımda ağrı var sanki bilmiyorum ama hissetmek için çok erken di mi bazen uzandığımda uykuya dalmadan evvel filan bağırsaklarımdan sanki hareketlenme hissediyorum benbir de çok gazlıyım ben ayıptır demesi olmucak yerde bile geliyo bazen
kuzum bak annem diyorki erkek çocuk çabuk hissettirirmiş... bi paşamızmı olacak necanım o belırtıler bende de var ya ama ben ılk gunlerden berı gazlıyım gazı da bu kullandıgımız vıtamın yapıyormus sanırım ben gecen eceme de soyledım sankı ben hıssedıyorum gıbı bır sey duun gece gene oldu sankı ben yatakta donerken o da pırt dıye donuyor bır de boyle seyırme gıbı bırseyler oluyor bazen daha ben de tam anlamıs degılım belkı bebek belkı de gaz sancısı tatlım
benimde bi kaç gündür kasıklarıma sokulmalar oluyo hafif ağrılar normalmiş uzanmak gerekiyomuş o ağrıyı hissedince.
banada göbeğim daha hızlı belirgin atıyomuş gibi geliyo kumanda koyuyorum kıpırdıyo zırvalıyomuyum neEşimde dalga geçiyo benimkine koysan benimkinde de kıpırdar göbeğin kendi atması o diyo ama önceden sanki bu kadar hızlı değildi gibi yada görmek istediğimi görüyorum :)
HOŞGELDİN İNŞ.SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALIRIZ HEPİMİZ.Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
ayy cd ne güzel. ne var cddeben bu hastaneyi bugunden itibaren bırakıyorum doktor zaten hamileydi gidiyormuş. başkasını tavsiye etti ama hastaneden çok soğudum gitmiycem. eşim gelene kadar eve yakın bir yere çok güzel devlet hastanesi yapıldı. randevu alınıp gidilebiliyor saatinde de giriliyor bir süre orada devam edeyim diyorum.
bir de birşey soracağım,
TSH değeriniz ne durumda kızlar?
benim hamile kalmadan önce 1,86
7.haftada 0,5
8.haftada 0,39
gitgide düşüyor
canım öncelikle hayırlı olsun :) aramıza hoş geldin ...sorduğun soruyla ilgili bende çok tedirgin olduğum için dr uma sordum herkesin dr u farklı diyo gebeliğine bağlı olarak arkadaşıma ilk ve son 3 ay yasaklarken benim için böyle bir şey söylemedi o yüzden dr un sana en sağlıklı bilgiyi verir... tekrar hayırlı olsun...
cnm cd de üçboyutlu hareketli görüntüsünün olduğu kısa bir video var yavrumun..
yani ilk videomuz
...
Hahaa cok guldurdun beni daha dogrusu esine guldum Allahda seni guldursun hala guluyorum:)))))
amin canım :) eşim zaten sağolsun beni gülmekten öldürüyo hemde öyle saçmalayarak yapıyo ki bunu ben bile şaşırıyorum :)
mesela hamile olduğumu söylemek için testi gösterdim çift çizgi. yürü git yaa kim bilir kime işettin de beni kandırmaya çalışıyon deyip gece gece yarmıştı beni :)
Tatlım dur bir sakin ol akşam eve gidince bakarım,2 sene evvel yaptırdım ben o testleri...ama sana yarın yazabilirim cnmkızlar ya benim doktorum çok kötü. hiç bilgi vermiyor.
toxoplazma negatif
rubella negatif
çıktı. bu iyi mi kötü mü. internette araştırdım. rubella kızamıkçık negatif ise bağışıklık yok demekmiş aşı gerekirmiş ama hamileyken bu aşı vurulmazmış.
sizin bu değerleriniz neydi doktorunuz ne dedi
amin canım :) eşim zaten sağolsun beni gülmekten öldürüyo hemde öyle saçmalayarak yapıyo ki bunu ben bile şaşırıyorum :)
mesela hamile olduğumu söylemek için testi gösterdim çift çizgi. yürü git yaa kim bilir kime işettin de beni kandırmaya çalışıyon deyip gece gece yarmıştı beni :)
Ahahaaaahaaa :)))) benim esimde benim midem bulandiginda bana agzimdan nefes almaya calistiriyo zorla garibim anlatamiyorum agizdan nefes alinca daha cok oguruldugunu bide birakmiyo kafami zorla hem oguruyorum hem guluyorum hemde gozumden yaslar geliyo bigun elinde kalcam :)))
Tatlım dur bir sakin ol akşam eve gidince bakarım,2 sene evvel yaptırdım ben o testleri...ama sana yarın yazabilirim cnm
ay sizin çocuk ta komedyen olur heral
kızlar ya benim doktorum çok kötü. hiç bilgi vermiyor.
toxoplazma negatif
rubella negatif
çıktı. bu iyi mi kötü mü. internette araştırdım. rubella kızamıkçık negatif ise bağışıklık yok demekmiş aşı gerekirmiş ama hamileyken bu aşı vurulmazmış.
kızlar ya benim doktorum çok kötü. hiç bilgi vermiyor.
toxoplazma negatif
rubella negatif
benim kide negatifti canım zaten negatif olması gerekiyor internette araştırdım tekrar bakteri enfeksiyon tespiti için yapılıyor o testler çiğ et iyi yıkanmamış sebze ve bazı kedilerden bulaşma olasılığı olan enfeksiyon tespiti için herşey yolunda yani :)
Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
evet o toxoplazma da ya diğeri. zaten annem bana sen 7 aylık doğdun hiçbir hastalığı geçirmedin diyordu. sanırım benim kızamıkçığa bağışıklığım yok
Canım ben de 15 gün önce yaptırdım o testleri negatif sağlıklı bir gebelikte olması gereken değermiş(bakteri yok örneğin).Endişelenme.Eşim sonuçları almıştı laboratuardan,odaya girene kadar kırk kere yorum yapmıştık bizde(ben hala biraz da olsa mayonez tüketiyorum da).Bir de bu tür şeyleri internetten araştırma derim ben.Çok evham yapıyoruz ister istemez..
Canım ben de 15 gün önce yaptırdım o testleri negatif sağlıklı bir gebelikte olması gereken değermiş(bakteri yok örneğin).Endişelenme.Eşim sonuçları almıştı laboratuardan,odaya girene kadar kırk kere yorum yapmıştık bizde(ben hala biraz da olsa mayonez tüketiyorum da).Bir de bu tür şeyleri internetten araştırma derim ben.Çok evham yapıyoruz ister istemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?