2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

bana dr.um kıymayı elle ellemeyi filan yasakladı,koyun eti yasak.işte sucuk salam sosis,kediler vs.
benimde negatif sanırım ya

canım sadece rubella Igm 0.28 NEGATIF yazıyo

Son düzenleme:
Mayonezi evde kendin yapmiyosan marketteki mayonezleri yiyebilirsinki onlar pastorize edilmis gidalardan cunku hicde bi sorun olmaz

Yok beceremem,hazır tüketiyorum.Ay bol mayonezli bir kumpir olsaydı da yeseydimmmYasak olan herşeyi sevdiğim için zor geçiyor hamileliğim.Yasak olan tatlı olurmuş yaAma olsun bebeğim iyi olsun da ben bir ömür yemesem de olur.Sizde de öylemi bacılar?

bi topicte şu yazıyı buldum kızlar

korkulacak hiçbirşey yok ıgg nin pozitif olması demek bu hastalığı daha önce geçirdiğiniz yada aşı olarak bağışıklık kazanmış olduğunuzdandır..ıgm negatif demek ise şu anda bu hastalığı geçirmiyosunuz demektir..

Valla benim doktorum o kadar rahatki kola mayonez matdonoz hic bisey yasak diil ona gore hatta diyoki marketten bebege zarar verecek hicbiseyi uzanipta satin alamazsin ona gore herseyi kararinda tuket gerci ben kusmaktan bisey yiyemwdigim icin canim hicbisey cekmiyo zorlanmiyorum

Benim de 2 gün öncesine kadar berbattı,3,5 kilo verdim 9 hafta da ama idare ediyorum şu aralar.Kahvaltı da sadece çubuk kraker yerdim 2 gündür deli gibi tulum peyniri ve domates yiyorum,hayırlısıyla senin de azalacak inşaallah.

ayy biri mayonez mi dediii

ben de bayılıyorum bu tarz yiyeceklere geçen burger kinge gittim tavuk patates Bol Sulu kola yedim içtim valla yanında da ranch sos
ayyyy canım çektiiiiiiiii

ayy biri mayonez mi dediii

ben de bayılıyorum bu tarz yiyeceklere geçen burger kinge gittim tavuk patates Bol Sulu kola yedim içtim valla yanında da ranch sos
ayyyy canım çektiiiiiiiii

2 gün öncede ben yedim söylemesi ayıp,ama yarım paket mayonezle.Allah tan bu yaşıma kadar hiç kola vs.içmedim,yoksa bir de o eklenirdi benim lezzetli yasaklara

2 gün öncede ben yedim söylemesi ayıp,ama yarım paket mayonezle.Allah tan bu yaşıma kadar hiç kola vs.içmedim,yoksa bir de o eklenirdi benim lezzetli yasaklara

ben kolayı bıraktım hiç eve almıyorum. önceden günde 1 litre içerdim işte o sulu mulu diye kandırdım kendimi, ay canım o da kolaya benzemiyor ki hiç hani çocuklara içirirsin ya yarısı kola yarısı su ona benziyo

Son düzenleme:

Wooouuu 1 litre miSabret annesi şurda ne kaldı,aşağı yukarı 6-7 ay

Ben aç gittim canım,saatte erkendi zaten,sormadılarda aç-tok olup olmadığımı:44:demek ki önemli değilmiş.Ama randevun geç saatteyse öğrende boşu boşuna aç kalma..

ben aç geldim demiştim doktor da iyi yapmışsın dedi. kaç sayımı aç olur sen aç git aç erken git sabahtan

Algidanin fruttare diye biseyi varmis cilekli buz bugun iki tane yedim midemi oyle guzel bastiyoki eksi eksi soguk soguk bes tane aldim dolaba koydum zarari varmidir ki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…