benim kide negatifti canım zaten negatif olması gerekiyor internette araştırdım tekrar bakteri enfeksiyon tespiti için yapılıyor o testler çiğ et iyi yıkanmamış sebze ve bazı kedilerden bulaşma olasılığı olan enfeksiyon tespiti için herşey yolunda yani :)
SONSY bnim doktorum hepsini anlattı bak toksoplazmanın negatif olması gerekiyor pozitif olursa çok kötü.
Rubelleda ise iki değer olacak birinin negatif birininse pozitif olması lazım ikiside negatif yada ikiide pozitif olmayacak sen tstlerine bidaha bak rubellada iki değer olacak biri negatif biri pozitif işte ozaman normal kızamıkçık geçirmiş ve bağışıklığın var demek canım
Yok beceremem,hazır tüketiyorum.Ay bol mayonezli bir kumpir olsaydı da yeseydimmmYasak olan herşeyi sevdiğim için zor geçiyor hamileliğim.Yasak olan tatlı olurmuş yaAma olsun bebeğim iyi olsun da ben bir ömür yemesem de olur.Sizde de öylemi bacılar?
korkulacak hiçbirşey yok ıgg nin pozitif olması demek bu hastalığı daha önce geçirdiğiniz yada aşı olarak bağışıklık kazanmış olduğunuzdandır..ıgm negatif demek ise şu anda bu hastalığı geçirmiyosunuz demektir..
Yok beceremem,hazır tüketiyorum.Ay bol mayonezli bir kumpir olsaydı da yeseydimmmYasak olan herşeyi sevdiğim için zor geçiyor hamileliğim.Yasak olan tatlı olurmuş yaAma olsun bebeğim iyi olsun da ben bir ömür yemesem de olur.Sizde de öylemi bacılar?
Valla benim doktorum o kadar rahatki kola mayonez matdonoz hic bisey yasak diil ona gore hatta diyoki marketten bebege zarar verecek hicbiseyi uzanipta satin alamazsin ona gore herseyi kararinda tuket gerci ben kusmaktan bisey yiyemwdigim icin canim hicbisey cekmiyo zorlanmiyorum
Valla benim doktorum o kadar rahatki kola mayonez matdonoz hic bisey yasak diil ona gore hatta diyoki marketten bebege zarar verecek hicbiseyi uzanipta satin alamazsin ona gore herseyi kararinda tuket gerci ben kusmaktan bisey yiyemwdigim icin canim hicbisey cekmiyo zorlanmiyorum
Benim de 2 gün öncesine kadar berbattı,3,5 kilo verdim 9 hafta da ama idare ediyorum şu aralar.Kahvaltı da sadece çubuk kraker yerdim 2 gündür deli gibi tulum peyniri ve domates yiyorum,hayırlısıyla senin de azalacak inşaallah.
ben de bayılıyorum bu tarz yiyeceklere geçen burger kinge gittim tavuk patates Bol Sulu kola yedim içtim valla yanında da ranch sos
ayyyy canım çektiiiiiiiii
ben de bayılıyorum bu tarz yiyeceklere geçen burger kinge gittim tavuk patates Bol Sulu kola yedim içtim valla yanında da ranch sos
ayyyy canım çektiiiiiiiii
2 gün öncede ben yedim söylemesi ayıp,ama yarım paket mayonezle.Allah tan bu yaşıma kadar hiç kola vs.içmedim,yoksa bir de o eklenirdi benim lezzetli yasaklara
2 gün öncede ben yedim söylemesi ayıp,ama yarım paket mayonezle.Allah tan bu yaşıma kadar hiç kola vs.içmedim,yoksa bir de o eklenirdi benim lezzetli yasaklara
ben kolayı bıraktım hiç eve almıyorum. önceden günde 1 litre içerdim işte o sulu mulu diye kandırdım kendimi, ay canım o da kolaya benzemiyor ki hiç hani çocuklara içirirsin ya yarısı kola yarısı su ona benziyo
ben kolayı bıraktım hiç eve almıyorum. önceden günde 1 litre içerdim işte o sulu mulu diye kandırdım kendimi, ay canım o da kolaya benzemiyor ki hiç hani çocuklara içirirsin ya yarısı kola yarısı su ona benziyo
Ben aç gittim canım,saatte erkendi zaten,sormadılarda aç-tok olup olmadığımı:44:demek ki önemli değilmiş.Ama randevun geç saatteyse öğrende boşu boşuna aç kalma..
Ben aç gittim canım,saatte erkendi zaten,sormadılarda aç-tok olup olmadığımı:44:demek ki önemli değilmiş.Ama randevun geç saatteyse öğrende boşu boşuna aç kalma..
Algidanin fruttare diye biseyi varmis cilekli buz bugun iki tane yedim midemi oyle guzel bastiyoki eksi eksi soguk soguk bes tane aldim dolaba koydum zarari varmidir ki :))))