2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin anneler ve cici bebekleri

Biz bu sabah hortlayan bulantimla basladik gune Kahvalti masasi duruyor bir ara gidip yemeye calisicam ben de nerde birkac gundur bu bulantim diyordum

bir de benim sikayetim var vajinam kasiliyor, kasiklarimin altinda surekli kasilma durumu var sanki bebegimin tekmelerine benzer gum gum kasilmalar gerilmeler oluyor
acaba ciddiye almali miyim doktora gitmeli miyim
agri lekelenme yok cok sukur

canim gonlune gore olsun insallah ikinizin de istedigi gibidir saglikla kizina kavusursun

benim 12. haftada ikili testte kiz denildi detayli usgydi ve kesin kiz denildi

ama 18. haftada erkegimin kendini sakladigini ogrendim

ama kizin erkege donusmesi genelde pek rastlanan durum degilmis senin aklini bulandirmiyim ama bende degisiklik oldu biz de iyki alisverise baslamamisiz dedik

evet canım anlamını da biliyorum
ama eşim pek umursamıyor biz kutsal aşk niyetine ve isimlerimizin uyumu nedeniyle koyuyoruz diyor
bilmiyorum kuzucum sıkıntısını çeker mi
ama daha doğmasına var, belki o zamana kadar bir isim fetvası daha verilir

gunaydın canım
o uc ismi ben de cok begeniyorum benim de kiz olsa dusundugum isimlerdendi ucu de, ilk yaptigim listede en baslarda

günaydın canım benim
benim favorim şuan ECE gibi ama dünden beri de aklıma Mina takıldı

Gunaydin hatunlar
su soguk karli bir gunde raporlu olup evde olmak super yaaa... Gece yatarken ohhh boyle iyiymis diyorum gec yat gec kalk istedigin gibi davran... Hatta hamilelikte hep izinli olsaymisiz diyede dusunmeden de edemedim

yaa kesin deseydi tamam diycektik ama kesin demedi işteee
dediğin gibi nadir rastlanır bir durum olduğundan şimdilik prensesimle keyif yapıyoruz

evet mete cok biliniyor ama cok yaygin degil tam dedigin gibi bugun bir kadin oglunu cagiriyordu efe diye kullanaga hos geldi
ben de hemen mete diye hayal ettim kendim sesleniyorken o da hosuma gitti
evet efe çok kullanılmaya başladı ama mete daha çıkşta değil çok kullanılmıyor söylenişi de güzel tam anlamı ne acaba hun imparatoru dışında
Kendi bilir artk siz üstünüze düşeni yapıyorsunuz.sevde ismini dün söyledim eşime pek sesini çıkarmadı cinsiyetini öğrenince konuşacakmışız
bende şaşırdım o kadar ismi beğenme eymeni beğençok güzel bir isim şu an çok kullanılıyor ama olsun mustafayı istemesydim bende düşünürdüm
abinin farketmemesi iyimiş ya inşallah hiç farketmez mutlu olurlar birden gözüne batmaya başlarsa kötü olur çünkü.
Allah Allah sağlıklı mı demiyor da ne bu erkek sevdası ya o evlensinde Rabbim ona erkek evlat vermezse görür gününü kız mı erkek mı sağlıklı mı diye.Rabbim hayırlı evlat hayırlı gelin hayırlı damat nasip etsin böyle düşünenler bulacak bir yerden de nerden bilmiyorum
geçmiş olsun canım hastalanınca nazlı oluyorlar malesef en iyisi onlar hiç hasta olmasın
kızlar şimdi yazdıklarınızı okurken gözüme çarptı kız ismi reyyan nasıl sizce
reyyan güzel bence canım hem de anlamı kesin cennet kapısı söylenişi de güzel
yaptırınca ister istemez takıyoruz işte eskiden ne güzelmiş ya doğunca öğreniyorsun herşeyi kafan rahat.doktor zaten gelince bakarız dedi merak etsem telefonlada sorardım ama takmadığım için gidince göreceğim artık yaptırdım bir kere
hayırlı cumalar canım ece daha anlamlı gibi ama bade şarap kadehi olarak da geçiyor birçok yerde bence daha iyi araştır bade isminin anlamını
bencede kötü birşey olsaydı kendinden geçerdin şimdiye düzelemezdin diye düşünüyorum kötü birşey yoktur inşallah
balımın anlamı internette yazansa güzel ama dalga geçebilirler gibi geliyor bana sen bilirsin yinede saygın da hoş ama melinda ne demek

siz de biz gibisiniz biz de Ece'ye karar vermistik sonra da Almina'ya Mina da cok guzel Ismi gibi guzel olsun, guzel yasasin bebisin

yaa kesin deseydi tamam diycektik ama kesin demedi işteee
dediğin gibi nadir rastlanır bir durum olduğundan şimdilik prensesimle keyif yapıyoruz
bence de biz de 7 hafta kiz anne babasi olmanin keyfini yasadik iki duyguyu da yasadik bu hamileligimde

Günaydın Hanımlar,

bir süredir sizi sessiz sessiz izliyorum. Sanırım bir liste var, eğer moderatöre ulaşırsa beni de listeye eklemesini rica ediyorum. SAT 25 Temmuz, oğlumuz olacak, ilk bebeğimiz. Teşekkürler. Hepimizin hamileliği sağlıkla geçsin dilerim.

anlamı sizin için çok güzel madem koy gitsin :) kimsenin karışmaya hakkı yok bence

zehrah

Mete arastirdigimda guclu, soylu anlamlarina da geliyor diye buldum.
Bir de verilen isim kisinin karakterine yansitiyor diye dusundugumde, Mete ismindekiler ileride zeki, basarili, zengin olurlar diye yorumlaniyor.

ara ara bende de oluyor bence onemli bir sey degil dr um her gittigimde alttan bakiyo acilma yok diyo ins sonuna kadar her sey yolunda gider

Sabahtan beri arıyorum sağlık ocağını ama açmıyorlar telefonlarını, hemşirenin telefonu da kapalı. Yarın doktora gideceğim sonra hafta başı giderim oraya ancak olur zaten sanırım. Ben de üçlüden vazgeçmek üzereyim sanırım ikili+ayrıntılı gibi düşünüyorum, bakalım yarın neler getirecek?:18:
İlgisizler düştü bize gülsevdam, bizdeki de şans işte

Allah affetsin ama şöyle bir espri var ya "Allah'ım yaratıyorsun bir de takip et" derler, seninkiler de o hesap olmuş. Hele sen sıkıntılar da çektin, bitti inşallah ama yani, Allah onu bize bağışlasın, senin canına zarar gelmesin diyeceklerine.
Bizim bir ahbap var 4 kızın ardında en son bir oğlu oldu, karısının canı çıktı, vefat etti kadıncağız. Bütün kızların ikişer,üçer oğlu var. Oğluna Allah 2 kız nasip etti, ee nooldu şimdi o çok sevdiği soyadı yine kaldı orada. Ne saçmalar ya? Onlara şu karikatürü armağan et sen, benden

canm sağol bilgiler için ben de ecrin, ceylin ve irem için eşimle didişiyordum, eeee napçam şimdi ben:18::18:

Bir de kızlar benim göğüslerimde bazen acayip bir acıma oluyor, böyle dokununca filan değil, sanki sıkılıyor gibi, sonraaa sabah kalktığımda göbeğimin altında solda taş vardı sanki, sağ taraf yumuşacıktı, korktum ama Allah'a şükür iyiyim, nedir bu bilen var mı? Bideee dün akşam bugün sabahta böyle vajinamın içi ağrıdı, kasık filan değil, vajina içi, normaldir sanırım ama bilemedim

Son düzenleme:
herkesler iyidir inşallah

canım kızın hayırlı olsun biz ilk 13. haftada gittik %75 kız dedi ,,,dünkü kontroldede kesin kız dedi dr tecrübeliyse değişme ihtimali az giibi sağlıkla kucağına al yavrunu

canım balımın internetteki anlamı ne ki ben bilmiyorum erkek olursa saygın olacak o kesin zaten melinda ispanyolca bir kelime benim güzel kızım demek...

yok tatlım ya daha fazla kar hayal etmiştim ben

gunaydın canım sanırım senın hamılelıgınde kasık agrısıyla gececek erkek bebekler kasık agrısı yapar diyorlar
Gunaydin hatunlar
su soguk karli bir gunde raporlu olup evde olmak super yaaa... Gece yatarken ohhh boyle iyiymis diyorum gec yat gec kalk istedigin gibi davran... Hatta hamilelikte hep izinli olsaymisiz diyede dusunmeden de edemedim
evet ya muhteşem bişey raporlu olmak hamıleyken işe gitme zor oluyor ama şuda var ben sureklı evde olsam yasayamam

canım vajinal kasılmalar rahim hareketlerinden oluyormuş
benimde geçen hafta çok oldu
hep wc ye gittim baktım akıntım mı var diye
pazartesi doktorda kontrolümüz vardı
doktora sordum
o da rahim hareketlerinden oluyor o kasılmalar dedi
dedim yani kasılmam mı var
hayır dedi kasılman olursa sağ ve soldan gelen ağrılar hissedersin dedi
senin kasılmaların rahim güçlenmesinden oluyor dedi

arada yine oluyor ama doktor öyle diyince inandım rahatladım

benim başımda bir aleks var. eşim fb'li ve alex'i çok sever, illa ismini koyacakmış. işin kötüsü alışmaya bile başladım :) tek çocuğumuz olacak büyük ihtimal, karşı çıkmasam diyorum. bu sefer mecbur iki isimli olacak çocuk, tek ismi olsun istiyorum. doğuma daha çok var diye sustum ama arada derede kaldım işte :26:

ben dırek gıdıp dedım nıye aramıyorsunuz dıye hemsıre güldü 20 . haftadan sonraymıs hadı bakalım görücez :)
ben ıkılı uclu hıc bırını yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu kesınlıkle dusunuyorum canım :)

zehracım benımkı bugunde eymen dıye seslendı oğluna şaşkınım yaa bızım ısım maceramız bıtmez :)

kızlar son olarak
063 Pierini Penye 10 Lu Zıbın Takımı (16.yıl ürünüdür) - Ürün Kategorileri

pıerre cardın 10 lu setmıs ındırımde bı bakın derım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…